Et år siden

bord3

{For et år siden gik jeg planken ud i bordeaux, en personlig favorit blandt outfit-indlæg}

buksedragt1 sene29girls1sen10 sen16 sen22

 {Jeg var på mit livs rejse i Senegal. Læs mere her, her og her}

reds7

{Og ude at gå søndagstur med vapsen…}

mandesalat1

{… lavede mandesalat. Opskrift her}

creance1cirkus1nylon8cirkus5

{… og havde meget langt hår og hjerter på neglene}

flump7

{ Var i Berlin i frynsestøvler…}

tartan2

{… og røde sneakers…}

berlin1 berlin4 berlin20{… og hyggede mig helt gevaldigt. Fotodagbog her}

knk1

{Jeg bød på hjemmelavet knækbrød. Opskrift her…}

snickers1

{… og i den mere snaskede skala bagte jeg Snickers-kage. Opskrift her}

Ok, det er selvfølgelig ikke helt korrekt, at det er et år siden. Det er nemlig lidt mere endda. For det er altsammen billeder fra indlæg, der blev bragt på bloggen i oktober for et år siden (og lidt til). Men var helt kommet fra at lave ‘Et år siden’-indlæggene, så hermed oktober 2012 og så kommer november lige om snart. Oktober måned sidste år var definitivt en af de travleste perioder, jeg har været igennem. 3 rejser (var også et smut i Milano) og et nyt job og så alt det andet, der også skal passes. Jeg lærte en del om hvad jeg kan klare og hvornår det bliver for meget, men alt i alt ville jeg nok ikke have været noget foruden. Kan egentlig rigtig godt lide at sparke igennem og arbejde mere end hårdt i perioder. Og så skal jeg bare huske at indlægge noget ‘genopladning’ i kalenderen også.

ENGLISH RECAP: My October a year ago. Which included an amazing trip to Senegal, an indian summer visit in Berlin and some very long hair.

(Visited 296 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Hej Emily
  Jeg synes faktisk, det kunne være rigtig spændende at høre noget om, hvad du laver på dit arbejde, hvis det da er noget, du vil ud med :)

  God weekend!

  1. Jeg er PR-manager hos Noise PR, hvor jeg arbejder med presse-events, -meddelelser, -strageti, social media strategi m.m. i Lifestyle-afdelingen, der arbejder med interiør og skønhed :)

 2. Smukke Emily, jeg er vild med dine shorts, du har på sammen med sweatshirten fra Kenzo. Hvor er de fra? :)

  – Og tak for en altid rar blog, så får mig til at se de små ting i det store.

 3. God weekend:-)
  Du er skøn i bordeaux, en varm farve som står godt til dit hår og den må have passet til Senegal, hvor de også bærer mange skønne farver.
  Dejlige billeder og lækker mandesalat, jeg er selv til masser af rødt kød.
  Det må have været en skøn oplevelse i Senegal.
  Mary-Liz
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

 4. Ikke noget der har noget decideret med indlægget at gøre, men din Balenciaga er simpelthen så flot – må jeg høre hvilken farve du har den i? Det kan nemlig være lidt svært at se den store forskel på deres billeder af farverne :)