Singapore Sling


When in Rome… Så selvklart måtte vi forbi Raffles Hotel at prøve deres verdensberømte Singapore Sling, der blev kreeret på selvsamme hotel af den legendariske bartender Mr. Ngiam Tong Boon i 1915 i The Long Bar, hvor den stadig serveres. Og det i ganske betydelige mængder. Der bliver nemlig langet op mod 1000 slings over disken hver dag. Og dem har de helt styr på. Det er i alle tilfælde den bedste Singapore Sling, jeg nogensinde har smagt. Måske atmosfæren også hjalp på oplevelsen, historiens vingesus var allestedsnærværende og jeg følte mig hensat til starten af det forrige århundrede.

Den forfriskende og eksotiske drink er i øvrigt baseret på den danske kirsebærlikør, Cherry Heering. Og man må (nærmest skal) smide skallerne fra de jordnødder, der står på bordene på gulvet. Og så skal jeg nok også stoppe med facts om drinks for denne gang og med en varm anbefaling af både Raffles og deres slings og sliders, hvis I skulle lægge vejen forbi Singapore.

The Raffles Hotel, 1 Beach Road, Singapore, 189673

ENGLISH RECAP: When in Rome… So of course we had to drink Singapore Slings at The Raffles Hotel where the legendary drink was created in 1915. And they still had the hang of it and I enjoyed the best sling I’ve ever tasted. And some lovely snacks.

(Visited 848 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Det ser på ingen måde skidt ud det der! ;-)
  Glæder mig til at høre mere om din tur til Cingapore!
  Jeg tager næste år 14/15 et år som udveksling med Rotary. Og ville utrolig gerne have været 1år i Cingapore hvilket desværre ikke kunne lade sig gøre, fordi de ikke udveksler dertil. :-(
  http://anna-mitlivminetankermig.blogspot.dk/
  – ANna

  1. Nej, det var også noget så dejligt!
   Ævs, at du ikke kan komme til Singapore, men mon ikke du får et fantastisk år alligevel? :)

   Så må du smutte dertil på ferie en gang i stedet for ;)

  1. Ja, gør det. Lækker sød, men frisk. Synes dog der er stor variation i dem man kan få herhjemme…

 2. Jeg kan også varmt anbefale en Singapore Sling, jeg var i Singapore med min kæreste for lidt over en måned siden. Ikke nok med det er en dejlig drink, det er også en fantastisk by.