Vind: Rudolph Care for 2000 kr. + rabatkode

KONKURRENCEN ER SLUT

Der er ikke rigtig noget, jeg ikke kan lide ved Rudolph Cares produkter. Faktisk er jeg mere end begejstret for både indhold, virkning, udseende, den milde duft, filosofien og tankerne bag og ikke mindst über seje Andrea Elisabeth Rudolph, der er kvinden bag de pastelindpakkede øko-lækkerier spækket med bl.a. brasilianske acai-bær, som jeg med glæde smører i mit ansigt og på min krop dagligt.

Tre af mine alleryndlingsskønhedsprodukter er fra Rudolph Care, nemlig Acai Body Oil, Acai Body Balm og Acai Facial Scrub Mask (den skal I prøve, den er både en scrub og en fugtmaske i én og helt genial). Og så er rejsekittet altid med mig på ferier, ligesom håndcreme og håndsæbe pynter på mit badeværelse og holder mine hænder bløde.

Her er gaveregn for tiden, men I fortjener også om nogen at blive forkælet. Bliver dagligt så glad over, at I tager jer tid til at kigge forbi og for nogles vedkommende endda lægge en lille kommentar. Det skal fejres og det skal det også at Rudolph Care har fået ny, lækker webshop. Derfor har vi teamet op om en konkurrence hvor én heldig læser kan vinde et gavekort på hele 2000 kr. at shoppe amok for blandt alle de skønne produkter til ansigt og krop.

Men ikke nok med det, I får nemlig alle sammen muligheden for at handle med 20% rabat med rabatkoden emily , der gælder fra i dag og til og med på søndag d. 22. september i Rudolph Cares webshop. Happy shopping!

For at deltage i konkurrencen om et gavekort på 2000 kr. til den redesignede webshop skal I blot lægge en kommentar herunder, med linket til det produkt i ønsker jer allermest. Se alle produkter her.

NB! Konkurrencen slutter på torsdag d. 19. kl. 16.00 og jeg trækker en vinder umiddelbart efter, men rabatten på 20% gælder hele ugen :)

ENGLISH RECAP: Sorry, this give away is for Danish residents only.

(Visited 593 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

1202 Kommentarer

 1. Jeg vil aller helst vinde: Acai Facial Scrub Mask
  Jeg har altid haft tør hud, og jeg tror måske, at den kunne hjælpe lidt med det :-)

 2. Jeg ønsker mig hendes Acai anti-ageing facial oil. Dels fordi jeg har læst meget godt om den, men aldrig haft råd til at prøve den, men også fordi jeg er i 40´erne og dermed in much need af et anti-ageing produkt. Ydermere har jeg rigtig tør hud, som den også skulle passe godt til.

  Tak for en skøn blog :-)

 3. Det skulle være body oil! Den har jeg simpelthen hørt så godt om. Mmm, den kunne være lækker!! :D

 4. Jeg kunne ufatteligt godt tænke mig Rudolph’s Acai Cleansing Milk. Det betyder meget for mig at afslutte dagen med at få renset huden ordentligt, og jeg tror at cleansing milken med massere af antioxidanter, ville være perfekt til formålet. :-)

 5. Jeg ønsker mig allermest hendes facial oil, fordi alle lovpriser den til et sted højere end månen!

 6. Nøøj, en lækker giveaway :) Jeg har altid ønsket mig at eje face oil’en, men den gør ondt på min tudefattige studerende pung, ved godt det er en “investering”, men jeg har bare aldrig haft råd. Krydser fingre:)

