Efterårslisten ❤ 15 hyggelige ting at lave

fall1 fall2

Når en ny sæson starter, så har jeg som regel virkelig mod på den og de allerbedste intentioner for hvad jeg skal nå og lave. Jeg er nærmest lidt småforelsket i vejrskiftet og de nye muligheder. Men når man er nået lidt ind i den og ‘honey moon’-følelsen er aftaget, så glemmer jeg ofte alle de gode intentioner og planer. Derfor har jeg i år lavet en liste med 15 rare ting, som jeg gerne vil nå i løbet af de næste par måneder. Det står jer frit for at kopiere dem, plukke dem ud I kan bruge eller – måske endnu bedre – tilføje jeres egne efterårs-to-do-punkter i kommentarfeltet.

 • En tur eller to i Drive-in biografen i Lynge. Husk tæpper/dyner, varm kakao og cookies.
 • Invitere veninder på god rødvin og oste-/pølse-/tapasbord og masser af snak og hygge.
 • En lang tur i Bernstorffsparken eller Hareskoven at samle kastanjer og appetit.
 • Boller og varm kakao med flødeskum OG skumfiduser efter ovennævnte lange tur.
 • Fabrikering af kastanjedyr. Bedst hvis børn eller barnlige sjæle deltager. Eller som underholdning til rødvin og ost med pigerne.
 • Gå lange ture i mit smukke København. Guides her.
 • Bage en lækker tærte. Tarte tatin med æbler eller en med kirsebær. Eller gulerodskage. Eller chokolade cupcakes.
 • En weekendtur til Paris eller Berlin (mine guides her). Elsker de byer, specilet i efteråret og man har jo lov at drømme.
 • Lune kastanjer (ikke de samme som til kastanjedyrene!) med smør og salt en kølig eftermiddag.
 • Hygge med morgenmad, musik eller radio, magasiner eller en bog og ikke mindst god tid, minimum en lørdag eller søndag om måneden for at koble helt af. Det kunne være med denne morgenmad og gerne fra tidlig morgen og helt alene (til at begynde med) som beskrevet her.
 • Indrette mit soveværelse færdigt. Og vise jer før- og efterbilleder.
 • En tur på Statens Museum for Kunst at se udstillingen Blomster og Verdenssyn (til og med 20. oktober).
 • Forkæle mig selv med en lækker ansigtsbehandling eller massage hos Beauty Avenue.
 • Lave Coq au vin eller en anden simreret, der kræver lang tid og som jeg ellers er for utålmodig til.
 • Invitere min mor på High Tea hos Perchs. Og huske at købe te, ingefærcookies og honningkagebomber med hjem.

Og hvis jeg løber tør for ting at give mig til eller regnen siler ned, så har jeg altid listen med 10 ting at lave på en regnvejrsdag.

ENGLISH RECAP: My fall to-do-list is filled with cosy stuff. Walks in the woods, hosting a red wine and cheese dinner party, treating myself with a facial and massage, baking apple pie, taking the girls (and) car to the drive-in cinema, hot cocoa and much more. 

(Visited 12.520 times, 10 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Jeg er vild med efteråret, farverne og de ting, som man kan lave. Og så er der altid mange ting at lave i efterårsferien, hvor København byder på mange aktiviteter :) Ellers er forslag også en god koncert, indendørsloppemarked eller en tur til Malmö eller Helsingborg – som er lidt billigere end Berlin og Paris ;)
  Mine ynglingsindlæg fra dit er faktisk fra efteråret, fordi du er så god til det med efterårsfarver, så jeg glæder mig til kommende dagen :)
  Kh Emma

 2. So many great ideas! I’m always excited for fall, especially this year, so I’ll make sure to try out much more of the seasonal things, than usual. Can’t wait for the warm apple crumbles, cozy, chunky sweaters, tea addiction, cold, fresh air and movie nights! :)

 3. Uij, jeg havde helt glemt kastanjer! Det er hurtigt kommet på min efterårs-to-do-liste. Vi fik altid kastanjer som barn, og jeg elskede det! Og god reminder med skoven. Nogle gange glemmer jeg lidt der er skov i nærheden, når jeg bare færdes i København, men der er bare ikke noget bedre end en dejlig gåtur og så boller og varm kakao, når man kommer hjem :)

 4. Åh, jeg er lige blevet endnu mere forelsket i efteråret nu! Din liste men især de fine billeder gav mig næsten helt sommerfugle i maven efter efterårshygge!

  Et ekstra punkt kunne være: Lave fodbehandling/ansigtsmaske/lakering af negle/generel hyggehjemmespa derhjemme med god musik (fx. Cold Specks) på anlægget og et glas rødvin eller smoothie on the side.

 5. Efteråret kan virkelig være hyggeligt, specielt med alle de gode undskyldninger for at spise kage, nybagte boller og drikke varm kakao ;) Og så glæder jeg mig også til lange gåture i en flot og farverig efterårsskov.

 6. Så uendelig hyggelig listeskrivning. Efteråret byder på så mange hyggestunder, og du har virkelig remset nogle af de fineste op her.