Vind: Undertøj fra Hoff by Hoff

hoffbyhoff1_zpsd56ed70c undertoslashj_zpsc994781e

KONKURRENCEN ER SLUT

Vind et valgfrit sæt af det lækreste undertøj fra danske Hoff by Hoff, der laver yndigt, sexet og sofistikeret lingeri (for ikke at nævne virkelig cool badetøj), der tilmed er noget så behageligt at have på.

For at deltage skal du like Hoff by Hoff på Facebook og derefter fortælle mig i en kommentar hvilket sæt undertøj, du ønsker dig. Se udvalget her.

Konkurrencen slutter allerede på lørdag kl. 12.00, så skynd dig at deltage :)
Jeg trækker og offentliggør en vinder umiddelbart efter.

ENGLISH RECAP: To win a set of beautiful, sexy and sophisticated lingerie from Danish Hoff by Hoff, please like their Facebook page here and tell me in a comment below which set from the underwear collection you’d like to win. The giveaway ends this Saturday at 12am (Copenhagen/Paris time).

(Visited 1.163 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

212 Kommentarer

 1. Synes deres Trekants bh – ‘Midnight’, er noget så køn. Den ville jeg helt sikkert gerne vinde, samt et par matchende trusser :-)

 2. Hej Emily :-)
  Tak, for din virkelig fede blog!
  Jeg bruger mange af dine lækre opskrifter. Den sidste jeg anvendte var snickers kagen, og gud hvor smagte den bare lækkert! især når man har en sød tand, som jeg har. Mums
  Jeg kunne godt tænke mig at blive den heldige vinder af et lækkert sæt undertøj fra Hoff by Hoff. Hvis jeg vandt, så ville jeg ønske “bomuld/silke bh og bloomers i delikat serie med læg” i farven shadow :-)

 3. Åh, hvor kunne jeg godt tænke mig det hele! Men det må blive den søde trekants bh “Phantom” med matchende trusser, jeg allerbedst kan lide :-)

 4. Sikke da en lækker konkurrence! Jeg har længe gået og luret på flere af deres lækre sæt undertøj, men økonomien har desværre ikke lige været til det.
  Jeg ønsker mig dette sæt: http://webshop.hoffbyhoff.com/danish/undertoj-1/bomuld-silke-bh-og-bloomers-i-delikat-serie-med-laeg/silk-cotton-panties-shadow.html http://webshop.hoffbyhoff.com/danish/undertoj-1/bomuld-silke-bh-og-bloomers-i-delikat-serie-med-laeg/silk-cotton-triangle-bra-shadow.html som jeg kan se du også har! Det ser simpelthen så fint og luksuriøst ud.
  Krydser fingre for at jeg vinder!

 5. De har noget af det sødeste, mest romantiske undertøj jeg har set – jeg er helt vild med det!
  Hvis jeg var den heldige vinder, vil jeg gerne eje det fine silke/bomulds undertøjs sæt med flæser i sort:
  Bh: http://webshop.hoffbyhoff.com/danish/undertoj-1/silke-bomulds-undertojs-saet-med-flaeser/triangle-bra-silk-cotton-phantom.html
  Trusser: http://webshop.hoffbyhoff.com/danish/undertoj-1/silke-bomulds-undertojs-saet-med-flaeser/silk-cotton-panties-phantom.html

 6. Har altid ønsket mig undertøj fra Hoff by Hoff, så denne konkurrence er da perfekt! Håber jeg vinder Phantom trekants-bh 10214p og Phantom trusse 10213p :-) Og Tak for den bedste blog :-)

 7. Hej Emily :-)

  Ih altså, for en fin konkurrence. Det er virkelig nogle smukke sæt. Jeg drømmer allerede om trekants bh og trusser i bomuld/silke, “Shadow”-udgaven. Jeg ville føle mig umanerligt heldig ved at vinde :-)

  I øvrigt skal du have tak for en dejlig blog! Jeg nyder at følge med! Især sætter jeg stor pris på at blive husket på alle de små, men virkelig rare ting, hverdagen kan byde på. Det er en vigtig ting :-)

 8. Hej Emily. Dejlig blog du har :) jeg kunne rigtig godt tænke med det fine sæt blonde/silke bloomers i delikat serie med læg i farven shadow :)

 9. Det er godt nok noget virkelig smukt undertøj! Jeg er dog faldet mest for bh model 10211pb i pearl blue med matchende høj trusse model 10212pb også i farven pearl blue. Det er et virkelig elegant sæt, og ville passe godt ind i min “samling”. Der findes intet bedre end at føle sig godt tilpas “indefra”.

  http://webshop.hoffbyhoff.com/danish/undertoj-1/mesh-undertoj-med-sma-satinslojfer-og-satinband.html (modellen har sættet på på billedet øverst til venstre)

  God aften derude!