 7. Acai facialscrub mask er den jeg helst vil vinde. Mangler en god skrub og kan forestille mig at den er skøn ;)

 8. Ja, sikke da en gaveregn der er på bloggen for tiden! Det er skønt :)
  Jeg elsker Andrea Elizabeth Rudolphs produkter af flere årsager. Ligesom dig er jeg vild med at hun har gjort produkterne så rene som muligt med unødig kemi. Derudover er det lækkert med så milde produkter, uden allergifremkaldende parfume, der samtidigt ikke går på kompromis med kvaliteten. Jeg er selv overfølsom overfor parfume og har prøvet så mange parfumefri cremer hvor “lækkerheden” bare mangler. Der synes jeg virkelig Rudolph Cares produkter gør op med fordommen om at rene, duftfri produkter ikke kan være fyldt med en følelse af luksus.
  Det produkt jeg allerhelst vil prøve er hendes kropsolie. Har prøvet bodybalmen og den er fantastisk, men har hørt fra flere at olien skulle være endnu bedre: http://www.rudolphcare.dk/produkter/35-krop/acai-body-oil

  Jeg håber sådan jeg vinde denne konkurrence! Krydser i alt fald alt hvad jeg har!
  God aften! :)

 9. Lige hvad stramme økonomi samt hud kunne trænge til!
  Jeg er helt vild med tanken bag produkterne, hvor det samtidig med at være sundt også ser lækkert ud på badeværelset, hvilket vi piger elsker!
  Det produkt, som jeg ønsker at prøve allermest er klar body olien, da min hud i sær på benene driller i øjeblikket…
  Krydser fingre! :)

  Godt efterår til dig Emily samt Rudolph Care!

 10. Helt klar Acai Body Lotionen! Elsker indpakningen også elsker jeg også blød og smidig hud ;)! Fed giveaway Emily!

 11. Det er min drømmekonkurrence! Elsker Rudolph.. Forsøgte i en kort periode at skifte deres ansigtscreme ud med en mere SU-venlig en af slagsen, men det var absolut ikke en succes (min hud slog faktisk ud, selvom jeg stadig havde valgt en ‘ren’ creme). Sidste vinter elskede jeg Acai Anti-Ageing Facial Oil, men den koster altså knaster, så det ville være fantastisk at vinde en gavekort! Krydser fingre :)

 12. Dét jeg ønsker mig aller-aller mest må være Acai Anti-Ageing Facial Oil, der er skrevet så pænt om den – bl.a. også her på bloggen.

 13. Lækkert med sådanne en fin konkurrence! Jeg vil med glæde tomme webshoppen for lækre produkter, og det første, som ville lægges i kurven skulle være RC’ face olie, som du selv roser til skyerne, så den må prøves!

 14. jeg ønsker mig aller mest at vinde deres acai facial scrub mask, har hørt så meget godt om den efterhånden :) krydser fingre og tak for konkurrencen!

 15. Jeg bruger selv produkterne dagligt, men de er ved at slippe op nu, og når man lige er startet på studie, er bøger og mad (desværre) højere på listen end selvforkælelse.

  Den lækre facial oil er, for mig, det ulitimative ønske – Jeg har prøvet den på flere gange, men aldrig fået fingrene i den. Selv min skønne Mor, der ellers altid sværger til Matas’ striber, har måtte overgive sig til den :-)
  http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-anti-ageing-facial-oil

  Og endnu engang tak for en helt igennem fantastisk blog. Det er virkelig rart at kunne klikke sig ind hver eftermiddag og finde personlige og gennemarbejdede indlæg. Jeg har fulgt med, næsten, lige fra starten, og det er ikke blevet ringere med tiden.

  Rigtig god mandag.
  Mange hilsner
  Mai

 16. OMG en lækker konkurrence, Emily. Jeg ønsker mig helt sikkert den fede acai body balm.

 17. Jeg har netop givet min svigermor en håndcreme fra Rudolph Care, men jeg har endnu ikke prøvet mærket selv. Derfor håber jeg selvfølgelig på at vinde!

