Et år siden

lala5

For et år siden var jeg (også) begejstret for leo. Outfit her

kitsch3

… også på buks…

nyhavn1

… jeg spiste julepizza hos Gorms i Nyhavn…

telaviv2

… og french toast i Tel Aviv

stribs1

 … havde vind i håret og striber på. Outfit her

hotel2

… og en kort nederdel

ppfinal2

… men ret så langt hår…

maria1

… fik taget fine billeder af fine Maria Gregersen…

jerusalem15

… drak granatæblesaft i og blev berørt af Jerusalem

teethprop

… og grinede i Tel Aviv og flød som en lille prop i Det Døde Hav…

kibbutz1

… overvejede ret kraftigt at flytte i Kibbutz

israel5

 … og mødte en træt kat.

November for et år siden. Eller lidt af den. For der skete også en masse andet. Men bloggen er glimt af mit liv og primært de rare. Den handler om det (jeg synes) kan inspirere. Og vigtigst af alt, om de ting jeg virkelig elsker og har lyst til at dele og anbefale. Jeg har også rod på hjemmefronten (det havde jeg især i november for et år siden), jeg har også absurd dårlige hårdage, ligesom mine kager af og til mislykkes fuldstændig og ligner noget, der er løgn. Jeg køber og prøver også af og til en shampoo eller en mascara, der er vanvittigt ringe. Eller ser en dårlig film eller læser en skodbog. Men lige så meget, som jeg synes om at læse kritiske anmeldelser af dette og hint på andre blogs eller i magasiner og dagblade, lige så lidt er det denne blogs præmis. Betyder det så, at jeg roser alt blindt? Nej, bestemt ikke. Det betyder bare, at jeg kun roser, anbefaler og i det hele taget taler om, det jeg bryder mig om og holder af. Alt det andet findes også. Det gider jeg bare sjældent nævne her. Simpelthen fordi jeg bliver gladere på den anden måde.

Jeg håber at jeres glas også er halvt fulde og at I også vælger at fokusere på det positive. Og at I får en dejlig weekend :)

ENGLISH RECAP: My November a year ago where I traveled in Israel, had very long hair and made friends with a tired kitten.

(Visited 363 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Du får udtrykt det, så præcist og rammende, som jeg ofte så selv prøver at sætte ord på i forhold til min egen blog.

  TAK Emily – og tak for en blog, der også altid gør mig glad og i godt humør <3

 2. Yeah!
  For alt det rare, positive og det der gør glad. Det er bestemt rigtig, rigtig meget værd at have fokus på og at huske at sætte pris på alle de der små og store skønne ting!
  ♥♥♥ Kh Ann-Christine

 3. Det er jo netop også alle de rare ting på denne blog, der gør den så dejlig at læse! Det er altid sikkert at et indlæg her varmer og hvis min egen dag er lidt tung, så minder det mig om at huske selv at gøre små rare ting, der varmer. Så jeg glæder mig altid til næste glade positive indlæg! :)

  Håber du får en rigtig dejlig weekend!!

 4. Godt sagt, Emily! Jeg håber det ikke kun begrænser sig til bloggen men at det er dit livssyn generelt :-) (Det er jeg selvfølgelig slet ikke i tvivl om at det er). Det betaler sig altid at fokusere på og give opmærksomhed til de positive ting i tilværelsen uanset hvor små og almindelige, de måtte være. Det minder mig om dette:

  A pessimist sees the difficulty in every opportunity – an optimist sees the opportunity in every difficulty.

 5. Jeg kan se på de dejlige billeder, at for et år siden begyndte jeg at følge din fantastiske blog og der har nærmest ikke været en dag siden, hvor jeg ikke lige klikker ind for at se om der er kommet et nyt indlæg :D

 6. Du er så skøn, Emily :) selvfølgelig er dit liv ikke lige så lyserødt, som der er herinde, det er klart. Men det er rart at følge med i den lyserøde del af det :)

 7. Hold da op, der blev jeg faktisk lige helt rørt. Herfra er alting vendt på hovedet i øjeblikket og jeg gør hvad jeg kan for at holde hovedet ovenvande, så tak for et lille realistisk indspark midt i lørdag-morgen-blogcheck der godt kan blive en smule glansbillede-kiggeri-agtig :)

 8. I absolutely love this outfit and your bag! Have you ever thought of using a base shaper for either of your bags? They could really help to support and preserve the structure of your bag! You can buy them from http://www.designerbaseshapers.com or Etsy and eBay! Have a nice day! :) X

 9. Det er sjovt, for jeg har det lidt på samme måde. Min blog skal være sjov, i hvert fald prøve på det, det bliver aldrig et sted jeg skriver og tegner om store personlige problemer, med mindre der er en humoristisk tilgang til det.
  Selvom vores blogge er så forskellige som noget kan være, så elsker jeg, og har altid elsket dit lyserøde univers, og jeg er faktisk lidt glad for at man altid kan komme ind her og bare se fine ting og blive i helt godt humør. Du er med til at hjælpe en til at sætte pris på de små, gode ting i hverdagen med din blog :)

 10. Tak, tak, tak for alle jeres dejlige svar og kommentarer <3

  Det er en fornøjelse at blogge 'for' jer!

  Kram og klem
  E