Uniform

jakke og strik mbyM// jeans Zara// støvler Acne// solbriller Ray Ban// taske Balenciaga// halskæde Tine Lindhard

Har I en uniform? Altså sådan et sæt, der bare altid virker? Det behøver jo ikke at være akkurat de samme ting hver gang, men mere en model at gå efter. Jeg har to:

  • Casual hverdag eller weekend – Skinny jeans, t-shirt eller strik, en rå læderjakke, aviator-solbriller og så pumps eller grove støvler alt efter vind og vejr (se sommerversionen her).
  • Pænere hverdag eller arbejde – Nederdel (enten à la pencil skirt eller taljeret og med vidde for neden), bluse eller skjorte evt. med en cardigan eller jakke over og tilsat ankelstøvler eller pumps. Som her, her og her og i en lidt festligere version her og her.

Det er ikke at jeg ikke går i andet eller ikke afviger fra de to modeller, det gør jeg hele tiden. Der er bare noget nemt og rart i at have sådan nogle outfits, der ikke kræver den store tankevirksomhed og som man altid føler sig velklædt og godt tilpas i.

ENGLISH RECAP: One of my go to outfits for a casual day off is skinny jeans, a tee or knit a biker-style leather jacket, aviators and chunky boots. Summer version here.

(Visited 555 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Super fin uniform du har :) Jeg har helt sikkert også en fast model. Det er af den kedelige slags, der hedder skinny jeans, t-shirt og evt. cardigan + de nærmeste sko ved døren, som så bliver skiftet til sandaler på arbejdet (det er ved at være lidt køligt, så skal have fundet et alternativ)

  2. Den strik dér… must have! Kan se den er fra MbyM, men hvor er den købt? Kan ikke umiddelbart finde den online.

  3. Jeg tror mit problem med sådan en uniform, er at jeg praktiserer den hver eneste dag. Og det bliver i længden for nemt og for kedeligt. Men det er nu alligevel dejligt ikke at have tøjkrise mandag morgen klokken alt for tidligt ;)

  4. Jeg er helt vild med din læderjakke på de her billeder :) skuldrene er rigtig fede.

    En veninde og jeg er i gang med at skrive hovedopgave om blogging, og det ville være en stor hjælp, hvis I ville bruge 2 minutter på at svare på vores spørgeskema. http://www.surveymonkey.com/s/FCLFPF2