  Det lækre hand care kit er faktisk det produkt, jeg selv ønsker mig mest. Jeg har nemlig en lille stump på tre måneder, så der bliver vasket rigtig meget hænder, og det bliver en hård omgang, nu hvor vi rammer vinteren.

  http://www.rudolphcare.dk/produkter/35-krop/acai-hand-care-kit

  //Caroline

 18. Kunne virkelig godt bruge hendes Acai Hand creme til at fugte mine hænder nu her, når vejret skifter :)

  Kunne godt bruge et tilskud på mit stramme SU-budget, så jeg krydser fingre!

 19. har hørt virkelig gode ting om denne olie! desuden elsker jeg olier og det er som om min hud bare ikke kan få nok fugt (især her når efteråret så småt er på vej)
  krydser ihvertfald fingre, ha det godt allesammen! :)

 20. Hold da op, det er lige en konkurrence efter mit hoved!
  Jeg vil allerhelst have fingrene i Acai Hand Care Kit. Af erfaring ved jeg nemlig, at vi ikke skal ret meget længere hen på sæsonen, før mine hænder begynder at blive noget så tørre med revner og små sår på knoerne. Bare ikke pænt. Eller rart. Jeg håber sådan, at dette sæt kan sikre mig bløde og pæne hænder vinteren igennem!

  http://www.rudolphcare.dk/produkter/35-krop/acai-hand-care-kit

 21. Acai Facial Scrub Mask ville helt sikkert gøre underværker nu, hvor vi går en mørk og kold tid i møde. Så den er på min ønskeliste :)

 22. Sikke lækre produkter man kan vinde :-)

  Det vil være spændende at prøve anti stress facial cream eller rejsekittet.

  Håber jeg er den heldige :-)

 23. Jeg ønsker mig virkelig denne body balm til de kommende tørre vintermåneder! Elsker acai og Shea butter, det må være en perfekt kombination.
  Tak for muligheden og din dejlige blog, Emily :-)

 24. Jeg ønsker mig allermest kropsolien, har hørt så meget godt om den, men økonomien er ikke rigtig til det.

 25. Jeg ville elske at vinde Açai Facial Scrub Mask, da det lyder som et produkt der er så tilpas enkelt at jeg rent faktisk vil få det brugt. Når man først skal smøre med den creme på ene og så sidde med en anden maske i 10 min. osv, så får jeg det desværre bare ikke gjort ofte nok.

 26. Super lækker konkurrence! Der går ikke så længe før jeg skal ud og rejse og skal derfor bruge tre dage i træk(!!!) i fly. Derfor tror jeg at denne facemist: http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/facialmist25 , ville være rar at have med i flyveren da den opfrisker og også kan bruges som skintonic – effektivt med et produkt der kan mere end én ting! Har hørt så meget godt om Rudolph Care, så håber jeg er den heldige der får lov til at vinde! Krydser fingre :-)

 27. Jeg er vild med body oils efter at have erfaret den kæmpe forskel, de gør for min hud ift. almindelige cremer/lotions. Min hud bliver gennemfugtet og lækker uden at virke fedtet, og så holder effekten bare meget længere, end hvis jeg smører mig ind i en almindelig lotion. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve bodyolien fra Rudolph Care, som jeg kun har hørt godt om (men har været lidt for nærig til at investere i).

  Jeg ønsker mig altså allermest Acai Body Oil:
  http://www.rudolphcare.dk/produkter/35-krop/acai-body-oil

 28. Jeg vandt på et tidspunkt Acai facial scrub mask, og jeg elsker den! Den er virkelig noget af det mest fantastiske jeg har puttet på ansigtet. Jeg er dog nået til den alder hvor det måske ville være smart at begynde at bruge øjencreme, så hvis jeg vandt, skulle jeg i hvert fald prøve Acai Eye Cream http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-eye-cream
  Jeg tror ikke jeg vil blive skuffet

 29. Jeg bruger dagligt Rudolph cleansing milk, skin tonic, facial cream, eye cream og et par gange om ugen hendes scrub og jeg har aldrig været mere tilfreds med nogen andre produkter! Så det ville da være skønt at kunne shoppe amok i mit ynglings skønheds produkt.

