Kähler i Tivoli

Næsten lige da Tivoli åbnede for julesæsonen i år, var jeg ude at spise med en god veninde hos Kähler i Tivoli. Jeg havde egentlig bestluttet ‘at holde fri’ og havde ladet kameraet ligge derhjemme, men så var det hele så fint og maden så god, at jeg alligevel måtte dokumentere det pr. iPhone og nu anbefale det til jer.

For den vanvittigt gennemførte restaurant, der ligger i det gamle Perlen, var sådan et behageligt bekendtskab at jeg vil opfordre til, at I lægger vejen forbi, hvis I alligevel planlægger en tur ind i den gamle have for at se alle de smukke julelys og -dekorationer i løbet af den kommende måned. Og hvis ikke i planlægger sådan en tur, så synes jeg at I skal gøre det. For mig bliver det ikke jul uden at have været inde i Tivolis lyshav mindst en gang.

Indretning, betjening, mad og vin spillede virkelig (sammen), da vi besøgte Kählers designrestaurant og mine smagsløg blev forkælet med kammuslinger, dampet vintertorsk (med brunet smør og rosenkål, to af mine alleryndlingsting) og en virkelig lækker nyfortolkning af ris a la mande og ville man have haft mere traditionel julemad hele vejen igennem, var der både and og glad flæskesteg fra Grambogård på menuen.

3 retter koster 399 kr.

ENGLISH RECAP: If visiting Copenhagen and Tivoli Gardens I can highly recommend Kähler Restaurant.

(Visited 483 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer