Tern og tartan

bukser Joseph// skjorte Zara (gammel)// coatigan By Malene Birger// pumps Lucy Choi// taske By Malene Birger (udsolgt, som weekendtaske her) // armbånd Balenciaga// ring Vilde Kaniner x Jane Kønig 

Efterår er min yndlingsårstid og jeg synes naturen er allersmukkest lige nu. Jeg er egentlig ret taknemmelig over at bo et sted, hvor man rigtig kan opleve årstiderne (især når sommeren er som den vi lige har haft og hvis vinteren er kort og kold), også selvom jeg lige skal minde mig selv om det når den bittersøde fornemmelse, af at sommeren nu virkelig er ovre, rammer.

Men med ternede ben og fødder, de smukkeste farver overalt og en weekendtur med min søde mor i vente, er der ikke noget bitterhed at spore hos mig. Om lidt kører jeg nemlig mod Dragsholm (nok i en gummistøvle i stedet for stilet) og så står den på svampetur og slotsophold. Og måske et par spøgelser. Det er jo snart Halloween og stedet er berømt og berygtet for at være hjemsøgt, så håber lidt på noget overnaturligt. Men kun hvis det er rare spøgelser vel at mærke. Uanset hvad bliver det rart med en mini-getaway til en del af Danmark jeg endnu har til gode.

ENGLISH RECAP: The fall here in Denmark is at its most beautiful and I feel very thankful that I live in a country where it is possible to really experience all four seasons. And fall feels even better with tartan on your feed and checks on your trousers.

(Visited 557 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Det er godt nok nogen smukke billeder! Selvom det er koldt og blæsende, så er Danmark rigtig pænt når det er efterår :-)

  Dine sko er jeg måske ikke sååå vild med, men resten af outfittet er virkelig lækkert!

  1. Hov, det sidste lød måske ikke så pænt, det beklager jeg :-) Jeg synes personligt ikke at de passer så godt til resten af tøjet, men det synes du helt sikkert selv, og det er jo 100% det vigtigste :-) :-)

 2. Sikke en flot efterårs baggrund! :-) Passer lige til stiletterne ;)
  Tænkte på, hvilken funktion på dit kamera du bruger til at gøre baggrunden blurry? :-)
  Rigtig god weekend på din getaway :-)

 3. Uhh, Dragsholm er fantastisk, smuk og eventyrligt. Min kæreste og jeg er lige blevet gift deroppe. Glæd dig!! :)

 4. Efteråret er virkelig så fantastisk, og farvespillets skønhed forbløffer mig, hver gang jeg stikker næsetippen udenfor.
  Og dine sko er finere end fine.

 5. Åh! De der stiletter!! Det er vist sådan det føles at være forelsket, det giver et lille gib i mig når jeg ser dem :D Mine fødder prøver ihærdigt at overtale mig til at hive dankortet frem ;)