 30. Jeg er normalt ikke typen, der deltager i konkurrencer, men når jeg ser en konkurrence som denne, kan jeg simpelthen ikke lade være. Og især fordi det er så nemt for mig at deltage. Fordi jeg har fødselsdag på lørdag og netop har lavet ønskeseddel til min mor (med link direkte til ønskerne, nemt skal det være). Direkte kopieret fra ønskesedlen herind:

  http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-anti-stress-facial-cream

  http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-eye-cream

 31. Det er altid lækkert med nogle gode konkurrencer, men den her er simpelthen spot on for mig! Hvis jeg kunne vælge mellem alle ansigtplejeserier i verden, så ville jeg virkelig vælge Rudolph Care – af flere årsager. For det første har jeg meget sart hud, som desværre ikke tåler parfume og kradse produkter, hvilket gør udvalget af hudplejeserier ret begrænset. For det andet prøver jeg i det hele taget at undgå produkter med parfume, parbener osv. i, og går gerne efter økologi, svanemærket, astma og allergi-forbundets mærke osv. – både i kropspleje, husholdning, mad osv. og både for min egen og for naturens skyld. Men da jeg er studerende og på SU, er der bare slet ikke plads dyre produkter i budgettet, da enhver krone bliver vendt hver måned. Jeg bruger nogle billige discount-prdukter, som såmænd også er okay, men vi ved allesammen hvor lækkert det er med nogle lækre produkter, som man glæder sig til at bruge hver morgen og aften – totalt hverdagsluksus. Jeg er SÅ vild med Rudolp Care og Andreas concept, og har fulgt hende lige fra start. Jeg elsker alt hvad der har med beauty at gøre, og hver gang jeg er i Magasin skal jeg bl.a. liiige forbi Rudolph Care’s hylder, for at snuse lidt – desværre har jeg aldrig selv været den heldige ejer af et produkt fra serien.

  Mit valg ville helt klart være Acai Anti-stress Facial Cream, da min hud virkelig mangler fugt fugt fugt, uden at blive irriteret. En god fugtcreme er bare alpha omega!
  http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-anti-stress-facial-cream

  Jeg xxxxxx’er fingre for, at jeg bliver den heldige vinder!

 32. Jeg vil elske at eje Acai body Balm og deo :) en gavekort der til vil være fantastisk ! :)

 33. Min hud har altid været et kæmpe problem for mig; jeg har kæmpet med urenheder, ekstrem tør hud og meget fedtet hud, og ærlig talt så var jeg græde færdig, fordi intet så ud til at virke for mig. En aften prøvede jeg så at bruge en ren olie som “ansigtscreme” i stedet for min almindelige creme, og allerede næste morgen kunne jeg se forskel på min hud! Så at kunne få lov til at prøve den her luksus olie: http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-anti-ageing-facial-oil, ville være helt fantastisk :D

 34. Hører såå meget godt om ‘Rudolph cares’ produkterne – har også læst artikler om Andreas store engagement og passion omkring udviklingen af serien, og hvor vil jeg rigtig gerne afprøve dem selv. Jeg har typisk skandinavisk hud, med tendens til at tørre ud. Min hud suger derfor olie til sig, på den gode måde, og pt. bruger jeg økologisk arganoil – hvor ville jeg dog gerne forkæles med produkter af høj kvalitet og dermed olien fra ‘Rudolph cares’ http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-anti-ageing-facial-oil :-)

 35. Jeg ønsker mig faktisk bare alle tingene! Produkterne er så lækre. Hvis min SU-slukne pung kunne klare det, var det kun hendes produkter der stod på hylden hjemme hos mig :-)

 36. Åh! Jeg ved snart ikke, hvad der er bedst; muligheden for at vinde alle disse dejligheder eller rabatkoden! Mon det er nu, jeg endelig skal flotte mig og prøve ansigtscremen? Lidt tiltrængt luksus til irritabel graviditetshud.

