Gråt på slot

tee COS// cardigan Second Female// lædernederdel Part Two// frakke Magali Pascal// tørklæde Ganni// støvler Acne// taske Balenciaga// halskæde Tine Lindhard

Grålige og beige nuancer yndlingsnederdelen og støvlerne. Sidstnævnte er desværre ikke mine, men er til gengæld så heldig at bo sammen med ejerkvinden, der tilmed er så rar at låne mig dem ganske ofte. Halstørklædet har i øvrigt de fineste tegninger af parisiske seværdigheder. Må lige vise jer det i udfoldet tilstand snarest :)

Mens jeg skriver dette sidder jeg i 32 graders fugtig varme i Singapore, så tanken om frakker og halstørklæder er mig lidt fjern. Jeg har til gengæld morgenbadet i hotellets ‘infinity pool’ på 5. etage, forædt mig i morgenmadsbuffeten (kan ikke styre det) og været ude at opleve en masse af byen. Om lidt skal vi ud at drikke drinks på et sted med en – efter sigende – vidunderlig udsigt, så ud at spise (forhåbentlig vidunderlig mad) og derefter op på endnu en bar, på endnu et tag at drikke flere drinks. Det er åbenbart det man gør her. Så halstørklæder og frakker må vente lidt endnu. Desværre ;)

ENGLISH RECAP: Grey and beige and favorite black leather skirt and boots. Well and the loveliest scarf with cute drawings of Paris sights.

(Visited 559 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Det er også et skønt sæt! Jeg er vist bare lidt mere til hverdagsstil end ladylike. Det lyder ellers lækkert med drinks i Singapore, god fornøjelse!

 2. Gud hvor sjovt, har aldrig lagt mærke til at du har en tatovering.
  Håber du nyder det i Singapore, er kun lidt midsundelig. :)

  1. Hehe… den har ellers siddet dér i mere end 3 år, men er glad for at det ikke er en man lægger så meget mærke til ;)
   Dét gør jeg kan du tro :)

 3. Hvor er du dog fin i de støvede rosa omgivelser. Og så er jeg vist helt ellevild med din cardigan.

  Og hvor lyder det skønt i Singapore! Jeg håber, du har en vidunderlig solskinsweekend.

 4. Et virkelig fint outfit! Er selv i England lige nu og selvom det ikke er 32 graders varmeh er, ville jeg heller ikke kaste mig ud i vinterfrakken endnu – en laederjakke raekker fint…

 5. Du er smuk og fin som altid søde E
  Jeg glæder mig meget til at se og høre mere om jeres fine eventyr, jeg er fælt misundelig ;-) Tørklæderne skal vi tids nok få i brug!

  1. Ja, ikke og du kan få en omgang tegning og fortælling og en Singapore Sling med mig og Agurken :)

 6. Hvor er din cardigan fin (faktisk er hele sættet ret så lækkert!), har kigget på second females hjemmeside, men kan ikke finde nøjagtig samme cardigan :(

  Kan du evt. give et link til din cardigan eller en lign.?
  P.S. virkelig skøn blog! :)

  1. Næææ jeg kan heller ikke lige se den på hjemmesiden. Men den er i butikkerne nu (bl.a. den i Pilestræde) :)

  1. Tak og ja, den har jeg faktisk hørt et par gange, så der er (forhåbentlig) noget om snakken, haha ;)