 10. Lækker konkurrence :) Hvis jeg vinder, vil jeg gerne have Phantom silkebh’en og matchende trusser, det er så fint og enkelt!

 11. De laver sådanne noget fint undertøj!
  Skulle jeg være den heldige vinder, ville en trekants bh i silke og matchende trusse fra serien: ‘Sensuelt silkeundertøj med netflæser’, bestemt falder i god jord!

  Rigtig gode efterårsdage, Emily!

 12. Virkelig god konkurrence :) Trekants bh – Midnight er så vældig fin, og så med tilhørende Phantom silke/bomuldstrusser, ja tak.

 13. Hej Emily

  Hvis jeg var den heldige vinder ville jeg vælge silke/bomulds sættet med flæser i en sort farve. På den måde ville det være super feminint men lidt råt samtidigt.

  Kh

 14. Det er godt nok svært at vælge, nu når det hele er så fint, men Phantom bh’en i sort med matchende trusser topper godt nok min liste.

  Kh. Mai.

 15. Hej Emily :)
  Jeg er helt vild med trekants bh’en ‘shadow’. Den er så smuk!
  God aften og tak for en dejlig inspirerede blog :)

 16. Så fint undertøj.
  Jeg ville elske at vinde sættet Phantom (Bh top med tilhørende trusser)
  Virkelig smukt

 17. Skøn konkurrence. Jeg ville blive smadder glad for sættet med trekants bh’en i bomuld og silke i farven ocean. De matchende minitrusser ville være flotte til!

 18. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg vælge det Phantom farvede Silke/bomulds undertøjs sæt med flæser – utrolig smukt sæt!

 19. Hvis jeg bliver den heldige, ønsker jeg mig det her smukke sæt Trekants bh silke – Phantom og Silketrusser – Phantom

 20. Vildt fin konkurence!

  Alt undertøjet er jo simpel hen så fint, men hvis jeg absolut skulle vælge, ville jeg bliver over thrilled over shadow trekants bh’en, og shadow mini trusser :-)

  Good luck til alle i denne konkurence :-)

 21. Lækker konkurrence, jeg har længe luret på deres fine ting ! Hvis jeg er så heldig at vinde, ønsker jeg mig det smukke phantom sæt.

 22. “Trekants bh i bomuld silke – Shadow” samt “Mini trusser – Shadow” ser virkelig lækkert ud!

 23. Dette er et rigtigt pænt sæt:)http://webshop.hoffbyhoff.com/danish/undertoj-1/bojle-bh/padded-bra-midnight-878.html

 24. Høj Trusse Pearl BlueItem number: 10212pb
  Bh top – Pearl BlueItem number: 10211pb

  Super flot og elegant undertøj.
  Fed konkurrence.

 25. Hvor er det alt sammen bare fint og lækkert – hvis jeg vinder ønsker jeg mig silke bølje BH og silke trusse i phantom (L, 75D).
  Tak for en fed blog og en lækker konkurrence!

 26. Uh, en trekants bh af navnet “phantom” kunne jeg godt bruge, med matchende trusser til :)

 27. Det yndige lyseblå sæt ville pynte SÅ meget under tøjet. Jeg ønsker mig: Bh’en med item nr: 10234pb og trussen med item nr.: 10233pb. Det er sådan et smukt sæt! :)

 28. Hey – har været inde og kigge på deres undertøj før, da det jo bare er så fint og feminint!

  Jeg kunne tænke mig Mesh bøjle NH – Cloud Grey – det er bare så fint og ville passe perfekt under mine mange silkeskjorter!

  Tak for en skøn blog!

  Mange hilsner

  Julie

 29. Jeg er tosset med BH – midnight <3 Den er vikeligt smuk <3 Og så med tilhørende trusser. Deler da lige med tøserne på FB :)

  Kh Maria Seidelin

 30. FEEEEDT!! Jeg ønsker mig Bandeau balconette bh – Phantom og Mesh hipsters – Phantom. Og jeg har hermed liket hjemmesiden;-) Elsker dine konkurrencer, altid virkelig gode!