 37. Jeg kunne godt tænke mig acai roll on deo, da jeg har en meget sart hud og denne deo er virkelig guld værd i mine øjne! Den har hjulpet mig med at få en bedre lugt under armene også dufter den jo himmelsk! ;)

 38. Jeg har sådan nogle allergiramte hænder, der ‘craver’ fugt – så lidt luksusforkælelse til dem i form af Acai Hand Cream ville ikke være af vejen :)

 39. Jeg ville SÅ gerne prøve Acai facial scrub mask, da jeg elsker fornemmelsen af en exfolieret blød og lækker hud. Synes dog ofte kornene er enten for store eller for små, så vil gerne prøve denne, da hun sikkert har ramt helt rigtigt :)

 40. Hold da op!! jeg deltager meget gerne, vil forfærdelig gerne have en Acai Facial Scrub Mask, som du så varmt anbefaler. :-)

 41. Har selv lige købt scrub masken og den er super lækkert. Jeg vil rigtigt gerne prøve Body Oil :)

 42. Det må helt sikkert blive acai body oil. Har købt den en gang før, og den var fantastisk. Virkelig lækker duft og tilpas konsistens. Varme hilsner fra Savu Savu, Fiji:)

 43. Sikke dog en fantastisk god konkurrence! Hurra :-D
  Der er specielt to produkter, jeg gerne vil afprøve, nemlig boddy butteren og facial scrub masken. SKAL jeg vælge én må det nok blive facial scrub mask. Jeg er svært glad for sheabutter og acai, det har jeg kun haft gode erfaringer med i produkter, så det kan jo ikke være andet end en succes! :-)

 44. Uha, uha, hvad jeg ønsker mig mest, den er jo svær, for jeg har stadig tilgode at prøve både deoderant, håndcreme, scrubmasken (som jeg læææææænge har kredset om) og deres body cream, men hmm, hvilken, jeg mon ønsker mig mest?

  Jeg tror, det må være deres prisvindende ansigtsolie, som jeg ville elske at stifte bekendtskab med, så jeg kan se om den er ligeså fantastisk, som alle siger:

  http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-anti-ageing-facial-oil

  ..tusind tak for en fabelagtig konkurrence og fin rabatkode!

 45. Uhh den her præmie ville virkelig være bringe lykke her, i en tid hvor der bliver brugt flest penge på autostol og vådservietter;)
  Hendes produkter er så lækre – og så kan jeg bruge dem med ren samvittighed selvom jeg er gravid. Det er så lækkert at kunne bruge lækre plejede produkter selvom man er gravid, uden at jeg skal gå på kompromis.
  Jeg ville elske at smøre mit efterhånden godt udspilede maveskind ind i denne lækre olie:
  http://www.rudolphcare.dk/produkter/35-krop/acai-body-oil

 46. Jeg kan desværre ikke få det til at fungere med linket, men jeg ville rigtig gerne vinde den face scrub du selv nævner i indlægget. Jeg har prøvet den en enkelt gang og den var så lækker! Så jeg krydser fingre for det er da en alt for lækker konkurrence!

 47. Skøn konkurrence ! Jeg kunne virkelig godt tænke mig, at prøve acai facial scrub’en eller en af de lækre Body oils :)

 48. Jeeeeesus for en præmie, det er jo nærmest mission impossible at vælge… Men det må blive denne, det ville jo være totalt luksus:

  Acai Anti-Ageing Facial Oil

  Jeg x’er hermed alt hvad jeg kan :-)

 49. Jeg har fødselsdag lige om lidt, og har faktisk skrevet “Rudolf Care produkter” på min ønskeseddel. Dog har jeg ikke skrevet, hvilke specifikke produkter jeg ønsker mig, da jeg ganske enkelt har svært ved at vælge… Faldt dog lige over den nye deo roll-on, som jeg husker at have læst ret godt om for nyligt, så måske det skulle være den. Vil da lige fluks få skrevet den på min ønskeseddel ;)

  http://www.rudolphcare.dk/produkter/35-krop/acai-roll-on-deo

 50. Much needed: ansigtscreme! Og jeg er ligeglad med hvilken, de skal prøves fra en ende af, jeg har nemlig ikke fundet den helt rigtige!

