Vind: Den nye serum fra Rudolph Care

Serum_RGB_HIGH

KONKURRENCEN ER SLUT

I morgen lander den på hylderne, men jeg har fået lov at lave en lille snigpremiere og forære to heldige læsere en tidlig julegave i form af en øko-lækker Rudolph Care anti-ageing serum. Til en værdi af 695 kr. stykket.

Der er tale om en helt særligt aktiv lille skønhedsbombe, der lover at opstramme, udglatte og booste huden. Den indeholder hudlækkerier som abrikoskerneolie, aloe vera, acai-olie, algeekstrakter, sød mandelolie og en masse andet godt og jeg glæder mig også selv til at prøve den, hvis julemanden ellers synes jeg har været artig nok.

Og så kan man jo også lige nå at købe en, hvis man mangler julegaven til moren eller søsteren ELLER lige akkurat nå at tippe om, at man selv ønsker sig sådan en lille godte under træet ;)

MEN jeg udlodder altså to styk og alt du skal gøre for at være med i puljen om en, er at fortælle mig noget om dig selv i en kommentar nedenfor. Jeg vil især gerne høre hvor gamle I er og hvad I rigtig godt kan lide og hvad der gør jer glade :)

Skynd jer at svare inden i aften kl. 21.00 hvor konkurrencen slutter.

Det kunne eksempelvis være: “Jeg er 17 år gammel, går i gymnasiet i Hobro og er vild med kransekage” eller “Jeg er 33, arbejder som sygeplejerske og kan godt lide gyserfilm”

I ved efterhånden en masse om mig, men jeg vil gerne lære jer bedre at kende :)

Held og lykke og jeg GLÆDER mig til at læse om jer!

NB! Er opmærksom på at tiden på kommentarerne driller og at der skal trækkes et par timer fra :)

ENGLISH RECAP: Sorry this give away is for Danish residents only, but if you ever stumble upon the great skin care by Rudolph Care do try them. They’re the best!

(Visited 629 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

509 Kommentarer

 1. Jeg er 23 år, læser på CBS (og jeg sidder på, at min eksamen starter kl. 9…), og lige i dette øjeblik gør det mig glad, at jeg har ferie i eftermiddag!! Og så kan jeg rigtig godt lide min kæreste :D

 2. Hej Emily! Jeg er 21 år og bor i Århus :-) Jeg elsker morgenmad (ligesom dig) og lige nu sidder jeg med en rigtig god én af slagsen! (Skyr og bananpandekager) :-)

 3. Jeg er 35 år gammel, er gift med min eneste ene og sammen har vi Emilie på 9 ½ måned. Jeg kan VIRKELIG godt lide mode, indretning og design og faktisk også din helt igennem skønne blog som er blevet fulgt slavisk hver dag imens jeg har været på barsel.
  Og så trænger jeg rigtigt meget til en anti-ageing serum for med søvnmangel de sidste 9 måneder er jeg vist kommet til at se liiiidt træt ud..hehe :-)

  God jul til dig <3

 4. Jeg er 34, arbejder som laborant i forskning og er ved at skrive speciale i diplom i molekylær biologi. Jeg elsker film og er ret nørdet på området :-)

 5. Jeg er 17 år gammel og jeg går på snowboardgymnasie i Nordsverige. Lige nu gør det mig glad at jeg snart skal se hele min familie igen, når jeg kommer hjem til jul! :)

 6. Hey Emily, mit navn er Randi, 36 år gammel. Bor i Fredericia, så savler ofte over alle de lækre events I er heldige med i KBH. Jobber i Nordea med erhvervskunder og elsker tørklæder (har vist lidt for mange iflg min søde mand). Glædelig jul!

 7. Jeg er 23 år, læser økonomi på KU, og elsker pæne ting, uanset om det er et flot billede, skov, bygning, mennesker, tøj… Jeg stopper for det meste op og nyder øjeblikket.

 8. Jeg er 24 år, jurastuderende og arbejder frivilligt som juridisk rådgiver for indvandrer i Københavns området, og i Sandholmlejren. Jeg elsker rockmusik og min livret er boller i karry og indisk mad! :-)

 9. Nøj, det er sådan et produkt jeg aldrig får råd til! Jeg er 20 år og læser dansk på KU, og jeg elsker boligindretning og hvide liljer haha ;-)

 10. Jeg er 23 år. Til daglig studerer jeg kunsthistorie og æstetisk kommunikation også elsker jeg Orio-milkshakes:)

 11. Uh den gad jeg godt vinde! Det er vel aldrig for tidligt at gå i gang med anti age vel? ;)
  Jeg er 18 år gammel og bliver færdig med gymnasiet til sommer, hvilket jeg glæder mig helt ubeskriveligt meget til.
  Sms’er der gør mig allergladest er nå jeg har tid. Tid til at lave lækker mad, til et langt bad eller til bare at gå og nusse rundt derhjemme. Helst alene. Derfor glæder jeg mig også til snart at flytte hjemmefra ;)

  Rigtig god jul Emily!

 12. Hej :) Jeg hedder Tanja, er 24 år og skal i sommerhus med en flok veninder i morgen, som jeg ser meget frem til, efter kamp med at få projekt færdigt!

 13. Jeg er 23 år og læser på DTU. Jeg kan godt lide forskning. Og nougat.
  God dag til dig!

 14. 27 år, pjattet med min lille søn som gør enhver tidlig trist morgen til en fest! Når jeg ikke er på barsel, så arbejder jeg som sygeplejerske!

 15. Jeg er 31 og arbejder som Web- og Marketingkoordinator i en større dansk fødevarevirksomhed – jeg kan (suprise!) rigtig godt lide mad – at lave det, spise det og læse om det. Af samme grund kan jeg også godt lide at træne, ellers ville jeg nok veje mindst 150 kg :-)

 16. Hej Emily, jeg er 29 år, arbejder i tekstilbranchen og elsker pt alt hvad der har med jul og hygge at gøre. Tak for en god blog!

 17. Jeg er 17 år gammel, går i gymnasiet, og lige nu er det min søde veninde der gør mig glad, da jeg sidder med dagens gave fra den pakkekalender hun har lavet til mig i år! :-)

 18. Jeg hedder Mette, er 24 år og journalist – og jeg elsker, når der er kaffe på kanden og hindbærsnitte i min hånd :-)

 19. Jeg er 26, bor i Aarhus, sygeplejerske om præcis en måned og snart mor til to skønne piger:) Jeg afleverer min afsluttende opgave idag, og det gør mig så glad at der forude venter 14 dages vidunderlig og tiltrængt juleferie med familien:)

 20. Jeg er 25 og universitetsstuderende i København. Jeg kan specielt godt lide kaffe og kage (vigtig kombi) og at holde i hånd med min kæreste. Og solskin – eller regnvejr.

 21. Hej Emily. Jeg er 21 år, studerende på 2. År, og så er morgenkaffe indiskutabelt obligatorisk for mig :-)

 22. Jeg er 23 år og læser biologi :) Jeg elsker at bruge tid med dem, der står mig nær, og derfor ser jeg også rigtig meget frem til julen! Derudover kan jeg også rigtig godt lide gode produkter til selvforkælelse :p – bl.a. elsker jeg Purely Professional, som jeg opdagede herinde på bloggen.
  Det der gør mig allergladest er min familie og kæreste!

 23. Jeg er 25……
  + 10 ;) og jeg læser til psykomotorisk terapeut.

  Jeg kan rigtig godt lide at rejse og opleve nye kulturer, se smuk natur og møde nye mennesker :)

  Det gør mig glad at se billeder af nuttede dyr – især corgier ;D

 24. Jeg er 29 år gammel, kan godt lide norske klejner, gavegiveri og de sjældne stunder hvor min cairn terrier kan lokkes til at være skødehund. Og så bliver jeg ret glad af den lille pige som ligger og puffer rundt i min mave.

 25. Nøj en lækker præmie!
  Jeg er 18 år gammel, og holder lige nu sabbatår, hvor jeg arbejder som piccoline i et pr firma. Jeg elsker kager!!!, mode og at give min kæreste gaver. Og så gør det mig glad at tænke frem til april måned hvor jeg skal tre måneder til Asien :)

 26. Mit navn er Nina, jeg er 20år bor i Herning og studere til fotograf. Jeg har en svaghed for alt med katte og kan ikke holde mig fra chokolade. Jeg nyder at slappe af til godt musik og læse blogs.

  Mvh Nina

 27. Jeg er 20 år og holder pt sabbatår, for fem dage siden kom jeg hjem fra 4,5 måneds rundrejse på New Zealand og Australien.

 28. Jeg hedder Anne-Sophie, er 23 år og sidder hårdt i det med mit speciale. Jeg kan vældig godt lide, at der er sæson for klementiner lige nu. Jeg tror, at jeg får spist et net om dagen.

 29. Jeg hedder Mette og er 23 år. Jeg arbejder som journalist og kan godt lide min kæreste. Og kage.

 30. Er 42 år ( old gammel, hvis du spørger min teenage datter ) Løber, kan klare 10 km, er kendt som hende der bager de bedste romkugler fra bunden. Elsker spinning, shopper for mange kogebøger, både gamle fra antikvariater og nye, griner for højt og for meget, elsker livet og prøver altid noget nyt.
  Min fortrukne påklædning ( i hjemmet ) er pyjamasbukser og mine Ugg’s :-)

 31. Jeg er 23 og læser industriel medicin i Aalborg. I forbindelse med mit studie laver jeg en masse frivilligt arbejde (sundhedsfremmende og studenterpolitisk) og det gør mig glad, fordi det er sammen med nogle fede og energiske mennesker! Desuden er jeg vil med at det sidste punktum i vores projekt skal sættes i dag, forhåbenligt. ;-)

 32. Jeg hedder Ann, er 33 år gammel og jurist. Jeg er vild med min mand og mine børn, – og jeg glæder mig til jul i nogenlunde samme omfang – måske endda lidt mere – som da jeg var 5. Lidt anti-age-lækkeri ville bestemt være en dejlig gevinst, og selv om jeg har besluttet at opfatte kragetæerne som smilerynker, behøver de jo ikke komme lige med det samme.

 33. Jeg må vist være en af de ældste, der følger dig – 53 år – så anti-age er lige sagen
  :-) Al kærligheden i juletiden gør mig glad. Og julemusikken.

 34. Jeg er 25 år, socialrådgiver, arbejder med udsatte børn og unge, har verdens bedste bomuldshund, elsker wienerbrød og kakaomandler, har altid knold i håret og neglelak på neglene, har den pæneste premierløjtnant som dejlig kæreste, er dårlig til højre-venstre, har en kæmpe lysekrone i loftet, dyrker ingen motion ud over intensiv hundeluftning, er utrolig glad for rødvin, har noget med lister og kasser til at gemme rod væk i, køber primært nederdele og sko, græder når jeg er ked eller glad, kan bedst lide at være sammen med mennesker og bliver glad af dagligt at klikke forbi dit smukke univers.

 35. Jeg hedder Anna, læser til bioanalytiker og er super nørdet omkring the! En god kop the er lykken for mig.

 36. Jeg er 28 år, uddannet sygeplejerske (om under en måned!) og jeg er totalt og aldeles afhængig af lækre øko ansigts- og kropsolier! Er pt. hooked på Trilogys hyberkerneolie og Karmamejus body oil med rose! Mmmmm….

 37. Hej, jeg hedder Cæcilie! Jeg er 18 år. Jeg går på gymnasiet. Jeg er for det meste en glad og positiv pige. Jeg elsker at spise hjemmelavede sunde banancookies med mandler og mørk chokolade :)

 38. Jeg hedder Pernille, er 45 (!) år, er sygeplejerske – og elsker Rudolph Cares produkter:-) og mine søde familie, ikke at forglemme…

  Glædelig jul til dig!!

 39. Jeg er 23 år gammel, jeg læser til serviceøkonom og hvis alt går vel er jeg færdig til sommer. Jeg har juleferie imorgen kl 14 og jeg glæder mig som et lille barn til juleaften – desværre bliver der ikke tid til ferie da jeg har en eksamen som skal skrives til d. 6. januar. Jeg kan vrikke med ørene og jeg elsker at opføre mig tosset. Glædelig jul ;-)

 40. Skønne konkurrencebetingelser ;) Og lækker præmie!
  34 år, bosat på Amager, elsker alt, der er pink, & tilbringer rigtig meget tid på Amager Strandpark.
  Glædelig jul <l:o)

 41. Lækker, og sjov, konkurrence. Jeg kan godt følge dig, at det må være mærkeligt at dele så meget om sig selv, med mennesker, du aldrig har mødt.
  Jeg er 27, og jeg er lige blevet færdig med mit speciale, jeg har fortsat mit studiejob, og det gør mig lige nu ret glad, at være et sted, hvor jeg har job, men ikke jagter karriere endnu. Jeg skal lige have pulsen. Det der gør mig mest glad er, at jeg har lokket både forældre, søster, nevøer m.m. hjem fra de lande, de hver især bor i, så vi alle kan holde jul sammen i Danmark. Dét gør, at jeg glæder mig til juleaften, som dengang jeg var 5 år gammel. (Det gør til gengæld også, at der ingen julegaver ligger under træet, fordi der ikke var råd til både billetter og gaver. Men den største gave er alligevel at have min nærmeste familie omkring mig i en hel uge omkring jul!)
  Glædelig jul til alle.

 42. Jeg er 22 år og igang med min bachelor i litteraturvidenskab på KU. Lige nu kan jeg rigtig godt lide ideen om, at jeg om 24 timer er ved at lægge sidste hånd på min eksamensopgave, og stille og roligt på vej på juleferie og tid med dem jeg holder af.

  God jul til dig! :)

 43. Jeg hedder Katy og er 19 år. Dette er mit andet sabbatår og kan fortælle, at DU har fået mig omvendt! Jeg har altid hadet havregryn, men elsker det nu. I form af overnight oats altså. :)

 44. Hvor er det et hyggeligt kommentarfelt at hoppe ind i her til morgen! Jeg er 24 år, bor i NV og er netop ved at skrive min bachelor (altså lige om lidt når jeg har været hele blogland igennem…) – og jeg er stort håndboldfan, så jeg glæder mig til i aften!! Haha.

 45. Jeg er 23 år og læser på Uni i Århus. Jeg er i øjeblikket i gang med heftig omgang eksamensopgaveskrivning som skal afleveres inden jul og intensiteten går udover min hud, da den nemt reagerer på stres. Det kunne være rart at få en tidlig julegave og dermed kunne opleve lidt julestemning:)

 46. Jeg er 24 år, læser psykologi og glæder mig til i morgen, når min sidste eksamen inden jul er overstået :)

 47. Jeg er 36, arbejder med marketing og bor på Frederiksberg. Jeg har dyb kærestesorg, og det er nærmest det eneste, der definerer mig for tiden… Men jeg elsker dog stadig mode og design og bliver draget af smukke og æstetiske farver og mønstre.

 48. Jeg er 24, og har min sidste undervisning på min kandidatuddannelse idag (HURRA), før jeg går igang med speciale-helvede, og jeg elsker at være i godt selskab :-)

 49. Jeg er 30 år, læser innovation og entrepreneurship og at rejse til dejlige steder og at bage og lave mad gør mig rigtig glad, især når jeg kan forkæle andre med gode sager :-) Lige nu gør det mig allermest glad at jeg har ferie fra i morgen når opgaven fra helvede er afleveret ;-)

  Rigtig glædelig jul :-)

 50. Jeg er 26, læser Pædagogik på KU og er vild med blogs, at drikke the, at strikke fine ting, at spise kager og at læse gode romaner :-)
  Og nøøj hvor vil jeg gerne vinde! Tak for dit fine, lyserøde univers som er en kærkommen overspringshandling i eksamenslæsningen.

 51. Jeg er 23år gammel, jeg læser biokemi og vil gerne være hjerneforsker. Det gør mig glad at være sammen med mennesker jeg holder af (og at shoppe ;) )

 52. Hey Emily!
  Jeg er 24 år, læser psykologi på KU og jeg elsker min Intous Sketchpad, at læse bøger (dog mest til fantasti og historier som Ringenes Herre, Vindens Navn og Throne of Glass) og putte med film og tv-serier :D

 53. Uhh min alder kan jeg ikke sige andet om end at jeg er ældre end dig kære Emily – derfor serum-much-needed :) Jeg er bosat i Aarhus C og har lige afsluttet digital markedsføring. Det nye år starter med nyt job indenfor Kähler og det bliver spændende med nye udfordringer!

  /Lou

 54. Jeg er 31 år, arbejder som folkeskolelærer og elsker julekagebagning og ikke mindst at være sammen med mine to små drenge :)

 55. Jeg er 16 år og går på Gammel Hellerup Gymnasium. Jeg elsker at stå på ski, træne og være sammen med vennerne.

 56. Jeg er 38 år, bor i indre København og bliver nødt til at spise chokolade hver dag.

 57. Jeg er 22, læser medievidenskab i Århus og bliver glad af gaver (hint hint), ros/komplimenter, at føle jeg har fået en masse ud af min dag og ikke mindst af at tænke på, at jeg snart skal spise kæmpe mængder and og brun sovs :)

 58. Jeg er 27 år, bor på Østerbro og har en svaghed for søde sager.
  Det er de små ting i hverdagen der gør mig aller mest glad – et uventet opkald, friske blomster, hygge med dem jeg holder af og lignende.
  At rejse gør mig også rigtig glad, og dagdrømmer ofte om rejser, men det kræver flere penge og mere tid end jeg har…

 59. Hej :) Jeg er 29 år og pædagogstuderende . Jeg bor lidt uden for Vejle med min kæreste , vores hundehvalp Albert og en kat der hedder Åse. Jeg elsker at fotografere , det gør mig rigtig glad. Og så ELSKER jeg Rudolph Care. Rigtig glædelig jul <3

 60. Hej Emily :-)
  Er 22 – Kan godt lide mit store krøllede hår – Selvom det er tidskrævende, og jeg ligner Tina Turner hver gang jeg føntørrer det! Bliver glad i juletiden og af positivitet!

