Julekort

julekort2
Noget af det hyggeligste jeg ved er at få julekort. Og personlige kort og breve generelt, men det er en anden historie. Ligesom med postkort, så er det en tradition, der skal holdes i live og selvom det ikke må blive sådan en ‘noget for noget’-ting, så er det både fint og ret dejligt også selv at være den, der sender julekort.

julekort4Derfor blev jeg så glad, da jeg i weekenden fik denne stak kort af min mor (der har købt dem i Matas). De er er jo fuldstændig ‘mig’ og nu glæder jeg mig til at skrive julehilsner til familie og venner.

julekort5Der er allerede de yndigste fortrykte julemærker på (men de er nu så fine i år og formålet som sædvanligt så godt at jeg nu nok køber et ekstra ark) og overskuddet fra kortene går til landets julemærkehjem.

julekort6

ENGLISH RECAP: I really enjoy sending as well as receiving Christmas cards.

(Visited 298 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Det er altså virkelig også en hyggelig tradition det med at sende julekort! Jeg føler mig endnu ikke voksen nok til at sende julekort, haha. Ved ikke hvorfor =/ Men det kommer nok en dag. Der er jo ikke noget bedre end at kunne glæde andre med en lille julehilsen :)

  2. Rigtige breve, der kommer med posten i den rigtige postkasse er noget af det fineste – det samme er julemærker og formålet med Julemærkefonden. Så husk man kan være Julemærkeven hele året (og så for man sådan nogle fine “frimærker” uden jul, som man kan bruge hele året!)
    Elsker at sende breve, og må også snart igang med julekortene!