Grøn strik og boyfriend jeans

strik Envii by Sofies Blog// tee Helmut Lang// boyfriend jeans Esprit// pumps L. K. Bennett// solbriller & Other Stories// taske Balenciaga// armbånd byBiehl// ringe Kinz Kanaan// signetring Kranz & Ziegler

Efter at have brokket mig gevaldigt over mit held – eller mangel på samme – i forhold til boyfriend jeans (læs brokkeindlægget her) for nogle måneder siden, så er det heldigvis vendt. Og nu vælter jeg mig i fabelagtige drengebukser. Eller – jeg har i alle tilfælde to par nu. Nogle lidt mørkere, som jeg har på her. Og så ovenviste superjeans, som jeg fik til et Esprit-arrangement forrige uge. De er fantastiske. Intet mindre. Passer perfekt og er bløde og dejlige. Har vist nok (host host) haft dem på hver dag den seneste uge. Ikke hele dagen, hver dag (så ville jeg nok få spørgsmål på arbejdet), men to hele dage og så en hel masse halve. Og aftener. Findes der egentlig noget bedre end at komme hjem fra arbejde og tage alle smykkerne af (er jeg den eneste der gør det?) og det stramme tøj af og så hoppe i noget lidt mere afslappet?

Men nok om jeans, for der er to andre stjerner at tage hensyn til: Den lækre grønne strik, som dygtige Sofie, har designet for Envii og som hun har været så rar at forære mig. Og som jeg næsten har haft på lige så meget som ovennævnte jeans. Og så er der pæne sko med blondekanter (hvad hedder scallops/ scalloped edges på dansk?) og sløjfer og en lille hæl, der på bedste vis tryller et måske lige vel tilbagelænet og drenget ouftfit om til chikt og feminint. Elsker den slags skomagi!

ENGLISH RECAP: I adore how a pair of pumps with bows and scalloped edges can make a laid back tomboy outfit appear chic and feminine. Almost shoe magic…

(Visited 1.296 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

47 Kommentarer

 1. Du har fuldstændig ret, der er virkelig to andre stjerner i dette indlæg! Elsker bobbelstrikken i den lækre, grønne farve. Og de sko, perfekt hælhøjde og nysselige kanter… Suk!

  1. Det er nemlig en perfekt hælhøjde! Til at gå med hele dagen, men samtidig ikke alt for lave og ‘fesne’ ;)

 2. Det er virkelig pænt – og håret klæder dig virkelig!
  Og jo, det med smykkerne og det stramme tøj af – det kender jeg kun alt for godt :-)

 3. Virkelig et super fint outfit! Er også super vild med dit hår på de her billeder! I forhold til scallops, er det tætteste man kommer på, så ikke muslinge-kanter? Det lyder bare ikke særlig fashion ;) Og det med at skifte til noget mere afslappende, det gør jeg altid. Der er bare ikke noget rarere at komme hjem og så kunne slappe heeelt af!

  1. Tusinde tak, håret og mig er meget glade ;)

   De skriver tungekanter længere nede, men det er heller ikke så fashion… Hmm…

 4. Hvor ser du bare super fin ud… Og have bukserne på så meget er ingen dødssynd! Det kender jeg kun alt for godt ;)

  Slog forresten lige ‘scalloped’ op i ordbogen, for det har jeg også tænkt på flere gange. På dansk hedder det i håndarbejdsfag ‘tunget’ (?) og botanisk hedder der ‘rundtakket’.. Hmm.. så lærte man også det :)

 5. Jeg har en ide om, at min mormor (som er skrædder) kalder det for tungekanter. Det lyder bare ikke helt så pænt som scallop :)

  1. De er en 27 og modellen kan jeg ikke lige huske navnet på, men hvis du klikker på linket under sidste billede, så kommer du lige til dem :)

 6. Smukke E
  Det hedder tungekanter ;-) Og det er smukt. Og meget sexet og underspillet ;) Synes jeg. Og grøn strik er også i høj kurs herhjemme….

  1. Hmm… den må jeg altså lige tygge på… Ved ikke helt om jeg er enig, men det må vi diskutere på lørdag ;)

 7. Åhh de var finde de sko – og bukserne, er helt sikkert nogen jeg må prøve, der er jo flere der laver reklame for dem – Hvordan har du valgt dem i størrelsen?

  1. Mine er en str. 27 og jeg er normalt en str. 27-28, nok mest det sidste, så lidt store i størrelsen er de vist ;)

 8. Elsker strukturen i den grønne sweater! Og nej du er bestemt ikke den eneste der foretager et tøjskift eller to i løbet af dagen til noget mere behageligt efter en lang arbejdsdag :)

 9. Lækkert strik og du har virkelig fundet de lækreste boyfriend jeans – sidder flot på dig. Og din nye frisure er bare så flot. Engang imellem skal man altså bare ha et ordentlig chop og lidt forandring♥

 10. Wauw, hvor ser det godt ud! Er virkelig inspireret :-) Og hold nu op, hvor den grønne farve klæder dig godt!

 11. Din strik er så smuk! Det er en small skriver du, sidder den tæt? Plejer at være en M, men jeg er ca. samme str. som dig, så tænker jeg måske skulle have en small?

  1. Det er lidt svært at svare på for mig ;) Jeg er en small/36 og den sidder som på billederne ovenfor, altså den sidder til uden på nogen måde at være stram. Jeg har en t-shirt under :)