 31. Sort Phantom trekants-bh og bloomers.
  Virkelig tiltrængt. Med to små børn, skal der lidt ekstra til for at finde denne der indre følelse af sexyness frem igen. Det kan Hoff.

 32. Ja, det er godt nok fint. Kendte ikke mærket før nu.
  Jeg er vild med Bh’en der hedder Shadow samt trussen af samme navn:)

 33. Det nederste billede du har lagt ind her i indlægget er mit ynglings sæt, desværre er mit net mærkeligt så jeg kan ikke linke til hjemmesiden hvor det er. Det er noget af det fineste undertøj jeg har set længe og lige sådan noget jeg har ledt efter, bare synd at man ikke kan købe det mærke der hvor jeg bor.

 34. så fine ting!
  Trekants bh i bomuld silke – Shadow og dertil matchende trusser ville jeg ønske mig:)

  tak for en sød konkurrence:)

 35. Wow, det er godt nok svært, at vælge hvilket sæt der er flottest. Jeg kan dog se for mig, hvordan en af de sorte camisoler passer perfekt under min hvide, gennemsigtige skjorte og den skal gerne være sober nok til ikke at fremkalde røde kinder. Derfor ønsker jeg mig den camisole, som hedder “Off Black” med item number “9125ob”.

  Krydser fingre!
  //Stine

 36. Endnu en lækker konkurrence og sikke noget lækkert undertøj! Det var nu ikke så svært at vælg når man har mulighed for at vælge dette fine sæt: Silke bøjle bh – Pearl Blue Item number: 10230pb og Silketrusser – Pearl Blue Item number: 10233pb

 37. Jeg kunne godt tænke mig trekantsbh’en – især den med det blomstrede mønster og sløjfen :)

 38. Drømmer om den fine trekants bh “ocean” i bomuld og silke – nej hvor er den nuttet! Og så med en matchende trusse til.

 39. Hvor er det smukt!

  Jeg er forelsket i “shadow” bloomers :) lækkert sæt :)

 40. Der er mange lækre ting! Men hvis jeg sku vinde må det blive trekantsbh’en Midnight (Item number: 9214m1) med Midnight trusserne til (Item number: 9233m) :-)

 41. Trekants-bh – Phantom og Silke/bomulds trusser – Phantom.
  Alle sæt er bare så fine!

 42. Det her sæt kan jeg bedst lide , håber jeg vinder trænger til at blive forkælet ,(blev droppet af kæresten i søndags så piv piv trænger virkelig til lidt opmuntring)
  Trekants bh – Midnight Item number: 9214m1
  Trusse – Midnight Item number: 9232m

 43. Jeg ønsker mig SÅ meget Trekants bh i bomuld silke – ShadowItem number: 10124s plus trusser 10123s. Så fint, så fint ;-)

 44. Jeg ville elske at smyge mig i en trekants bh silke + matchende silketrusser i phantom :)

  Tak for en dejlig og inspirerende blog :) Hav en god weekend.

 45. Hvor er det undertøj super fint. Jeg ønsker mig fra Mesh serien: Bh top – Pearl Blue og høj Trusse Pearl Blue.

 46. Hvor er det bare noget fint undertøj! Jeg kunne super godt tænke mig at vinde deres trekants bh i silke – phantom, den er noget så flot og utroligt retro – gerne med et matchende bloomers!

 47. Sikke en fantastisk konkurrence. Ønsker en af alt! Ej mit ønske er: Bomuld/silke bh og bloomers i delikat serie med læg i farven Ocean. Tak for en fin blog, følger troeligt med :)

 48. Jeg ville vælge netop det sæt du har vist – blot i hvidt :-) Trekants BH’en med den yndlige trusse til. Jeg syntes sættet er SÅ smukt, og da jeg til daglig er sygeplejerske og ikke går klædt så “feminint” (sygeplejerske uniformer er altså ikke som i de frække fantasier), – ja så ville et sådant fint sæt under uniformen da give mig en skøn feminin følelse :-)

 49. Fantastisk konkurrence :-)
  Hoff by hop har det lækreste sexede undertøj, men på den underspillede måde, så man altid føler sig super fin.
  Jeg er vild med Silke/bomulds undertøjs sæt med flæser Phantom / Dew
  Uhhhhh – håber så meget på en lodtrækning til min fordel ( sorry Ladies :-))