 51. Noget af det jeg har mest besvær med, er at finde en ansigtscreme der både lever op til mine forventninger og ligger i en prisklasse jeg kan klare. De to ting svinger ligesom bare ikke rigtigt, og selvom jeg har hørt meget godt om Rudolph Care, har jeg aldrig haft mulighed for at prøve produkterne selv. Hvis jeg vandt ville jeg først og fremmest vælge en lækker ansigtscreme til mit (kommende) vinter-tøre ansigt: http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-anti-stress-facial-cream

 52. Uh jeg ønsker mig Acai body Oil, teknikken ville ikke lige som jeg vil….
  Krydser finger for, og håber det går uden link.

 53. Jeg er egentlig bosiddende i London, men denne konkurrence kan jeg da ikke holde mig fra! Jeg vil derfor (hvis nu det er muligt :-)) deltage på mine søde storesøstres vegne, fordi den ene netop er blevet færdiguddannet fotojournalist, og virkelig fortjener forkælelse og lækkerhed ovenpå en hård omgang eksamensfeber, og den anden endnu kæmper på dyrlægestudiet, og bogstaveligt talt står i kokasser til lårene hver dag. Jeg vil tro, de produkter, de bedst ville synes om, er hhv. dette: http://www.rudolphcare.dk/produkter/35-krop/acai-body-lotion2 og dette: http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/facialcream25, det ene efter et godt, langt bad, og det andet til brug efter en hård uge på studiet.
  Hvis nu ikke, den går, fordi jeg bor i London, så har du stadig en helt vildt skøn blog, som jeg er en “avid listener” af. :-) Fortsæt ENDELIG.
  Mvh Anne Sofie

 54. Jeg mangler virkelig meget en øjencreme, du siger at det er et rigtig godt mærke derfor vil jeg meget gerne prøve deres øjencreme!

 55. Jamen jamen jamen, det er jo ikke til at vælge et enkelt produkt, jeg kan jo bruge den hele. Det er jo det perfekte koncept hende Andrea har fingrene. Skønnere og pænere produkter skal det ledes længe efter, de pryder jo et hvert badeværelse! Men skulle jeg vælge ét ud, som ville passe perfekt til det vejr vi går i møde, skulle det helt sikkert være Acai Facial Scrub Mask.

  At leve på en SU og elske RudolphCare produkter er ikke en super fed kombination. Så nu krydser jeg fingre!!! :-)

 56. Jeg har læst så meget godt om produkter fra Rudoplh care, men har endnu ikke fået afprøvet dem endnu. Der findes ikke noget bedre end en rigtig god skruppemaske, så jeg ønsker mig allermest acai facial scrub mask :)

 57. Åh, de 2000 kr. kunne jeg uden tvivl godt bruge. Jeg har endnu ikke prøvet nogle af produkterne, men jeg er fuldstændig sikker på, de er helt fantastiske. Det produkt jeg ønsker mig aller mest må være Acai Hand Cream (http://www.rudolphcare.dk/produkter/38-all-products). Jeg får nemlig altid så tørre hænder, nu når det begynder at blive koldere i vejret, så jeg tænker den ville være helt perfekt til at forkæle mine hænder med :)

 58. Har lige brugt den sidste dråbe af “Acai – Anti-aging facial Oil” som jeg ELSKEDE. Men er blevet studerende og har desværre ikke råd til en ny omgang, så de 2000,- vil være noget så kærkommen til at erhverve en ny omgang lækker olie til ansigtet.

