Suit upnederdel Mary Patton x Muuse// blazer Mary Patton x Muuse// halskæde Second Female// pumps Inwear (gamle)// taske Decadent// solbriller Prada// armbånd byBiehl og Marianne Dulong// ringe Kinz Kanaan

Jeg skulle lige til at skrive en masse om arbejdstøj, altså i betydningen ‘work wear’ og ikke som i Kansas-dragt, da jeg så, at jeg har taget nederdelen forkert på ovenfor. Og gået rundt sådan hele dagen i forgårs. Jeg har simpelthen konsekvent drejet den en halv omgang i den gale retning, sådan at slidsen, der skal sidde midt foran, er røget hen på siden. Hvilket også forklarer den lidt sjove bule på den ene side foran. Ups… Og meget skørt først at opdage det nu. Godt med billeddokumentation af egne tøjbommerter.

Nå, men hvis nu jeg ellers kunne finde hoved og hale i nederdelen, så er den mægtig flot og sammen med jakken et godt bud på ‘work wear’, der er pænt og formelt, men bestemt uden at blive kedeligt eller tantet. Jakken har jeg også haft på for sig med sorte jeans og pumps og jeg planlægger også at bruge nederdelen – ikke på sned igen, men sat rigtigt – alene med en strik og ankelstøvler.

Jeg er frygteligt bagud med kommentarer, dykker ned i dem i weekenden!

NU skal jeg holde weekend – eller en gang i eftermiddag i alle tilfælde – og slappe lidt af og lære at vende mit tøj den rigtige vej ;)

God weekend!

ENGLISH RECAP: I really like this Mary Patton x Muuse attire for work as it is formal and put together, but still fun and young with the color blocking and different textures.

(Visited 345 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

    1. Mange tak og det er (forhåbentlig) nok også sådan en ting man selv lægger mest mærke til :)

  1. Haha, så længe du ikke tog nattøj på – det gjorde jeg engang i folkeskolen, fordi jeg syntes det var så fint og slet ikke havde overvejet at det var nattøj. Det fandt jeg så ud af, da jeg kom i fritteren…

  2. Emily! Dit hår! Det er simpelthen for lækkert, og du ser brandgodt ud som altid. Tak for en SKØN blog.

  3. Hej Emily!
    Jeg har skrevet en kommentar til dit indlæg om den amerikanske fødselsdagskage. Jeg vil bare høre, om du ser den der, eller om jeg skal skrive en kommentar til et nyere indlæg? :)

    1. Nej, sådan er det tit, men kunne bare ikke lade være med at grine (og skrive om det), da jeg opdagede det ;) Og tak :)