Små ting

{Ternet efterårsshopping. Joseph bukser og Lucy Choi pumps}

{Lyserødt og bordeaux. Elsker den farvekombination}

{Lækre ristede rugsandwich og varm æblemost hos Kompa’9}

{Genial bumseudtørrer fra Mario Badescu}

{Den skønneste gave fra Stilleben. Deres Bellino krukker, som Stilleben har designet for Kähler}

{Udsigten fra mit gæsteværelse lige nu og Pennys bedste border collie-ven, som vi spenderer en weekend på landet med (bl.a.)}

{Lækker middag på Höst (kan virkelig anbefales) med EOS}

Denne uges små (ok, og store mit ternede shoppetrip taget i betragtning), rare ting. Der bl.a. har involveret flere dejlige frokoster og middage ude og som denne weekend står på besøg hos gode venner på landet. Så rart med et lille break fra mine sædvanlige, lige vel travle, weekendrutiner og dejligt at se på rådyr, fasaner og glade børn og hunde, der leger i efterårsskoven.

ENGLISH RECAP: The little things that highlighted my week. Eating out, a trip to the country, plaid shopping, a sweet gift, the most incredible drying lotion for imperfections and one of my favorite color combos; pink and burgundy.

(Visited 783 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Elsker de her indlæg. Man burde næsten gøre det, selv uden en blog, bare fordi det gør efteråret luft skønnere når man husker på de små gode ting i hverdagen!
  Og så må jeg vide: hvor er din bordeaux lædernederdel fra??
  God søndag!

   1. Okay, så tror jeg altså lige at den ryger i kurven og skal hjem og bo blandt mine beauty-produkter! ;)

 2. Hej Emily

  Elsker din blog, men et enkelt spørgsmål; hvor kan man købe Mario Badescu i Danmark?

  Mange knus
  Jannike

 3. Jeg er ikke den store bloglæser, men jeg ELSKER din blog! Den er så inspirerende, og jeg bliver altid så glad og får en masse nyt gå-på-mod (i min ret så træge hverdag for tiden), når jeg læser dine indlæg! Kæmpe thumbs up til dig, og TAK fordi du deler med andre og ikke mindst inspirerer!!
  Knus