Etsy favoritter

Collage - hjemmet-numre

1. Mason Jar lyskæde. 2. Ternet hundeseng (eksklusiv nuttet gravhund). 3. De hyggeligste blyanter. 4. Fin guirlande med kvaster. 5. Transportæske til tærter. 6. Spiselige blade. 7. Kunsttryk. 8. Kagudstikker à la Eiffel. 9. Cool cykeltaske. 10. Musthave tee til alle border collie fans. 11. Yndig og anderledes kagepynt. 12. Det pæneste kelimtæppe.

I tog så godt imod ‘How to: Etsy’-indlægget i sidste uge, at jeg har skyndt mig at samle nogle af de ting, jeg går og har et godt øje til for tiden på min yndlingsmarkedsplads. Nr. 4 har jeg allerede, se bare her og her, en af mine yndlingsting, så fin og fjollet. Men resten måtte meget gerne komme at bo her snarest. Har faktisk lige klikket blyanter og Eiffelkageudstikker hjem og Penny plager om det cool hundetæppe, så mon ikke hun skal have det i julegave? Så håber jeg, at der er nogen, der vil forære mig kelimtæppet.

ENGLISH RECAP: Some of the cool things I’m eyeing over at Etsy.com at the moment. Most adorable cookie cutter and pencils ever.

(Visited 447 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Godaften,

  skøn blog og skønt at arbejde med det kvinder ønsker og stræber efter.
  Du dækker også bredt med dine emner.
  Det er dejlige ting, du udvælger dig og det må være et skønt arbejde.
  Min datter prøver også at lave det hun ønsker og elsker, på en anden måde end du, men dog dejligt at se, hvordan alle I bloggere får det hele til at spire.
  Du er velkommen til at se min datters blog på http://www.mariahoffbeck.blogspot.com
  God aften og fortsat godt arbejdsvirke.
  Tina

 2. Hi! Thank you for sharing my Ball Jar print, Emily! Lots of people are seeing it on my website and I followed your URL here! I wish I could read in Dutch :)