Adventskonkurrence: Gyldne smykker

Jeg er allerede en my misundelig på den kommende vinder af dagens adventskonkurrence. Men mest af alt glad for at kunne udlodde de smukkeste forgyldte smykker: En Katja Jaeger ring og et par Made by Ella ørestikkere, begge dele fra Band of Jules, der er en ny, cool webshop udelukkende med smykkedesign.

Ideen bag Band of Jules er at skabe et samlet smykke site med et bredt udvalg af primært dansk design. Sitet skal inspirere og skabe et samlet overblik over smykker og smykketendenser på ét site og udvalget består af primært dansk design, ligesom der er stor fokus på nye designtalenter. Band of Jules er skabt af unge iværksættere og de ønsker således også at hjælpe andre unge smykkeiværksættere. Meget sympatisk :)

Og der fuld er forståelse for, at smykker skal prøves på, før man kan beslutte sig. Akkurat som med tøj. Derfor tilbyder de at man kan få op til 4 smykker hjem at prøve i op til 4 dage. Gratis. Derefter kan man sende de smykker tilbage, som ikke passer og betale for dem man ønsker. Ret tjekket koncept.

For at være med i puljen om både ringen og ørestikkerne skal du blot linke til og fortælle mig i en kommentar herunder hvad du ønsker dig allermest fra Band of Jules. Konkurrencen løber til i morgen (16/12) kl. 16., så skynd jer at deltage :)

Held og lykke!

ENGLISH RECAP: Sorry, this give away is for my Danish readers only.

(Visited 779 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

510 Kommentarer

 1. Største ønske – Vega Vegas Willow Double Ring er elegant med kant, og ville være en fryd for øjet på min finger :) Glædelig JUL.

 2. Sikke en lækker præmie! :) og tak for den gode anbefaling, synes idéen bag hjemmesiden er genial og med utroligt smukke smykker!
  Jeg har været inde og lure og er helt vild med denne ring: https://www.bloglovin.com/link/post?post=2053282625&blog=2148539&link=aHR0cDovL2VtaWx5c2Fsb21vbi5kay8yMDEzLzEyL2FkdmVudHNrb25rdXJyZW5jZS1neWxkbmUtc215a2tlci8_dXRtX3NvdXJjZT1yc3MmdXRtX21lZGl1bT1yc3MmdXRtX2NhbXBhaWduPWFkdmVudHNrb25rdXJyZW5jZS1neWxkbmUtc215a2tlcg&group=0&frame=1&frame_type=a

 3. Det er længe siden, jeg har siddet forgabt i så lang tid på en smykkehjemmeside. Det er virkelig nogle fine smykker! Hvis jeg ikke allerede havde sendt min ønskeseddel ud, så kunne jeg lige tilføje ti links til flere smykker efter at have kigget på siden.
  Jeg har faktisk allermest lyst til at sige netop de ørenringe, man kan vinde her: http://bandofjules.com/collections/earrings/products/je13 Jeg synes de er vanvittigt smukke. De minder mig om små papirsfugle, lette og elegante.

  Men jeg er også ret fascineret af orgel-ørenringene http://bandofjules.com/collections/earrings/products/raketter, Pentagon-ringen http://bandofjules.com/collections/rings/products/pentagon-ring og dem her: http://bandofjules.com/collections/earrings/products/urban-earrings. Jeg kunne vist blive ved. :)

  God søndag og glædelig 3. søndag i advent, Emily!

 4. Wauw, hvor er de smukke! Og hvor er det et godt koncept! Jeg ville smadder gerne kunne iføre mig disse øreringe til både jul- og nytår :)

 5. Åhh dette er jo både en virkelig fin ring og øreringe – dem vil jeg meget gerne have fat i :) Jeg har fødselsdag idag, hvor jeg bliver 24 og ønsker mig begge ting. Ud over disse ting er jeg meget forelsket i Lady Luck halskæden fra Carré. En halskæde med en hamsa hånd, som skal give mig styrke, magt, beskyttelse, velsignelser i de kolde vintertider :)

