Små ting

{Det bedste kageudvalg til den bedste frokost i går}

{Nyt betræk på slagbænken i køkkenet og nymalet spisebord jvf. dette indlæg}

{Den skønneste efterårsbuket, som jeg kom hjem til på dørmåtten. Dejlig overraskelse}

{Har drømt om Kartells Ghost stole (hos HøghShoppen) i flere år og nu har jeg endelig fået købt en}

{Penny er vild med min nye shopper og drømmer om at blive taskehund i matchende taske}

{To ultralækre øko-produkter, der gør mig blød og giver nyt liv til huden. Body Scrub fra Urtegaarden og Detox Face Mask fra Qua Organic }

{Fin sukkulentsammenplantning fra en kær ven}

Seneste søndagsindlæg længe. I går var jeg nemlig til den hyggeligste høstfrokost og -fest (med bl.a. magisk kringle og cheesecake, se første billede), der blev til en lige så hyggelig tur på Lidkoeb (igen, igen) med både Hylde Sours og United Service Punch (begge dele kan varmt anbefales) i lige vel rigelige mængder og jeg kom derfor først i seng lidt ud på de små timer. Og således blev min søndag ikke helt så produktiv som planlagt. Mægtigt angstprovokerende for en, der godt kan lide en produktiv weekend og plejer at nå 117 ting, men i stedet for at blive stresset over den ‘spildte tid’, har jeg i dag omfavnet det nedsatte gear og hygget mig, slappet af og taget den lidt med ro. Og kigget tilbage på en virkelig dejlig og skæg dag og aften i går.

ENGLISH RECAP: This past week beautiful flowers and plants gifted by sweet friends, a delicious cake entourage, great organic products, matching my dog, Kartells Victoria Ghost chair coming to live with me and a few DIY projects in the kitchen has made everything a little sweeter.

(Visited 632 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Jeg lider af fuldstændig samme form for stress, vil altid nå en hel masse i mine weekender! Og som følge deraf har jeg fx konstant dårlig samvittighed over at have sovet lidt over mig. Men helt ærligt, nogen gange er det bare det, der skal til sådan en lørdag/søndag morgen :) Og det bliver kun bedre af at blive fulgt op med morgenbrød fra bageren og frisk æblemost!

 2. ARGH!
  Jeg glæder mig bare til, at det bliver december, så jeg kan komme med til festivitas i den omgang
  (NB – synes du er lige vel beskeden på den kagetallerken dér!;-))

  1. Hehe… Det var en af mange ;)

   Ja, så ærgerligt, men så må du nemlig tage revanche til december. Håber du er ok?

   1. Så er jeg mere rolig (mht mængden af kager :-))
    Og ja, er på toppen igen – agtigt. Fik en sjælden bivirkning af medicin, der betød at jeg ikke kunne trække vejret. Ret scary, men kom heldigvis afsted på bestilt rejse. Godt nok ved at trodse lægeråd, men alligevel.. Sol hjælper!

 3. Skønne, skønne billeder! Og helt ærligt – hvordan kan du spise alt det kage og stadig være så slank! Det er snyd ;-)

 4. Uhmm, hvor ser det bare mums ud!

  Jeg så billedet af kringlen på instagram. Er det muligt at få opskriften på den? Den så simpelthen så lækker ud!!