 59. Det virker næsten som falsk beskedenhed, at jeg med muligheden for at købe for 2000 kroner blot ønsker mig en lille lip balm. Men det gør jeg altså. Siden jeg prøvede denne her hos en bekendt, har jeg gået og tænkt på, at mine læber ville blive ret muntre over et lidt mere jævnligt bekendtskab med lipbalmen. Og med gavekortet kunne jeg jo købe, hvad der nærmest svarer til et livs forbrug.

  http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-lip-balm

  Ps. Ikke for at fedte, men det hår der, det fungerer altså RIGTIG fint til dig. Folk skal ikke sige andet. Og hvis de gør skal du bare kigge dig i spejlet og proppe vat i ørerne.

 60. Jeg trænger noget så voldsomt til at stresse lidt af! Min hud er så sart, og jeg kan straks mærke, både på min krop og hud, når jeg begynder at få det lidt for travlt. Så denne anti-stress ansigtscreme lyder jo intet mindre end perfekt!

 61. Jeg bliver 30 lige her om lidt, og med det vil nogen mene, at jeg burde springe ud i brug af anti ageing cremer og det der ligner… Derfor, falder mit valg på Acai Anti-Ageing Facial Moisturizer, ikke fordi jeg behøver – men man skal vel forebygge/være godt forberedt på trediverne ;)

 62. Hvor underligt det nok lyder, så er jeg så træt og dårlig-samvittigheds-stresset af at lede efter et arbejde uden held, nu hvor jeg er færdig med min uddannelse. Kører ellers igennem med LinkedIn, blog, facebook og Instagram for at fange de travle jobautoriteters opmærksomhed og få en chance for at vise, hvor meget jeg (ligesom alle, jeg kender i samme situation) ville arbejde røven i laser for dem :)

  Nå, men jeg ku i hvert fald rigtig godt bruge lidt anti-stress og god energi, så jeg har valgt ham her: http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/facialcream25

  God sensommer, allesammen!

 63. Kunne virkelig have nytte af Acai-Facial Scrub Mask! Har ledt efter en Scrub Mask, der virkelig er effektiv. Og det er jeg overbevist om at denne må være. Og da den så samtidig giver fugt, er jo bare en bonus!

 64. Min bedste feature har i mange år været mine øjne, men de sidste år siden min søns fødsel, har huden omkring mine øjne skabt sig vanvittigt. I tide og utide hæver de helt op (jeg har tænkt på make-up-fjernere, make-up generelt, årstider osv.), jeg har haft begrænset succes med div. øjencremer, så DERFOR ønsker jeg inderligt at prøve ACAI eye cream (http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-eye-cream) Måske er det dét, der kan stoppe mine starte hævede øjne! Jeg ligner nogle morgener én, der har grædt i flere døgn… altså!

 65. http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-anti-stress-facial-cream

  Jeg trænger virkelig til noget nyt og godt hudpleje. Jeg er 23 år og min hud i ansigtet er ved at ændre karakter, den er virkelig tør, rød sart og stresset og jeg vil gerne passe på min hud så den kan bliver ved med at være smuk hele mit liv. Det kan bare godt være svært at få råd til når man er studerende. Så kunne være helt fantastisk lækkert at vinde et gavekort til så lækre og gode produkter :)

 66. Denne ansigtsmaske ville kunne gøre underværker for mit ansigt ! krydser fingre ! :) -http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-facial-scrub-mask

  Knus S

 67. Jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve Acai Body Oil, da jeg har hørt så meget godt om den.

 68. Årh, luksus konkurrence! Som studerende kan man vitterligt kun drømme om Rudolph og ih, hvor vil jeg gerne have huden i den her:://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-anti-ageing-facial-oil

 69. Jeg har forelsket mig i Açai Anti-Stress Facial Cream: http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-anti-stress-facial-cream
  Den lyder som svaret på mine stakkels rødmende kinders bøn <3
  Ellers hvis jeg skulle "nøjes", ville jeg helt sikker vælge en Açai Facial Mist: http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-facial-mist for jeg elsker (som i virkelig elsker) den fornemmelse en god mist kan give midt på dagen – en frisk og kølende pause kan gøre forskellen på en god og og en dårlig dag :)

 70. Kan ikke få produktets link frem via iPhone, men Acai Hand Care Kit.
  Mine neglebånd er allerede blevet tørre, og det er ikke en gang rigtigt efterårsvejr endnu.

