Små ting

 {Køn, lille æske til små sager fra Fnubbu, købt hos fine, fine Pop Up nr. 103}

 {Penny og hendes søster i sneen sidste weekend}

 {USB-lyskæde til computeren, så fjollet og så hyggeligt}

 {En tidlig julegave fra mig til mig: Øreringe fra Fragments by Ditte Gren}

 {Fantastisk Frida Kahlo-udstilling på Arken}

 {Stemplede, hjemmebagte småkager med lakrids, yndlingshårkuren og sødt julekort. Mange tak Purely Professional <3}

 {Mine negle er helt klar til jul og som sædvanligt lavet hos verdens bedste Beauty Avenue}

Nogle rare, små lysglimt fra den sidste uges tid, der egentlig ikke har skortet på gode sager og oplevelser, men som også har været brudt op af et par episoder hvor alting bare virkede umanerligt meningsløst og dumt. Ikke for mig som sådan, men for nogle i min nærhed og så kan man ikke undgå selv at blive påvirket, mærket og ikke mindst frustreret, hvis det ikke er noget man sådan lige kan ændre. Når man gerne vil hjælpe, men man simpelthen ikke kan gøre fra eller til. Så nu satser jeg på, at denne uge primært skal handle om julegaveindkøb og gløgg-komsammener og andet hyggeligt og udramatisk.

Håber I får en dejlig mandag og en fantastisk uge <3

ENGLISH RECAP: The little things that made the past week extra special.

(Visited 528 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Orv, de er godt nok fine, de julenegle! Jeg er faldet for samme Fnubbu æsker og har snydt lidt og bestilt sådan et sæt til mig selv, selvom de egentlig var et julegaveønske… Og så ønsker jeg mig mere sne, ligesom på Penny billedet. Ha’ en dejlig uge.

  1. Tak Ida og ja, så godt at du også havde købt æskerne. Mere sne ja tak, men kun i skoven og på markerne, ikke på cykelstien ;)

 2. Nåeh hvor er de bare kære Penny og søs :D
  Flotte øreringe – kan godt forstå du følte dig nødsaget til at købe en gave til dig selv :)

 3. Gløgg og julehygge lyder perfekt! Og hold op hvor er jeg vild med den der lyskæde :-D Haha. Den ville uden tvivl lige peppe min BA-skrivning op!

  1. Dét tror jeg bestemt at den ville. Jeg hygger mig i alle tilfælde med den, når jeg sidder og arbejder ;)

 4. Jeg beundrer virkelig din evne til at finde små solskinspletter på trods af triste episoder og gråvejrsskyer. Du har sådan et yndigt lyst sind, lader det til, og det er noget af det fineste i verden, synes jeg :)

  Og sikke fine små glimt, du her fremviser! Som de andre er jeg ellevild med usb-lyskæden, men bestemt også Penny-dobbeltheden (som jeg et kort øjeblik troede var redigerings-leg, haha).

  1. Mange tak Rikke, det var fint at få at vide til gengæld :)

   Hihi… ja, de er totalt evil twins ;) Men søøøøde. Og frække!

 5. Hvad giver du -ish for at få ordnet neglene? Det er vist ikke rundt om hjørnet for mig, men bare nysgerrig for at vide ;-

  Bedste hilsner for en god jul;-)

  1. Det er ikke mig, der har bagt dem (de kom sammen med julekortet), men har lige bagt nogle med lakrids og tranebær, der kommer på bloggen snarest :)