 61. Jeg er 25 år, læser en kandidat i kommunikation, bor på Vesterbro og så elsker jeg at planlægge og lave små lister over alt og intet ;)

 62. Hej Emily! Jeg er 26 år, redaktør på et dealsite i London og glæder mig til at mødes med min familie i Østrig til juleskiferie fra på lørdag, og til derefter at fejre nytår hjemme i København. Rigtig glædelig jul! :)

 63. Jeg er 29, bor på Nørrebro og mor til 10 mdr gamle N. Det der gør mig aller gladest er når vi griner og leger i min lille familie. Heldigvis har vi god tid til at nyde hinandens selskab og det gør mig meget lykkelig.

 64. Jeg er 22, bor i Aarhus, og i dag er jeg glad fordi jeg skal til jobsamtale og derefter hjem til mine forældre i Nordjylland og holde juleferie :)

 65. Jeg er 28 år, uddannet salgsassistent og står normalt i en børnetøjsforretning.
  Er gravid i uge 26 og er desværre sygemeldt pga megen opkast og bækkenløsning.

  Det der betyder noget for mig er familien og kærlighed for mine medmennesker.

 66. Jeg er 23 år og har et kæmpe hjælper-gen. Jeg hjælper hver dag andre mennesker, jeg føler at det er mit kald. Nogle gange er det bare små ting og andre gange er det små ting. Jeg læser til socialrådgiver, fordi jeg gerne vil bruge en masse tid og energi på at hjælpe udsatte børn og unge. Jeg er frivillig i Red Barnet og jeg elsker børn, selvudvikling og tv-programmer som ‘Kender du typen’ og ‘Hammerslag’……. og ja, jeg er 23 år! :)

 67. Sikke et hyggeligt kommentarfelt her til morgen :-)
  Jeg er 29 år og arbejder inden for området med udsatte børn og unge. Det, der gør mig glad, er – udover min søde kæreste og skønne krudtugle af en datter – pommes fritter, hindbær, danskvand, fine kjoler og nederdele (ejer kun træningsbukser) og dejlige venner. Lige nu går jeg og glæder mig over, at vi er i december måned, og jeg glæder mig helt enormt at opleve juleaften med min datters øjne.

 68. Jeg er 25, bliver journalist til sommer (hvis alt går vel) og er ret glad for at danse grimt. Muligvis fordi jeg ikke er særlig god til at danse pænt, men det andet er også lidt sjovere. :)

 69. Jeg er 25 år, og der er mange ting der gør mig glad. Først og fremmest gør min lille hundehvalp, Panda, mig ovenud lykkelig – dog ikke når hun som i nat vækker mig kl. 2, fordi hun ikke gider sove mere men vil lege.
  Jeg er desuden fuldstændig syg med jul og alt, hvad dertil hører – julekalender, julepynt, kalenderlys, gløgg, juletræer, dårlige julefilm, familiehygge – det er alt sammen fantastisk, og hvert år er jeg som et lille barn hele december måned :)

 70. Jeg er 29 år, arbejder med HR, og så kan jeg rigtig godt lide god mad (især morgenmad), at træne hårdt og dullegrej :)

 71. Jeg er 23, er færdig uddannet Cand. Merc. Jur. til sommer og jeg eeeeelsker jul, at rejse og min kæreste <3 :)

 72. Jeg hedder Adil, er 23 år og ELSKER at rejse. Glæder mig voldsomt meget til en Italien-rundt tur som jeg planlægger sammen med min dejlige kæreste, :)
  God jul!

 73. Hej Emily :-)
  Jeg er 25 år, læser min kandidat på CBS og er viiiild med din blog ;-) Og at rejse, tage billeder, og lave/spise god mad!

 74. Jeg er 16 år, går på Ordrup Gymnasium og kan rigtig godt lide småkager og andre søde sager, som man får her op til jul :)

 75. Hej Emily.

  Jeg er uddannet sygeplejerske men lige nu er jeg på barsel med min søn Bjørn på 6 måneder. Jeg bor i hus i Kolding er 28 år og har PCO ligesom dig.
  Og så har jeg fået købt alle mine julegave :-D
  Nu ved du også lidt om mig.

