Små ting

{Alternativ – og delvist spiselig – advents’krans’, kommer nok til at skulle fylde op med lakridskugler et par gange}

{Den lifligste hvide te med bær og roser fra nye Nute. Og i ret så køn birketræsdåse}

{Weekendens Luciaboller. Opskrift her}

{Pakkekalendre à la pigekollektivet}

{Den perfekte ‘julesweater’ fra By Malene Birger}

{Jule-Penny}

Små ting på decembermåden. Jeg har haft den hyggeligste, meget julede weekend med Luciabollebagning, pakkekalenderier, oppyntning af kollektivet og udklædning af hunden. Og bare rolig, vi betalte hende med masser af kiks og tennisbolde for at lege rensdyr. Hun har i øvrigt fået en leopardplettet tennisbold i adventsgave. Så I må ikke have ondt af hende sådan for alvor ;) Lørdag var jeg til en spektakulær julefrokost på mit arbejde. Der fortsatte på Sunday. Den dejligste aften og nat, der desværre resulterede i, at jeg er blevet syg og ligger helt underdrejet nu. Der er et eller andet med mange mennesker på lidt plads, som mit immunforsvar slet ikke kan tackle, flyvemaskiner og proppede klubber, den er sikker hver gang. Så prøver at få det bedste ud af det med masser af min nye, økologiske indlingste fra Nute og gamle Audrey Hepburn-film.

ENGLISH RECAP: The little things that made me smile the past week. This time in a Christmasy version. Please mind that Penny was not harmed while wearing her new head gear and that we payed her loads of cookies and tennis balls to pose with it on :)

(Visited 779 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

29 Kommentarer

  1. Sikke nogle smukke og julede billeder. Luciabollerne ser virkelig lækre ud, sådan nogle har jeg ikke prøvet at bage siden folkeskolen, men det kunne da godt være man skulle gøre forsøget igen, de smager jo helt vidunderligt. Og julepenny ser rigtig sød ud! :)

    1. Havde det på præcis samme måde, da jeg bagte dem for første gang sidste år, men der besluttede jeg at gøre dem til fast decembertradition for de er alt for gode til ikke at bage. Hihi ;)

  2. Jeg elsker disse små hverdagslister over hverdagshændelser; på sin vis virker det langt mere substantielt og bemærkelsesværdigt, når det indfanges og nedskrives på denne måde. Så umådelig yndigt.

    Og åh, Jule-Penny! Jeg elsker det!

  3. Nu er jeg jo kommet til at købe sådan noget gevir – som altså ikke kan spændes på hovedet af Wilma alligevel :-)
    Hvor har du fundet Pennys gevir? Etsy?