Etsy favoritter

Collage - Etsy-numre

 1. Positivt stofnet. 2. Søde vaser. 3. Yndigste uro. 4. Køn ring. 5. S’mores kit. 6. Personlige invitationer. 7. Mønstret tape. 8. Fjerringe til fingrenes yderste led. 9. Silkepapirs pompom’er og rispapirslamper. 10. Fine gaveklistermærker. 11. Dekorativ skål. 12. Pæn pude m. print.

En omgang Etsy-favoritter med inspiration og forslag til de sidste julegaver, en fin invitation til dem, der skal holde nytårsfest, lidt til gaveindpakningen og ikke mindst til de lækkersultne. Jeg vil forære mig selv nr. 11 i julegave. Og måske nr. 4…

Læs min guide til hvordan man handler på Etsy og hvordan det fungerer lige her.

ENGLISH: A dozen pretty, little favorites from Etsy.

(Visited 524 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Ja, ikke? Kan lige se hvordan den kunne pynte herhjemme og gemme på alle mine ringe :)

 1. det er så farligt for mig, at du inviterer inden for i den pastelfarvede etsy-verden. jeg er bange for, jeg ikke kan styre mig og bliver nødt til at navigere med dankortet ;)

 2. Sikke fine ting du har fundet frem.

  Efter at have læst din guide, har jeg selv været inde på Etsy og fundet nogle ting jeg synes om. Men må jeg lige spørge dig, hvordan opfatter du sikkerheden med at udlevere dine bank oplysninger mm? Det kan godt være jeg er total skeptisk, men kender bare et par stykker der har handlet især i Asien og efterfølgende haft “besøg” på deres konti.

  Hilsen
  Annette

  1. Hej Annette,
   Jeg har aldrig udleveret nogen bankoplysninger, men betaler via Paypal, der er sikkert og som jeg aldrig har oplevet problemer med :)
   Kh.
   Emily

 3. Nu er jeg selv blevet helt forelsket i etsy og har fundet noget jeg gerne vil købe, men hvor er det lige man tilføjer sin adresse? Jeg har ledt og ledt og jeg kan simpelthen ikke finde ud af det!
  På forhånd tak, og sikke nogle skatte!

  1. Det gør man til sidst under ‘write comment to seller’ mener jeg. Men ellers sender sælger dig en mail eller en besked gennem Etsy og spørger :)
   Jeg var også lidt i tvivl de første par gange, men sælger er altid meget sød til at hjælpe og spørge :)