Glimmeronsdag


Jeg har lært Glimmeronsdag at kende af hende her (og prøv bare at søge på #glimmeronsdag på Instagram og se hvad der sker). Og jeg er vild med konceptet: Hyld dig i glitter og glimmer hver onsdag. Det kan være den pailletkjole du ellers aldrig har på, det bling bling der burde luftes meget oftere eller blot lidt glimmer på neglene. Eller kagen (jo, jo spiseligt glitter tæller også). Glimmeronsdag er for alle, der gerne bare vil drysse lidt stjernestøv over en helt almindelig onsdag og fejre livet. Og det gøres bedst med glimmer. Det ved alle.

Jeg elsker (og hader, når det skal af) glimmerlak som topcoat og de her fra Essie er ingen undtagelse. Onsdagsfestlighed eller julefrokostnegle i et snuptag. Voilà!

ENGLISH RECAP: Nothing better than adding a little sparkle to a gloomy wednesday and these Essie top coats are a perfect fit for just that.

(Visited 488 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Glimmeronsdag virker til at være et fantastisk koncept. Jeg elsker glimmer (også til hverdag) og har lige anskaffet mig en pallietnedernel. Så selvom den først tages i brug på fredag, har jeg på sin vis alligevel holdt glimmeronsdag

 2. Hej Emily!
  Nu er det her fuldstændig uden forbindelse til dit indlæg om neglelakker, men jeg skriver ift dit tidligere indlæg om invisalign. Jeg valgte, efter mange års utilfredshed, sidste år at få gjort det :) Og det er det bedste jeg har gjort for mig selv! Under selve behandlingen er der helt sikkert tidspunkter hvor man synes det er PISSEirriterende at skulle skifte bøjle/børste tænder oftere/tænke over det etc, men bagefter bliver man bare SÅ glad. Skriv endelig hvis du har nogle spørgsmål til invisalign. :)

 3. Ikke værst! Så kommer der lidt glimmer og glitter ind i hverdagen, og den hårdeste dag på ugen, onsdag. For det er jo der, hvor man er godt inde i ugen, er træt og gerne vil have weekend, men der er sååå lang til weekenden haha!!

 4. Jeg har en glimmer-topcoat fra Loreal, og den kan live enhver lak op, og så er glimmer jo bare sååå fint og feminint :-)
  Måske jeg skal tage glimmeronsdag til mig….
  /Camilla

 5. Glimmeronsdag er en fantastisk ting! Hver uge har jeg de bedste intentioner om at ‘fejre’ det, men det ender med en glimmerfredag istedet for. Men det kan jo også gå an :)
  Hvis du har tid til det, vil du så tage billed af glimmerlakken? Mangler selv en lak, men gerne mere dækkeevne end bare klar lakk med glimmer :)