Små ting

{Det fineste Pandora Essence armbånd med 3 sten jeg har valgt, fordi jeg synes de repræsenterer mig: ‘Energy’, ‘Positivity’ og ‘Love’}

{Shellac manicure hos Beauty Avenue med yndlingskombinationen for tiden: guld og lyserød}

{Morgenmøde inklusiv ostemad og gulerodsjuice på Granola skuffer aldrig}

{Clutches fra seje MyMy Copenhagen, som jeg planlægger at bruge som henholdsvis makeup-pung og toilettaske}

{Den smukkeste buket blomster, der dufter himmelsk}

{Det årlige juleoptog på Amagerbrogade. Kitsch og tradition og helt, helt fantastisk}

{Nysselige handsker, der skal holde mine poter varme i den begyndende kulde. Uld og leopard her og pudderlyserøde i læder her}

 Endnu en uge er fløjet afsted og i dag er der kun en måned til jul. Jeg glæder mig helt ubeskriveligt. Jul er noget af det allerbedste jeg ved og jeg kan slet ikke vente med at tage hul på en måned fuld af julelys drysset ud over hele byen, god mad, hyggelige komsammener, gløgg og æbleskiver, småkager og konfekt, juletræsfældning og -pynt og at give og få gaver. Jeg er så småt i gang med min egen ønskeseddel, som jeg traditionen tro deler her, men indtil da, er der måske lidt inspiration at hente til jeres ønskesedler i dette indlæg.

Og uanset om man er til jul i stor stil eller ikke, så kan alle vist blive enige om at vinteren ville være ekstra lang og mørk at komme igennem, hvis ikke det var for trængsel, alarm og masser af lys og festligheder i december. Jeg skød min julemåned i gang i går med det noget så spektakulære juleoptog på Amagerbrogade, hvor julelysene bliver tændt og Danmarks længste handelsstrøg bliver til en catwalk for pigegardere, nisser, spejdere, julemænd og -koner, veteranbiler, brandbiler, hundeførere og meget, meget andet. Det er den hyggeligste og mest gakkede tradition og på fortovene langs hele gaden (og den er altså rigtig, rigtig lang), står nærmest hele Amagers befolkning.

Aproros al den julesnak, så husk at det i dag er sidste chance for at deltage i konkurrencen om 2 x 2 lækre juleæsker.

I dag har jeg været ude på en lang løbetur og ellers tullet lidt rundt, spist sen morgenmad og læst lidt. Nu vil jeg snuppe en lille lur og derefter skal jeg igen ud at nyde det fine vejr, måske på en tur i skoven og ellers har jeg planer om at få bygget en adventskrans og så selvfølgelig se sidste afsnit af Broen II i aften.

Håber at I også får en dejlig søndag :)

ENGLISH RECAP: The little things that made my week even sweeter. Some pretty accessories, a morning meeting at one of my favorite spots; Granola, new gold and pink manicure, a beautiful bouquet and a very kitsch Christmas parade which is a tradition in my part of Copenhagen.

(Visited 465 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Jeg glæder mig også så meget til den kommende tid, selvom kulde aldrig er sjovt. Min familie og jeg, har mange hyggelige juletraditioner foran os den kommende måned, med blandt andet 1. adventens julemiddag, pakkekalender, klippeklistredag, 1. december-fri osv. – og jeg kan næsten ikke vente. Jeg tyvstarter lidt i dag, for jeg skal pakke pakkekalenderen ind, som jeg har købt til min mor.

    God søndag til dig (:

  2. Måske er det endnu mere gakket at man har været en af dem der gik i en garde i en gågade i en lille provinsby i juletiden? Uanset hvad, så er det i hvert fald også noget jeg forbinder med julehygge! :)

  3. Synes dine negle er så fine! Så dem også på instagram :) Booker du bare tid til én farve shellac eller hvordan får du dem til at lave sådan en alternativ mulighed? :)

    1. Booker tid til fransk (to farver), da det tager lidt længere tid end med bare én farve :) Er helt vild med dem!