Et år siden

ganni2

 For et år siden trippede jeg rundt i sko med røde næser…

ystad1ystad8

… var på det dejligste ophold på Ystad Saltsjöbad med min mor…

lusekat1

… bagte bløde og lækre Lucia-boller. Opskrift her

fluf1

… gik med fjollet bordeaux hue…

ystad10

… spiste pandekager…

yellowdress2-1

… og havde en fin gul kjole på

ash2

… og lilla støvler og grønne ben…

wings8_zps12cfa79b

… var ude i den kolde, hvide verden…

eogp3_zps4b15c6ea

… og indenfor sammen med verdens bedste Plet…

jul1_zps065307e6  jul5_zps57acccdd

 … ønskede jer en glædelig jul

mf1_zps7bb0e9ad

… og lagde nytårs-makeup

Årets allersidste ‘Et år siden’-tilbageblik fra december sidste år. Med længere hår og mere sne end denne december. Synes at 2013 er blæst afsted med lynets hast, men på trods af nogle ganske store omvæltninger i starten af året, kunne jeg ikke være mere tilfreds med hvordan alting er endt og jeg glæder mig til at se hvad 2014 har i vente for mig.

ENGLISH RECAP: December a year ago. With a lot more snow and longer hair ;)

(Visited 480 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Og for 1 år siden gav du mig ørnehalskæden fra Zara på hjernen, den har været der siden, så hvis du vil sælge og ikke bruger den mere, så lad mig det endelig vide :-) Eller andre herinde? Jeg var ikke hurtig nok til at hapse den…desværre.

    1. Jeg tror ikke jeg er parat til at gå af med den, men skal nok have dig i tankerne hvis det bliver aktuelt:)