Et år siden: Louboutins, lemon bars og leobuks

leoleo1

For et år siden hoppede jeg i en leobuks

loub4_zpse98c37be

… og i mit første par Loubs…

rugbrod1_zps2968e61e

… bagte min mors gode rugbrød (opskrift her)…

oil2

… tippede om mine yndlingsolier

bord6

… viste mine outfits fra 2012

mixi4_zps3c229279

… hang ud med Penny og gav tricks til mønstermix

vufli1_zps49e59a02

… spiste pæn og sund morgenmad…

gk1_zps4cb07e9d

… og verdens bedste chokoladekage (opskrift her)…

lil2_zps07aedca6

… var glad for lyserøde ting (det er ikke gået over)…

isa1_zps73a37c63

… fik endnu et par nye hæle…

lemonbars3

… og bagte de lækreste ‘lemon bars’ (opskrift her).

Januar sidste år bød på bagning til den store guldmedalje, høje hæle og isvinter. Har helt glemt al den sne og hvor koldt det egentlig var. Og selvom jeg ret godt kan lide kulde og vinter (i afmålte doser), så får det mig til at sætte pris på den milde vinter vi har haft indtil videre i år. Alt imens jeg tæller ned til Thailand. Nu skal jeg bare sove 14 gange og så er det afsted mod Koh Lipe og Koh Lanta. Er simpelthen så spændt.

ENGLISH RECAP: My January a year ago.

(Visited 592 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Glæd dig, Emily – sidder på Koh Lipe netop nu, og har aldrig nogensinde oplevet noget så vanvittigt fantastisk, vidunderligt, farverigt, velsmagende og smukt på én gang. KH J

 2. Yndige små tilbageblik og hverdagsglimt. Så fint og hyggeligt.
  Det er virkelig sjovt at sammenligne vinterene; så tæt på hinanden og så vidt forskellige. Sidste år var jeg som en frysebox.

  Og det lyder fantastisk med en ventende Thailand-tur. Jeg sukker misundeligt og håber, du får den bedste rejse.

 3. Jeg tager til Thailand i overmorgen. Først Bangkok og så Lanta. Måske ses vi på Long Beach. Det er i hvert fald en dejlig ø. Glæd dig!

 4. Jeg elsker din blog, men tror snart jeg bliver nødt til at unfollowe hvis jeg skal holde min LCHF-‘kur’. Eller kun læse den om aftenen når der ingen busser kører herude på landet så man lige kan tage ind og handle.

 5. Åh misundelse! Jeg er næsten lige kommet hjem fra Thailand og har lyst til at tage afsted igen allerede. Det er et fantastisk land!!
  Nu ved jeg ikke hvor planlagt din tur er… Men HVIS du har mulighed for det, så byt nogle af dagene på Koh Lanta ud med et par dage på Koh Jum/Koh Pu! Det er en af de mest fantastiske øer i hele Thailand, hvis du spørger mig. Lidt som En lille tidslomme. Som Thailand for 20 år siden. Tingrai beach resort er så skønt – og billigt! Go, go, go – det er en kort sejltur fra Koh Lanta, og så slipper du for turister. Øens primære indtægskilder er stadig fiskeri og gummiproduktion den dag i dag, så du får en virkelig autentisk oplevelse og et indblik i landsbylivet blandt øboerne. Husk at spise på Koh Jum Seafood hvis I tager dertil :).
  Rigtig god tur :)
  //Louise