  Julehilsen
  Trine

 76. Hej Emily!

  Det var da et hyggeligt spørgsmål. Jeg er snart 24 år (ja, okay, jeg er 23, men kan så godt lide at holde fødselsdag, så jeg er allerede i gang med planlægningen).

  Jeg læser psykologi på SDU, og flyttede derfor til Odense i sommer. Jeg kan lide godt selskab, god musik og kreative sysler. Jeg kan også lide lange gåture, varm kakao og lækker mad. Jeg kan lide julehygge med stearinlys, julehjertefletning, havregrynskugler og nære venner. Og så elsker jeg at vinde ting, uden at have gjort ret meget for at fortjene det – så føler jeg mig som verdens heldigste. ;)

  De bedste hilsener,
  Sofie.

 77. Jeg er lige fyldt 31 (og har det en smule svært ved det), er cand. scient. i adfærdsbiologi (animal behaviour) og bosat i Sydeuropa. Jeg kan rigtig godt lide jul, og lige nu gør det mig meget glad, at vi flyver til Danmark på lørdag for at fejre jul med hele familien. Dog havde jeg håbet på rigtig julevejr i Danmark med masser af sne – det savner man virkelig, når man bor her sydpå.

 78. Jeg er 18 år gammel, går på handelsgymnasiet i Thisted og jeg ELSKER de sjældne aftener hvor jeg ikke har lektier for og kan fordybe mig i en god serie. Er 100% dedikeret serienørd.

 79. Hej Emily ❤ Jeg er nybagt mammi til min lille frække søn Arthur på 6 måneder. Jeg nyder at være på barsel, da det giver mig særlig god tid til at læse diverse blogs mens jeg ammer. Men ny hverdag med baby giver også masser af søvnløse nætter – derfor har jeg særligt brug for et mirakel-middel til mit ansigt, så jeg ikke ser så træt ud:-) Knus til dig & rigtig glædelig jul

 80. Jeg er 23 år, læser nordisk sprog og litteratur i Århus, og så kan jeg rigtig godt lide at bage og lave mad, og det gør mig glad at indtage det. ;)

 81. Jeg er 28 og arbejder som sygeplejerske. Jeg er ovenud tosset med min søn på 15 mdr, det mest fantastiske er når han peger på mig og siger “moar” og slår armene omkring halsen på mig i en lang krammer :)

 82. Jeg hedder Mille, jeg er 18 år og bosat i Odense.
  Jeg har en passion for boligindretning, makeup og mode – ikke noget jeg dyrker i det offentlige rum (men har overvejet det), men noget jeg dyrker privat. Jeg går op i materielle goder, men der findes intet materielt eller håndgribligt som kan konkurrere med kærligheden til min familie :o)

  God jul søde Emily.

 83. Jeg er 27 år, skrive speciale ved Aarhus Universitet, og så ELSKER jeg at stå på ski, og tanken om snart at være færdig med at gå i skole! :)

 84. Jeg er 26 år gammel, arbejder i en biograf og jeg elsker julen og alt hvad der høre til af julepynt og gavegivning (og at få :) ). Og så er jeg mere end glad for honning hjerter, som jeg gerne nyder med en kop the og en god bog. :)

  Glædelig jul <3

 85. Godformiddag!
  Jeg er 21 år, læser psykologi og arbejder som barnepige. Jeg er ret vild med hjemmebag.

 86. Jeg er 39 år, arbejder som web- og digitaliseringskoordinator og elsker Finland og fotokunst;-)

 87. Jeg er 43 år, arbejder som grafiker og ELSKER hjemmebag, børn og DIY-projekter – hvilket man heldigvis kan gøre på en og samme gang ;-)

 88. Jeg hedder Nanna og jeg er 24 år, kommer fra en bondegård i Jylland men nu bor jeg på Frederiksberg. Jeg sidder og skriver eksamen om radiodrama på moderne kultur og overspringshandler selvfølgelig også en del. Det gør mig allermest glad at læse op af mine egne tekster til gode litteraturarrangementer rundt om i Dk.

 89. Hej! Jeg er 19 år gammel, bor i en lille, gammel lejlighed med min kæreste, går i 3.g og så er jeg kæmpe fan af Jack Sparrow!