 71. Lækker konkurrence! Jeg vil meget gerne prøve fugtighedscremen – acai anti-ageing moustorizer – jeg tror, at min trætte er-lige-blevet-mor-hud vil elske lidt lækker forkælelse og ikke mindst fugt! Ligeledes nok også fornuftigt med anti-age, for det natteshow kan da kun give rynker i længden!;-)

 72. Rudolphs Acai Body Oil – fantastisk til det hele (også som ansigtscreme, hvis man glemmer sin dagcreme på ferien).

 73. Årh, jeg er helt sikkert med. Jeg har slet ikke prøvet det endnu, selvom jeg også er helt vild med tanken bag. Men efter at være flyttet ind på gård hvor alt skal sættes i stand, så går alt økonomi til det, og det går desværre lidt ud over min ret sarte ansigtshud da jeg ikke længere bare kan prøve nye cremer af for at se om de virker.

  Jeg ville helt vildt gerne prøve denne her:

  http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-anti-stress-facial-cream

 74. Nej, hvor VILD en konkurrence!! Det må da være tæt på at være dén præmie i samtlige blogkonkurrencer over tid, jeg allerhelst vil vinde! Det er godt nok svært at vælge ét produkt ud mellem alle de vidundere, men det må nu blive Acai Facial Scrub (http://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-facial-scrub-mask) simpelthen fordi, jeg endnu ikke har prøvet den, men hørt og læst så meget godt om den!

  Uhh, jeg krydser fingre! Og TAK for rabatkoden, det er godt nok sjældent, man kan købe Rudolph Care med så stor rabat :-)

 75. Jeg vil virkelig gerne vinde disse hår produkter.. Da jeg virkelig har noget hår som OVERHOEVEDET ikke bliver påvirket af andet end netop dette mærke! Jeg har prøvet det engang ved frisøren. Men havde desværre ikke penge til det, da min studieløn ikke rækker så langt.. Mit hår har brug for det virkelig! Jeg håber jeg kan vinde det.Det vil gøre både mit hår, og jeg lykkelig!!!

 76. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve denne herhttp://www.rudolphcare.dk/produkter/34-facial/acai-facial-scrub-mask

 77. Jeg døjer sådan med tørre ben. Jeg har prøvet alverdens cremer, og intet hjælper. Desværre har jeg ikke uanede ressourcer, og derfor ville det simpelthen være fantastisk at vinde denne konkurrence, hvor jeg passende kunne komme til at prøve, om nedestående produkt ville gøre underværker for mine knasende ben:

  http://www.rudolphcare.dk/produkter/35-krop/acai-body-oil

 78. Det må helt sikkert være ‘ACAI ANTI-AGEING FACIAL OIL’

  Det er svært at finde anti-ageing olier uden alt muligt usundt! At man er på SU gør det ikke nemmere ;)

 79. Mit absolut største ønske fra Rudolph Care er denne bodylotion: http://www.rudolphcare.dk/produkter/35-krop/acai-body-lotion2. Kulden er på vej, og det er altid en hård tid for min hud. Jeg går meget op i at bruge de helt rigtige produkter som ikke indeholder hormonforstyrrende ingredienser, parabener etc etc. Disse er dog ikke altid helt billige – så at vinde cremer ville gøre både mig og min hud en kæmpe tjeneste i den kommende vinter!

 80. Ansigtscremer er altid lækkert. Jeg synes hendes cream ved navn: Acia Anto-stress facial cream er skøn ! <3
  Jeg vil krydse fingre for at vinde denne skønne konkurrence, kunne være dejligt med en ekstra lille gave ;)
  Fortsat god uge