Shop my closet

Emily 2 Emily billede 1

Søndag d. 3. november sælger jeg ud af ‘skatkammeret’, når Bloggers Delight og Fleafinder for første gang afholder samarbejdet Shoppers Delight, et luksusloppemarked med tøj, sko, tasker og accessories, mest for piger. Shoppers Delight foregår 2. og 3. november (bemærk venligst, at jeg kun har stand søndag) i Store Kannikestræde 19 i Indre By.

Der er rigtig mange seje damer, der sælger ud af garderoben på loppemarkedet, så jeg er lidt bange for at ende med selv at tage fattig derfra. På den gode måde.

Se programmet og hvem der også har stand på Shoppers Delight her.

Jeg glæder mig rigtig meget til at se jer :)

Hvor, hvornår, hvordan og pris:

 • Store Kannikestræde 19, 1169 Kbh. K
 • D. 2. og 3. november fra 10.30-16.00
 • 79-129 kr. for indgang en eller begge dage. Se de forskellige billettyper og køb din billet her

NB! Det er ikke alt på ovenviste billeder jeg sælger, (men faktisk en del af det) ligesom jeg selvfølgelig har en masse med, der ikke lige er på billederne. Billederne er fra dette indlæg om min garderobe og altså ikke nogen, der er taget i forbindelse med loppemarkedet.

(Visited 631 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. Øv, bare jeg boede i KBH! Søde Emily, kan du ikke lave en Tictale shop efter loppemarkedet, med de ting du ikke får solgt? Så kan vi, som ikke kan komme på dagen, få lidt del i kuppene alligevel :-)

  Hilsen en trofast læser.

 2. Hvorfor sker alt det spændende også i staden? KOM NU TIL AARHUS!! ;) :)

  PS. WOW, hvis det er det du vil af med, hvor meget godt må der så ikke gemme sig i dit skab!!!

 3. Det er på sådanne tidspunkter, at jeg ville ønske, jeg boede i KBH (eller bare i nærheden)! Kommer i ikke lige et smut til Østjylland?

  1. Hej Astrid,
   Nej, det er der selvfølgelig ikke :) Det forærer jeg som regel til mine veninder eller genbrugsforretninger, hvis det ikke er noget jeg selv har plads til eller lyst til at beholde. Billederne ovenfor modsvarer ikke præcis det jeg kommer til at sælge, det er ‘bare’ billeder fra et indlæg om min garderobe (http://emilysalomon.dk/2013/05/garderobetjek-hos-luelle/) og ikke præcis det jeg kommer til at sælge på loppemarkedet :)
   Kh.
   Emily

   1. Det er jeg glad for at høre. Og måske skulle jeg i så fald mere ud i mit eget hood (Amager) og lede i genbrugsbutikkerne ;) held og lykke med tøjsalget – og tak for en rigtig god blog!

 4. Har jeg forstået det rigtig: Man skal rent faktisk betale entré for at komme til at købe jeres brugte tøj, som sikkert er gaver meget af det?
  Det lyder da som en ret god, omend forskruet, forretning!

  1. Av, for en vred kommentar. Du har bestemt ret til at komme med din mening, men jeg får fornemmelsen af at denne handler om noget andet end at jeg sælger mit brugte tøj og fejlkøb på et loppemarked?
   Jeg har ikke noget med loppemarkedet at gøre andet end, at jeg har en stand der, så kritik af forretningskonceptet må rettes til dem, der afholder det. Jeg tjener ikke noget på entréen.
   Men at der er en entrée ligesom til Designer Forum, Finders Keepers, Fashion Flea og OH OH Tøjslag og lignende indendørs loppemarkeder, synes jeg er helt fint. Alternativt skal det være udenfor og det er måske ikke så morsomt i november.
   Jeg sælger ikke noget, jeg har modtaget som gave og mht. om man vil betale en billig penge for mit (meget lidt) brugte (og velholdte) tøj, så er det heldigvis helt frivilligt.

 5. Hej søde Emma,

  Det havde jeg egentlig ikke tænkt mig, men smid mig lige en mail hvis du er interesseret :)

  Kh.
  Emily

 6. Hej Emily
  sælger du din Kenzo sweat for den har jeg været meget forelsket i og har ikke kunne finde den andre steder.. Hvis du gør, hvad koster den så? og hvad str. er den? Er det muligt at evt. få den tilsendt hvis nu jeg ikke har mulighed for at komme den pågældende dag?. Eller tak for super fedt tip.. Og super fed blog..

  Mvh Ninett :)

  1. Ja, det gør jeg :) De ting jeg ikke sælger d. 3. november på loppemarked lægger jeg på min Tictail shop efterfølgende og skal nok lige skrive om det + linke dertil her på bloggen :)

 7. Åhh sælger du din lækre læderjakke fra InWear? Bor desværre for langt væk til KBH, men har ledt efter den så længe! :-) Kunne du være intereseret i at sælge??

 8. Hej smukke Emily :)

  Sælger du den blå quiltet jakke i morgen? Den er simpelthen så flot! :)

 9. Hej :-)
  Sælger du din Almond Blossom nederdel fra Ganni i creme og i så fald, hvilken størrelse er den? :-)
  Mvh. Kathrine