3 øjenmakeupfavoritter til hverdag

Jeg går ikke med særligt meget makeup til hverdag, men hver morgen bruger jeg ovenviste tre små tryllestave (og lidt BB cream og en blush) til at se lidt mere vågen og pænere ud. Noget jeg holder meget af ved at blogge, er at jeg får muligheden for at prøve en hel masse produkter, jeg måske ellers ikke ville blive præsenteret for.

Ovenviste tre er nogle af de bedste jeg har prøvet indenfor deres kategorier, så dem skal I selvfølgelig tippes om.

False Lash Wings Mascara fra L’Oréal er så afgjort den bedste mascara, jeg har haft i hænderne rigtig længe. Jeg er nu på min tredje og jeg er fan fordi den giver længde, definition, en anelse volumen og det hele uden at klumpe. Min ene roomie bliver spurgt, om hun har fået lavet øjenvippe-extensions, når hun har den på.

Kohl Pencil i Nude fra Oriflame påføres på den nederste, våde kant og får øjeblikkeligt øjet til at syne større og friskere. Har skrevet om den før, men den fortjener at blive nævnt igen. Jeg har prøvet lignende øjenblyanter, men de har alle været kridhvide og set kunstige/lidt for Twiggy-agtige ud, men denne er perfekt i farve og har god holdbarhed. Kan købes her (husk at vælge ‘nude’).

Brow Wiz pen til øjenbrynene fra Anastasia er en ‘skru-op-blyant’, der derfor altid er tynd og spids og nem at påføre i lette strøg for at fylde brynene ud. Den har en smart lille børste til at rede brynene på plads og tone farven ud i den ene ende. Jeg foretrækker blyant fremfor skygge til brynene, men det er nok lidt en smags sag. Husk blot at anvende lette små strøg og at tone ud, hvis du bruger blyant. Anastasia forhandles hos Beauty Avenue på Frederiksberg. Jeg har den i farven Medium Ash.

ENGLISH RECAP: My three eye makeup favorites for everyday use – False Lash Wings by L’Oréal, Kohl Pencil in nude by Oriflame and Brow Wiz pen from Anastasia.

(Visited 634 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. Måske burde jeg prøve med en lys eyeliner. Ser altid så træt ud om morgenen. Tak for dine tips :)

  Og nøj hvor er jeg glad for EU’s forbud mod dyretests. Alle har rost L’Oréals mascaras, så nu er det min tur :)

 2. Super godt billede!
  Og gode fif, som jeg dog desværre ikke selv kan bruge, da jeg har tendens til blodsprængninger i øjnene ved bestemte typer/mærker.

 3. Let’s talk brows.. Hvad er meningen med alt det tegneri?
  Jeg spørger fra et helt uvidende sted og laver ikke sjov, men jeg er vokset op med en “øjnbryns kultur” hvor man tegnede dem op, hvis man lavede teater eller hvis de var helt lyse og manglede lidt definering.
  Nu ser jeg øjnbrynsblyanter, viskelædre, børster, og workstations poppe op i alle malls. Did I miss the boat? Er det meningen at man skal studse sine bryn, og derefter tegne dem op, i en pænere facon? Jeg kan naturligvis lede efter forklaringer på nettet, men håber at du, som øjnbrynstegner, kan shed some light on the matter!? Please.
  Xo Laura

  1. Haha… Nej, nej lad være med at studse dem! Lad en prof gøre det hvis det endelig er. Og ligeledes med at få dem rettet. Tegneriet går snarere ud på at fylde brynene ud i deres egen facon og således få lidt mere markerede bryn. Kan nok bedst sammenlignes med at komme mascara på øjenvipperne. Altså noget der forskønner og understreger det man har ;)

  1. Den er desværre long gone, solgt på loppe sidste år og jeg fortryder det lidt ;)

 4. Har i mange år været trofast bruger af Lancomes Definicils mascare, som jeg synes netop kan det der med at give definition og længde uden at klumpe, og er er normalt ikke fan af L’oreals produkter, men denne mascara lyder næsten for god. Tror den den skal prøves. ;-) Tak for tippet.