  Håber meget at vinde – Sofie

  http://bandofjules.com/collections/forgyldte-kaeder/products/lady-luck-guld#

 6. Jeg ønsker mig netop den Katja Jaeger-ring, man kan vinde i dag. Den har jeg sendt forelskede blikke efter i en evighed! Jeg har ikke huller i ørerne, men det har min BFF, som også hedder Julie – så Band of Jules kunne få veninde-smykker hvis jeg vinder :)

 7. Ringen fra Band Of Jules er noget for sig selv, så det skulle være den hvis jeg virkelig skulle vælge enten det ene eller det andet. :) Glædelig 3. Advent

 8. http://bandofjules.com/collections/necklaces/products/lady-luck-guld – fordi som der står i teksten “En hamsa er en religiøs amulet, der giver styrke, magt, beskyttelse, velsignelser og beskytter mod det onde øje.”. Jeg synes smykket er smukt, og den religiøse betydning ved smykket er en flot tanke. Om man tror på det (overtroisk eller ej) så ønsker jeg meget at eje en sådan halskæde, og håbe at det vil hjælpe mig frem i livet.

 9. Jeg synes øreringene er sindsyg flotte og dem kunne jeg godt tænke mig. Knus og glædelig jul

 10. Min tætteste veninde og sjælesøster er lige fyldt 26 år, og jeg er på jagt efter en gave til hende – “love knot” ringen vil passe perfekt til hende med dens simple udtryk, og jeg ville elske at kunne binde sådan en kærlighedsknude på hendes finger.
  jules.com/collections/forgyldte-ringe/products/m11

 11. Begge smykker er så fine! Hvis jeg ikke vinder, vil jg klart ønske mig ringen i julegave :))

 12. Rebeccarebwcca The Oval Ring i sølv. Den er s uhøjtidelig og ville være skøn ved siden af min ‘rigtige’ diamantring!

 13. Hvis jeg kun måtte vælge et smykke fra Band of Jules må det blive denne flotte håndlavet sølv ring fra Vera Vega som jeg ønsker mig, http://bandofjules.com/collections/rings/products/number-ii-silver. Den er enkel, men alligevel med et cool twist.
  Men tak for at introducere hjemmesiden – det er bestemt ikke sidste gang jeg besøger den, og kunne forestille mig, mange af mine fremtidige smykker kommer til at stamme derfra!

 14. Der er så mange flotte smykker at vælge imellem, men en af mine favoritter er dette armbåndhttp://bandofjules.com/collections/bracelets/products/hestesom-armband-1

 15. Ønsker mig denne, der sammen med mine egne guldringe og vinder-ringen kunne være super fin!

 16. Nu har jeg kigget hele shoppen igennem, og må altså konstatere, at jeg allerhelst kunne tænkte mig ørestikkerne fra Made by Ella, som man kan vinde her. De er SÅ fine jo!!!

 17. Jeg er bare såååå vild med disse øreringe som man også kan vinde

  http://bandofjules.com/collections/earrings/products/je13

  de minder mig om de papir man folder og uden på er der en farve, inden i et tal og så åbner man den og der står, du er sød, fræk eller hvad man nu skrev da man var barn,. der er så meget minder i sådan en papirs ting for mig at jeg faldt over disse øreringe første gang jeg så dem.

  nok ikke lige det desgineren havde tænkt på, så det undskylder jeg meget, men det er hvad jeg tænker på øreringen når jeg ser den.

 18. Sikke en fed præmie! Udover de meget smukke smykker der er på spil så ville jeg blive lykkelig hvis jeg kunne gå med denne fine, elegante og enkelte ring!

 19. Denne ring fra Ushie er helt ekstremt fin, og den ville passe så godt på min finger! http://bandofjules.com/collections/rings/products/m10

  Jeg kendte ikke til bandofjules.com, så tak for at introducere mig for den side. Jeg er også helt vild med, at man kan få sendt smykker hjem til prøvning. Mange smykker driller ofte i størrelsen, og så er det jo helt perfekt, at man kan få lov til at prøve!

  Glædelig jul :-)