Rosa leopard og Eiffel

sweatshirt Ganni// nederdel Ganni// clutch Adax x Carin Wester// coatigan By Malene Birger// støvler ASH// øreringe CAIA// ring Vilde Kaniner x Jane Kønig// armbånd med anker Marianne Dulong

Tak for jeres søde støtte i går (hvor det tilmed lykkedes mig at ‘ødelægge’ bloggens design midlertidigt, som om det ikke kunne blive værre). Denne uge er allerede startet bedre og med det rigtige ben ud af sengen, løbetur, god morgenmad og magasinlæsning og så ellers afsted på job. Og endnu engang tak for de fine, fine kommentarer på fødselsdagsindlægget fra i fredags, de var SÅ dejlige at læse.

Og apropos fin, så findes der nok ikke noget finere end lyserød leopard. Men den er ganske sjælden at støde på, så da jeg fandt ovenstående nederdel fra Ganni, måtte den selvklart hjem at bo hos mig. Sammen med en matchende, florlet kimonojakke. Lyserøde leoparder trives nemlig bedst med selskab fra artsfæller. Og så tror jeg også at de kan lide at rejse, noget jeg vil afprøve allerede i næste uge, hvor turen går til Singapore.

Hav en rar mandag allesammen!

ENGLISH RECAP: Powder pink = good. Leopard print = good. Powder pink leopard print = very good indeed. Finding the skirt you’ve always fantasized about but never been able to find anywhere feels oh so good and I’m looking forward to wear it bare legged next week in Singapore. Have a lovely monday!

(Visited 555 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Du er simpelthen altid så dejlig at se på!
  Dejligt at høre, at ugen er startet er godt! Det er den også hos mig ;)
  Fedt med en tur til Singapore!! Det glæder jeg mig til at høre mere om!
  God uge!

  Kh,
  Tanja

  1. Hej Emily
   Har lige et spørgsmål til dig :) Det handler om dine foto effekt filter du ligger over dine billeder, hvad hedder det program? Er der flere forskellige du bruger?

   1. Jeg bruger photoshop, så ja det er lidt forskelligt hvordan jeg redigerer billederne :)

 2. Så skønt med lidt lyserød mandagsfinhed og pæne billeder. Jeg er helt ellevild med Eiffel-blusen; jublende lykke til enhver frankofil ;)

 3. Vil meget gerne høre mere om Singapore – skal selv holde Nytår dér, så tips og tricks modtages meget gerne :-).
  Rigtig god tur

 4. SÅ FLOT!! Er sweateren en gammel eller ny kollektion? Fedt med singapore, jeg smutter selv til Bali på lørdag i 3 uger, så ved hvordan du har det;-)

  1. Spritny, lige kommet i butikkerne (og ikke at finde på nettet endnu, derfor intet link…). Rigtig god tur til Bali! :)

 5. Husker jeg rigtigt, hvis trøjen er fra Gannis nye holiday-kollektion, der kommer her i oktober?
  Det Eiffeltårn er SÅ fint – selvom det er ret Kenzo-inspireret.

  Perfekt outfit!!

 6. Rigtigt fint outfit. Elsker jakken og øreringene! Og så må du have en rigtig vidunderlig tur til Singapore – glæder mig allerede til at se billeder :)

 7. Ej altså, nu kan jeg da næsten ikke leve uden sådan en lyserød leo kimono i mit liv? Lækkert outfit, så fint og feminint, et af mine favoritter fra den seneste tid :)
  Lyder aaaaalt for dejligt med tur til Singapore, lucky bastard ;)

 8. Igen et super fint outfit, og det klæder dig kanon godt. Er en anelse misunderlig på nederdelen :) Du er rigtig god til at finde tøj der klæder dig godt., har endnu ikke set et sæt der så knap så kønt ud. Respekt for din gode stil og din skønne blog. Kigger dagligt ind for at finde tøjinspiration bland andet :)

  Håber du får en rigtig god uge og at den bliver meget bedre end den sidste
  Knus herfra :)

 9. Lyserød leopard ER lækkert! Du ser rigtig godt ud :-) Jeg er især helt vild med din jakke/cardigan, det kunne godt være man skulle se lidt nærmere på den :-)

 10. Åh, Singapore. Totalt yndlingsby. Jeg var afsted i sommers for første gang med min kæreste som er vokset op der. Det er så fantastisk en by. Hvis du har tid til sightseeing, så er Little India et besøg værd, det er så fint at gå rundt i gaderne at kigge. Mustafa centeret, der ligger i LI, er 24 timers shopping – det er virkelig en oplevelse. Aldrig har jeg set så meget skrammel på et sted, endsidige oplevet et sted hvor man både kan købe plastismykker og ægte Rolex.
  Chinatown er også rigtig skægt, omend det er en smule turistet. Der er stadig to ‘shoppingkomplekser’, som jeg ikke kan huske hvad hedder, men de er simpelthen så fine og sjove. I kælderen er det indkøb af alt fra æg til levende skildpadder og man kan også finde ‘numsedoktorer’ som udfører traditionel kinesisk medicin og stiller diagnoser ud fra ens hæmorider. Jaja… :) En gang kopsætning og åreladning kan de også klare..
  Maden er også helt vildt fantastisk – over det hele ligger der Hawkercentre og aldrig har jeg fået så god mad i mit liv. Jeg kunne tage tilbage bare for maden skyld :)
  Det kan også anbefales at tage metroen ud til forstæderne og opleve lidt lokalt liv. De fleste turister opholder sig i det gamle kolonidistrikt og i Chinatown, som helt bestemt skal opleves, men hvis man tager metroen ud til f.eks. Clementi, får man en rigtig god oplevelse af hvordan den almindelige singaporianer lever.
  Håber du kan bruge den lange smøre – rigtig god tur!