 90. Jeg er 19 år, og arbejder pt. som au pair i Frankrig, selvom jeg ikke kan noget fransk! :) Jeg glæder mig til at se min familie igen når jeg får juleferie i morgen! :)

 91. hej jeg er johanna og 21 år gammel.
  jeg kommer fra tyskland men bor i aarhus for at læse medicin.
  jeg bliver glad og taknemmelig over, at jeg må læse i danmark og at jeg ikke behøver at have de problemer de tyske studerende har. :) Derudover bliver jeg meget glad hver gang solen skinner!
  god jul
  johanna

 92. Jeg er 24 år, læser design på syddansk universitet og så gør min kæreste mig glad. Men mad kan også gøre en del ved humøret… Og lækkert hverdagsluksus… Og nyt tøj… Og at rejse!

 93. Hej Emily
  Jeg hedder Elise og er 29 år gammel og bor i KBH. Jeg arbejder som IT-konsulent og elsker alt hvad der kan gøre hverdagen lidt mere feminin! I øjeblikket arbejder jeg heftigt frem mod juleferie i TO uger :D og hvad der gør mig rigtig glad er at den ferie skal bruges på at flytte sammen med min kæreste som endelig er kommet tilbage til DK efter flere års arbejde i Spanien :D Kunne ikke være mere lykkelig (og en lille bitte smule skræmt mus aller inde bagerst, men har en modig kæreste så han har lovet at redde os begge :p )

  Sådan en lækker gave du har fundet! :) Jeg krydser fingre!

 94. Halloo,
  jeg er 26 år,
  bor i Hamborg,
  min cykel er rød,
  er helt pigeforelsket i Beyonce,
  synes Rudolph Care er for sej,
  og ville alle dage helst gå i Stine Goya eller Sandro Paris.
  Glædelig jul alle sammen!

 95. Jeg er 27 år og cand.mag. i litteraturhistorie. En god dag med veninderne gør mig glad, men ellers er jeg også lidt af en æstetiker; en ravn, der kigger efter skønne ting og kan derfor have en endnu dejligere dag på work, hvis jeg kan kigge ned på flotte negle, fx. Skørt, men sandt – farverig neglelak fik mig gladere gennem specialet. Tak for inspiration!

 96. Jeg er lyv-og-tyve (dvs. de uhyggelige 30 ere) og har lige lavet mit livs største køb- en mikro bitte lejlighed kun for mig!
  Meget er kun for mig for tiden, og det går jeg så og er lidt jule/vinter depri over. Håber på et 2014 hvor ensomheden er pakket væk og lyset, kærligheden og vennerne er dukket op. Det er hvertfald hvad mit glade og positive indre stemme prøver at hviske til mig…

 97. Hej Emily,

  Jeg er 27 år og arbejdsløs. Jeg elsker Bruce Springsteen, læbestift og efterår.

 98. Jeg er 24 og er igang med mit første år med fuldtidsjob. Jeg skal for første gang til London hen over nytåret, og det glæder jeg mig rigtig meget til! Men først er der jul, som jeg skal holde sammen med min elskede familie – dé gør mig glade <3

 99. Jeg er 32 år og arbejder som produktchef. Bor i en lejlighed på Nørrebro men er i gang med at sælge den og så skal der købes hus og stiftes familie. Jeg elsker min morgenmad, en lille omelet med forårsløg, tomat, revet ost og et par æg :-)

 100. jeg er 22 år, læser jura, og ææælsker at rejse, det er noget af det bedste, jeg ved! :)

 101. Jeg er 25 år, skriver pt. speciale i statskundskab og kan helt vildt godt li’ ideen om at jeg skal flytte til London i februar!

 102. Jeg er 20 år gammel, går på Kunstakademiet i København og lige nu er jeg bare virkelig glad for at have fået juleferie efter en masse lange nætter på skolen :D

 103. Jeg er 28 år, pædagog og kan virkelig godt lide…. Øhh kage!! :D Jow Jow og andre ting bevares! Men altså kage bliver man sgu da glad af!

 104. Jeg er 21 år gammel, arbejder for et advokatfirma og jeg elsker forretter! (Behøver ikke resten af måltidet). Glædelig jul!

 105. Jeg er 25 år og jeg lige blevet færdig med min uddannelse. Men har desværre ikke fået fast job endnu.

 106. Jeg er 26 (og “bange” for at fylde 27..), arbejder som grafiker på Dagbladet Børsen og så er jeg tosset med zombiefilm! :)

 107. Hej Emily, fed konkurrence, jeg er 32 host 36 somre. (og har derfor desværre brug for “antiage pleje”..) Jeg har to børn og elsker jul! Jeg elsker også min mand og faktisk også de fleste dage mit arbejde, da jeg arbejder i Kræftens Bekæmpelse. Nu ser det lidt underligt, ud at jeg ikke nævner børnene, de er selvfølgelig allerøverst i kærlighedshierarkiet. Lige for tiden gør julen mig mest glad, måske især den kommende juleferie, som skal tilbringes i sofaen foran diverse (tegne)film.

