Små ting

{En dejlig aften i et lysdrysset, juleklart Tivoli}

{Personlige notesblokke, som denne Etsy-sælger har lavet til mig, fordi hun var så glad for, at jeg havde linket til hendes butik. Sådan en sød og betænksom overraskelse}

{Og en anden sød gave. En læser har syet den fineste jakke til mig. Jeg kan overhovedet ikke sy, så er vanvittigt imponeret. Mange tak Laura <3 }

{Bloody Mary Østers på nyåbnede Restaurant Kul i Kødbyen. Elsker østers og elsker BM’s, så denne kombi gjorde det for mig}

{Har et had/kærlighedsforhold til hyacinther, men lige nu pynter (og dufter!) denne på spisebordet}

{Har en ting for ‘tungekanter’ (som jeg lærte det hed i forbindelse med dette indlæg) og de her behagelige, sømløse trusser, der endda er fra Sloggi og til at betale, er ingen undtagelse}

{Yndigste emaljesmykker fra Line&Jo}

Glimt og hverdagslykke fra sidste uge, der både bød på et par aftener ude med lækker mad og rart selskab og en hel del tiltrængt afslapning hjemme. Herunder en masse timers krimilæsning (er i gang med Nukaakas Kabale af Helle Vincentz og er helt opslugt). Og så har jeg fået to noget så søde og uventede gaver. Der jo unægteligt er den allerdejligste slags gaver. Hvis denne uge bliver bare halvt så rar som dens forgænger, er jeg rigtig godt tilfreds. Håber at jeres også bliver god :)

ENGLISH RECAP: The little things that made last week a little more special. Tivoli Gardens in Copenhagen by night, Bloody Mary oysters, two sweet gifts and some very pretty jewelry among other things.

(Visited 490 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

30 Kommentarer

 1. Åh, Tivoli ser altså altid så hyggeligt ud ved juletid – håber at få lov at oplevet dekorationerne en dag, hvis jeg skulle befinde mig i hovedstaden ved juletid på et tidspunkt.

  – Anne

  1. Det må du gøre ja, det er instant julestemning. Faktisk var det først dér at det rigtig gik op for mig at vi er midt i november. Synes at dette efterår er fløjet afsted :)

  1. Der står Laura Borum :) Nej, ikke endnu, men hun er vist nok ved at lave en webshop.

 2. Du bliver nødt til at få Laura til at lave et gæsteindlæg, hvor hun fortæller, hvordan hun har syet den gudsbenåede jakke! Nøj, hvor er den skøn! :)

 3. Fineste små lykkeglimt! Og åh, hvor gad jeg godt at tage en tur i Tivoli og ‘jule’. I stedet venter jeg blot længselsfuldt på, at gågaden får tændt sine julelys.

 4. Elsker disse indlæg, de er simpelthen så hyggelige <3
  Må jeg spørge dig hvor du har købt din plakat (i ramme) med pellegrino flasken henne? Har set billeder af den flere gange synes jeg, og den er bare så fin!

 5. Jeg er også meget interesseret i det stof jakken er lavet af..
  Håber Laura vil fortælle hvor det er købt..

 6. Åhh hvor er jeg pjattet med lysestagen i kobber…
  Hvor kan man mon anskaffe sig den eller lign. henne?

 7. Nej nogle fine ting :) hvor er det nogle smukke gaver, du har fået dig. Kommer der egentligt flere Singapore indlæg? Måske et mere reflekterende et af slagsen?

 8. Ih, jeg elsker din fine, hyggelige blog og indlæg som disse. Din blog er efterhånden den eneste, som jeg stadig læser fast efter at have fulgt rigtig mange (primært mode-)blogs fast i årevis. Du tager de flotteste billeder, der er den rareste stemning herinde, og du inspirerer mig altid så meget. Og hvor er det sødt af din læser og Etsy-sælger at lave så fine ting til dig.