På Raffles Hotel

tee Zoe Karssen (lignende her og på udsalg her)// nederdel Carven// solbriller Prada// taske Celine// sandaler L. K. Bennett// armbånd ByBiehl og Balenciaga// sløjfering Mitos// blomsterringe Kranz & Ziegler// halskæde Jane Kønig

Det har været mere end dejligt, at få et ekstra lille skud sommer i Singapore, omend der er aller varmest og fugtigst lige nu. Med helt utroligt frizzy hår til følge. Men hvad gør det, når man kan lufte yndlingssandaler og -nederdel (havde også begge dele på her og skoene her) endnu engang inden vinteren? Svaret er absolut ingenting og slet ikke, når man samtidig kan nyde verdens bedste Singapore Slings og kaste med jordnøddeskaller på det historiske Raffles Hotel. Mere om drinks, jordnødder og barmad senere, tænker nemlig at det er en kende for tidligt til den slags endnu i Danmark.

Der er også en ny lille darling på billederne. Kan I spotte hvad det er?

Tak til søde Acie, der har ageret superfotograf på hele turen :)

ENGLISH RECAP: Sporting my favorite sandals for the last time before the Danish winter in the courtyard of historic Raffles Hotel in Singapore, where we tried their infamous Singapore Slings and as the tradition demands threw peanut shells all over the floor. More on the Slings and the sliders assisting them later on.

Billeder taget med Nikon D7100// Pictures taken with Nikon D7100

(Visited 632 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

 1. Hvis det der er din version af “helt utroligt frizzy hår”, så er du sluppet nådigt. Sådan ser mit hår ud til hverdag, hvis jeg ikke overfalder det med produkter eller sætter det op. Hurra!

  Ps. Du ser hammer (!) godt ud! Elsker din stil :)

  1. Tak <3 Det var nu efter hvad der føltes som en hel flaske Moroccanoil, det var helt kruset inden ;)

 2. Hvor er du fin Emily. Og du har købt en trio :) – Tro mig; den bliver du så glad for. Jeg fik selv en fra min nu ekskæreste for et års tid siden, og jeg bruger den stort set hverdag. Det er kærlighed for livet.

  Nyd resten af turen.

  1. Tak Line. Ja, har også på fornemmelsen at jeg bliver virkelig fine venner med den :)

 3. Århhhh snyyyd. Jeg vil så gerne have den trio bag selv. Har desværre absolut ingen penge til sådan en investering.

  1. Ja, ville ønske at jeg kunne sporte bare ben og ‘colonial’ omgivelser hver dag, suk!

 4. Vil meget gerne have tips til især behagelig påklædning, da jeg snart selv skal afsted. Har lige investeret i et par kjoler, og har satset på at viskose ville være rart at bevæge sig omkring i…..
  Og velkommen hjem :-)

  1. Takker :)
   Det lyder fornuftigt. Mht. tips så er der meget, meget fugtigvarmt og lette kjoler er en god idé. Men det vigtigste tip er nok at huske cardigans/jakker og tørklæder. Der er nemlig rigtig koldt indenfor de fleste steder pga. air condition. Og så evt. en taskeparaply til når der kommer regnskyl. Man kan gå overdækket mange steder, men af og til skal man jo krydse en vej og så er det rart ikke at blive gennemblødt.
   Ellers bare sommertøj :)
   God tur!

   1. Mange tak for svar :-)
    Må huske at pakke trøjer også – havde ikke lige overvejet al den air con :-). Skal tilbringe Julen i private ocean view villa på Lombok, og så Nytår på lækkert hotel i Singapore, så glæder mig rigtig meget :-)

  1. Tak Liselotte, ville ønske det var sandheden. Den er desværre nok snarere at der bliver taget 50+ billeder og jeg så vælger de bedste ud ;)

 5. Den Celine-darling er perfekt! Enkel og elegant, går til alt. Hende skal du nok blive glad for :)