4 år

lil1

For et par uger siden var det 4 år siden, jeg startede bloggen for at dokumentere de specielle små øjeblikke og alle de ting jeg holder af. 4 år! Og jeg glemte det (det var d. 23. september), hvilket der egentlig ikke er noget underligt i. Jeg er notorisk dårlig til at huske fødselsdage, men lad nu det ligge. For jeg vil gerne sige tak til jer, for at gøre de sidste fire år til noget helt enestående og ret spektakulært (for mig). Det er svært at sætte ord på hvor meget jeres støtte betyder, men jeg kan i alle tilfælde sige tusind, tusind tak.

Jeg glæder mig til at se hvad de næste 4 år bringer. Her er lidt fra de forgående.

ENGLISH RECAP: It’s been four years since I started the blog as a way to document and share some of the little things I love. Thank you so much for your support, you’ll never know how much it means to me. I couldn’t be happier and I’m excited to see what the next year(s) will bring.

paris10break3_zps76440d1fbleorange1spie2sminke5lilth1decor6-1fleur1-1skov1-2aar7-1aar5strawbc8tyl4pb8sum2-1ys4eiffellook2beach1-1aye7winter3parissneak13

(Visited 304 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. Tillykke med de 4 år i den finurlige og vidunderlige blog verden! :)
  Det er dejligt at læse og se med i dit liv :)

 2. Mange gange tillykke :) jeg savner forresten din grønne blazer, ha ha, den var så smuk til dig :) du inspirerer mig altid, og du kan formå at gøre et simpelt outfit meget elegant. du har sgu nogle skills ;)

 3. Mange gange tillykke med den fineste blog!
  Nyder stadig at følge med og er glad for at du inviterer os ind i dit særlige univers!

  Kh,
  Tanja

 4. TILLYKKE! wow 4 år – det er jo helt vildt! jeg kan ikke helt huske hvornår jeg begyndte at følge med og hvordan jeg kom ind på din blog, men tror jeg har været med de sidste 3 år og jeg bliver skam hængende endnu.

  Tak for evigt gode billeder, inspiration og bare dig!

  kh maria

 5. Woohoo, tillykke bloggen – og tillykke til dig søde Emily. Jeg vil gerne takke d i g for en fantastisk blog. Jeg nyder virkelig at læse med hos dig, du giver mig ufatteligt meget inspiration <3
  Jeg håber på 4 år mere.

  Kærlige knus, Sofie.

 6. Kæmpe stort tillykke med de fire år. Jeg nyder sådan at læse med herinde. Jeg ved ikke, hvor længe jeg har læst med (måske 3 år ish?) Men jeg har læst alle dine indlæg, for jeg har haft hyggesøndage, hvor jeg scroller helt tilbage i arkiverne og læser fra start til slut. (Jeg er måske lidt af en Emily-geek, haha). Tak fordi du vil dele lidt ud af din lyserøde verden med mode, litteratur, kunst, kager og rejser. Hip hip hurraaa!

 7. Kæmpe tillykke til bloggen – og dig! :) Er forholdsvis ny læser ifht. de 4 år (har kun fulgt med siden foråret), men jeg elsker at følge din blog, så jeg håber på mange år endnu. Måske lyder det mærkeligt, men du virker simpelthen som et rigtigt sødt menneske, og det er hyggeligt at følge med i dit liv. Så tak fordi du deler ud af det! :)
  Dbh. Pernille

 8. Tillykke :)

  En dejlig blog med masser af inspiration.

  (og så lige et spørgsmål – er den icing der er brugt på cupcake’n øverst med frugtfarve i, eller er det brombær der giver den fine farve?)

 9. Stort tillykke herfra! Det har været en fornøjelse at følge med. Glæder mig til forsat at følge bloggens udvikling i fremtiden.

 10. Kæmpestort tillykke med fødselsdagen, søde Emily! Jeg ved godt, at jeg har sagt det før, men det er simpelthen sådan et inspirerende univers, du har skabt her. Jeg glæder mig til 4 år mere ❤

 11. Synes lige jeg ville sige selv tak. Efter jeg er begyndt at læse din blog, har jeg fundet ud af min stil, samt fået opdateret min viden om den nyeste mode og opdaret mit klædeskab. Så tusind tak for hjælpen :) Desuden er det fedt at se din glæde selv ved de små ting. Er også stor fan af dine billeder med Penny.
  Så du er ikke den eneste der glæder sig til bloggens næste 4 år, og gerne endnu flere år :) Jeg er trofast læser, gerne flere gange om dagen :)

  Rigtig god weekend til dig, glæder mig tilnat læse mere :)

 12. Tillykke med de fire år. Det er godt nok lang tid! Jeg har selv lige startet en blog og er spændt på, om jeg holder lige så længe ;)

 13. Tillykke med de fire år :D Selvom jeg først opdagede din skønne blog forrige sommer har jeg vist efterhånden været langt de fleste indlæg igennem, elsker din humoristiske og ligefremme måde at skrive på, og bliver altid inspireret af dine smukke billeder :)

 14. 4 år er ret vildt – tillykke! (og véd du hvad, jeg har endda fulgt med helt tilbage fra Kernesund-bloggen, så det er altså laaaaang tid jeg har ‘kendt’ dig efterhånden ;))

 15. Tillykke!
  Du er en af de eneste mode/livsstil-blogge jeg har fulgt i flere år. Min egen blog er en tegneblog, og stort set alle andre blogge jeg læser er enten også tegneblogge eller sådan nogle folk der kan skrive r**** ud af bukserne (Dines, amarOrama, osv), men der er faktisk kun en enkelt anden blog i “din” kategori jeg længe har holdt fast i, udover din. Specielt efter jeg er flyttet fra København til smadret gård på Lolland, så giver du mig mit daglige lyserøde kick, og inspiration til stadig at dresse up, til make-up og mad, alt imens jeg drømmer mig hen til der hvor man kan gå ud og spise ordentlig mad og drikke vin med sine venner. Det er både godt og skidt, for det giver mig også meget “hjemve”, men på den anden side også inspiration til indretning og til at prøve at hente et lille stykke København herned.
  Så stort tillykke, og tak fordi vi nu i 4 år har kunnet følge med i dit fine liv. Og tillykke med det liv din blog har ført med sig af spændende oplevelser. Du har formået både at udvikle og samtidig bibeholde din meget særlige måde at blogge på. Det er en ret fin ting at kunne :)

 16. Stort tillykke! Har været med næsten hele vejen tror jeg, og det er altid en fornøjelse at læse med her :-) Jeg fejrede selv 3 års dag for min blog i går, synes det er ret vildt, at der er gået så lang tid, og man har skrevet så mange indlæg og alt og intet :-)

 17. Tillykke! Sikke en fin potpourri af billeder. Du er slet ikke til at kende, der hvor du er helt blond og med briller!

  Jeg stemmer i med et “keep up the good Work”, med håb om mindst 4 år mere med din fine blog :)