Perfektion

13_dk_ew Det kommer nok ikke ligefrem bag på jer, men jeg er meget betaget af den lyserødelækre forside på det nyeste Eurowoman. Smilende, naturlige Emma Leth med fjerkrone og rosa outfit og blomsterprikket baggrund. Så yndigt, at jeg godt gad have billedet (uden tekst selvfølgelig) hængende som en del af vores gallerivæg i køkkenet. Hvad der er inden i bladet, har jeg stadig til gode. Har nemlig ‘sparet’ mit til i morgen tidlig og formiddag, der skal stå på hyggelig morgenmad (med de her vafler i en efterårsversion med kanel og æble), Mads & Monopolet og magasinlæsning.

Ellers skal min weekend bruges på fest, lidt arbejde, bage de her lækre cookies og så tror jeg at jeg skal prøve at lave flødeboller for første gang.

Rigtig god weekend! Håber, at den bliver lidt som forsiden ovenfor: Glad, lyserød og ‘hazy’ :)

ENGLISH RECAP: I’m absolutely in love with this months Eurowoman cover. Happy, pink and hazy perfection.

(Visited 476 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Sjovt, jeg har gået og tænkt på, at jeg skal lave flødeboller på søndag. Lidt efterårshygge skal der til. :) Hvis dine bliver en succes, må du rigtig gerne dele opskrift. :)

  1. Selvfølgelig :) Nåede det dog aldrig denne weekend, men så må det blive næste ;)

 2. Lyder som en dejlig weekend, håber du vil dele opskriften på flødebollerne hvis de bliver gode:)

 3. Den forside kan man da også kun komme i godt humør! God fornøjelse med flødebollerne. Første gang vi forsøgte os med flødeboller, blev faktisk en stor succes. Mit program for weekenden er BA-tænkning krydret med en pære-tærte (har aaaalt for mange pærer liggende). God weekend til dig også :)

 4. Hej Emily,
  Mit spørgsmål har slet ikke noget med dette indlæg at gøre, men jeg bliver simpelthen nødt til at spørge dig.. Jeg mener, at du engang anbefalede en blog, hvor der var en masse billeder af mad, der var delt op i forskellige farver. Det var ikke selve maden eller opskrifter (så vidt jeg husker), der var i fokus men mere det mærkværdige i, at maden ligesom var lagt i en meget struktureret (farve)orden. Jeg vil meget gerne bruge disse billeder til et projekt på mit studie, så jeg håber du kan hjælpe mig med at finde frem til siden. :)

  Venligst
  Catharina

  1. Hmm… Det siger mig slet ikke noget… Men prøv evt at søge på ‘blogtip’ i søgefeltet, så burde den komme frem hvis jeg har anbefalet den (men nok et par sider tilbage) :)