Små ting

{Nysselige små nelliker. Yndlingsblomst}

{Kastanjer og pletnæser}

{Dejlig middag med søde kollegaer på Congo, der bortset fra desserten, var en anbefalelsesværdig oplevelse}

{Weekendophold med min mor på smukke Dragsholm Slot}

{De pæneste hårprodukter jeg nogensinde har set. Håber de er lige så fabelagtige indeni}

Rarheder og herlige oplevelser fra den forgangne uge, der nok var travl, men meget bedre end sidste uge (heldigvis) og som blev afsluttet med den smukkeste efterårstur til og -ophold på Dragsholm Slot. Der var ingen spøgelser, men masser af dejlig mad og smuk natur, læssevis af fasaner, en fantastisk løberute, bløde senge og et boblebad, så jeg var bestemt ikke skuffet. Lige om lidt går turen til Singapore, så min søndag byder på pakning og planlægning, men først skal jeg bage pandekager til mine søde piger, for den slags er også vigtigt og må ikke glemmes midt i rejseroderi.

Jeg håber at jeres uge har været mindst lige så rar :)

ENGLISH RECAP: The little things that made this week extra special. Pretty carnations, dining at concept restaurant Congo in Copenhagen with the best colleagues, collecting chestnuts in the woods, visiting Dragsholm Castle and some really cute hair products.

(Visited 440 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Det er dejligt og altid inspirerende med dine ‘små ting’ indlæg. De inspirerer mig til at sætte lidt mere pris på netop de små ting, og gøre flere af de ting, der gør mig glad.

  Som fx. at bage pandekager.

 2. Åh, jeg har også helt lyst til at købe nelliker med hjem. Og tage på Dragholms slot med min mor!
  Lyder fantastisk med en tur til Singapore! God tur :)

  Jeg har også lige bagt (banan)pandekager til min lille familie – de var et hit og et must på en smuk efterårssøndag som denne <3

 3. Åh, jeg kan heller ikke gå forbi kastanjer uden at samle dem op. Har efterhånden også allerede fået samlet en hel vase med kastanjer i løbet af det her efterår. Kan ikke nænne at smide dem ud, men det virker bare lidt voldsomt at lave kastanjedyr af dem allesammen (og som 24-årig)? Haha.
  Glæder mig til at høre mere om Singapore!

 4. Det ser godt ud!

  Hvad skal du i Singapore? Jeg har selv været der 5 gange, da min far bor der – du skal især glæde dig til alverdens lækreste mad!!

 5. Åh, Singapore… jeg vil også ned til varmen (må lige vente 3 uger inden turen går ned til solens varme)

  Og hvor er det bare fine blomster – tror også jeg skal have købt nogle.

 6. Hvor er dine billeder skønne – de lyser op på en mørk søndag aften :-)
  Må man spørge ind til din rejse til Singapore? Jeg står nemlig selv og skal til Singapore i nærmeste fremtid. Er der ren fornøjelse eller i et særligt henseende?

 7. Skønne pige, bloggen er top tunet som altid ;-)
  Går ud fra du fik afprøvet Davines? Super lækre produkter. Kan anbefale varianten Melu, hvis man har lidt stridt hår. Stylingprodukterne er også gode.
  Gravhunden hilser!

  1. Ja, så gode, må prøve Melu til hestehåret, tak for tip :)
   Vil se dig og gravhunden snart! Kys

 8. Hej piger,

  Singapore er en blog-/pressetur. I skal nok få meget mere at høre. Og se :)

  Klem