Små ting

{Faxe Kalkbrud med min bedste hundeven}

{Smørblød og smuk Adax x Carin Wester Clutch}

{Lørdagsmorgenmad. Endelig er der kommet Meyers Bageri på Amager}

{‘Kollektivets’ bibliotek og læsehjørne}

{Time out med the, Ballarinakager og friske blomster}

Denne uge startede dumt og fortsatte i samme spor. Ikke noget alvorligt, men bare mange mange små ting, der røg i vasken eller gik skævt og jeg må indrømme, at jeg havde svært ved at ryste det af mig og ‘blive god igen’. Har været trist, irritabel og ved siden af mig selv  on and off hele ugen, desværre mest on. Ikke desto mindre, er det lige netop den slags uger, det er vigtigst at kigge efter de små rare ting. Og forkæle sig selv med friske blomster, en kop the og Ballerina-kiks (svensk narko i småkageform) ej at forglemme.

Heldigvis er det meste endt godt og når jeg kigger ud over min egen næsetip, er jeg tilmed så heldig at kunne fejre min ret friske og seje mormors 88-års fødselsdag denne weekend. Ligesom jeg bor sammen med de bedste venner man kunne tænke sig, har en rar og overbærende familie (jeg kan blive temmelig hysterisk), der tilmed forsyner os med hjemmebagt rugbrød. Så alt i alt er det hele vist ret i orden, både når det kommer til de små ting og det større perspektiv.

Alle jeres dejlige kommentarer på indlægget om bloggens fødselsdag varmede virkelig også. Tusinde, tusinde tak for dem!

Ps. Meget i denne uges ånd skulle jeg ‘lige’ opdatere noget i bloggens back-end og vupti kom her til at se lidt alternativt ud. Forhåbentlig ser her normalt ud igen snarest, men behøver jeg at sige at jeg faktisk glæder mig lidt til denne uge er ovre?

ENGLISH RECAP: Recovering from a week where everything went wrong (or at least thats how it felt) and where I wasn’t really able to shake it of me, nothing is more therapeutic than looking at the little moments and things that actually was worth saving and being thankful for. 

(Visited 547 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Hej Emily

  Rart at du viser at du også bare er et menneske. Og hvis man ikke oplever lidt modgang af og til, så opdager man måske slet ikke når man er lykkelig. Alle kender vist til de dage, uger eller måneder hvor man er inde i en eller anden mærkelig og kedelig bobbel.

  God søndag :) Jeg vil fluks forkæle mig selv med blomster også.

 2. Jeg er helt forelsket i jeres “bibliotek”. Hvor er reolerne fra? Og kunne du overtales til at lave et indlæg om rummet en dag?

  Din blog minder mig tit om, at det oftest hjælper gevaldigt når man prøver at tage de lyserøde briller på, og fokusere på de gode ting, når man har the blues.

  1. Reolerne er såmænd fra Ikea :)
   Det vil jeg overveje og hvor er det dejligt at høre! :)

 3. Godt det endelig er søndag så – så kan du få en frisk ny start i morgen.
  Altså jeg har stadig Meyers til gode. Hvilke lækkerier derfra, er det du har på billedet?

 4. Åh, nu sidder jeg og bliver helt sulten efter sådan en lækker morgenmad dér. Hvorfor findes der ikke en bager der bringer ud? :P

 5. ØV! Jeg kan ikke lide, når du er trist :-( Heldigvis er du sød, flot og ejer af den fineste hundebasse <3

 6. Awww det sker for alle tror jeg… Og jeg tror du har helt fat i den lange ende med at finde de små ting der er gode – så er det pludselig ikke helt så slemt.
  Jeg håber du har haft en god søndag!

 7. Det er rart at du også deler de negavtive og knap så gode ting med os læsere af din skønne blog. Du har jo også følelser og brug for bare at have nogle off dage en gang imellem. Tror jeg vi alle forstår. Men op med hovedet og næsen frem, så kan det ikke gå helt galt. Jeg er en trofast støtte.

  Knus herfra og god vind ind i næste uge :)

 8. Åh min imaginære Gud hvor er jeg misundelig på jeres bibliotek/læsehjørne! Muligvis det mest perfekte jeg nogensinde har set. I alle mine voksendrømme ejer jeg en gang i fremtiden noget der mistænkeligt meget ligner jeres. Bare større ;)

  Uge 41 go home, uge 42 står for døren! (:

 9. Flotte billeder. Det er min søndags-aften-ting at tjekke din blog! Tak for det – og håber, at du får en bedre uge.
  Jeg er også vild med jeres bibliotek – og er interesseret i at høre, hvor musikanlægget er fra?

 10. Jeg er fuldstændig forelsket i den mintgrønne lampe på jeres bibliotek, og jeg bliver ved med at vende tilbage til indlægget bare for at kigge lidt ekstra på den.. :) Er det mon en Kaiser – og kan du i så fald huske hvilken model?

  På forhånd tak og glædelig jul til dig og dine. :)