 108. Jeg er 29 år og mor til en lille dreng på 6 måneder i morgen. At vågne til hans store smil, gør mig glad.:) Jeg plejer rigtig godt at kunne lide mode og musik, men begge dele bliver godt nok lidt begrænset, her mens jeg er på barsel. Jeg regner dog med at tage revanche, når jeg skal tilbage til arbejdet i januar!

  //Caroline

 109. Jeg er 26 år, læser Folkesundhedsvidenskab på KU og skal til at skrive speciale. Jeg kan godt li’ gode film og æstetisk inspiration til både mig selv og min bolig :)
  Glædelig jul til dig!

 110. Jeg er 32 år… Nyder at læse om mode og ser alle modeshows der bliver lagt op på style.com. Men ELSKER allermest at spille luftguitar med min kæreste til høj musik i stuen…

 111. Jeg er 35 år, bor på Østerbro med min kæreste og snart to døtre, elsker madlavning, mode, beauty og film! Og virkelig også Rudolph Cares produkter! ;-)

 112. Jeg er 20 år, studerer engelsk sprog og internationale studier i Aalborg, og jeg elsker regnvejr :-)

 113. Hejsa og glædelig jul
  Nyder at læse om mode og ser alle shows på style.com…. Men jeg ELSKER at hoppe rundt i stuen og spille luftguitar med min kæreste til høj musik.

 114. Jeg er lige blevet 23, studerer på SDU og kan godt lide at forkæle min familie og mine venner. :)

 115. Jeg er 36 år (!!) og netop i dag er jeg glad for, at jeg har afleveret min eksamensopgave på min lederuddannelse og kan fejre julen med god samvittighed om et par dage. Alle andre dage gør inspirerende blogindlæg mig glad :)

 116. Jeg er 24 år, læser på CBS og kan virkelig godt lide dine indlæg om de små ting i hverdagen – jeg bliver så glad og stopper altid op og tænker over min egen uge og hvad der har gjort mig glad.

 117. Åh, jeg smelter lidt ved tanken om de lnækre nye serum.
  Jeg er et 33-årigt decemberbarn, som arbejder i kommunikationsbranchen og drømmer om en kreativ, selvstændig biks med plads til alt, hvad jeg holder af: fotografi, sociale medier, keramik, blogging, rejser, artikler mv. Og så er jeg bosat i Smilets By :-)

 118. Jeg er lige fyldt 20, jeg rejser til Australien i et halvt år om 9 dage (!!) og jeg kan rigtigt godt lide dit lyserøde univers.

 119. Jeg er 24 og læser Statskundskab. Jeg bor i København og jeg elsker kaffe! I alle former, fra morgen til aften! (Jeg tror måske det har taget overhånd – men jeg giver min eksamen skylden ;) !)

 120. Jeg er 23 år, branding og marketing studerende på Teko i Herning og elsker lakrids fra Johan Bülow <3

 121. Jeg er 25 år og specialestuderende i farmaci også drømmer jeg om at få en lille hunde familie bestående af labradorhunde

 122. Jeg er født i foråret 1985 og har en forkærlighed for røde sko. I dag skal jeg skrive en tale på mit arbejde, men jeg vil hellere læse blogs og se fjollede videoer på youtube. Det bliver vist en lang dag :-)

 123. Hej Emily.
  Hvor er det en hyggelig idé.
  Jeg er 22 år gammel og læser til sygeplejerske. Jeg har været en røver idag, og taget en pjækker og ligger lige nu og ser go’ morgen dk og læser alle mine yndlings blogs, (herunder ligger du på top 3) og det er noget, der gør mig meget glad og afslappet.

  Rigtig dejlig jul til dig og dine kære.

 124. Jeg er 57, ph.d. i organisatorisk læring og er vild med at anlægge staudebede, læse digte og lege med mit barnebarn

 125. Jeg er 32 (og har derfor brug for udglattende serum, tak). Jeg vil ikke skrive, hvad jeg laver, for på bloggen her er stemningen god (damn you speciale). Det jeg kan lide er cowboybukser (ikke jeans), cola til frokost (ikke aftensmad) og søvn (når som helst, hvor som helst). Det der gør mig allerallerallergladest er min klukleende og smukke datter.

 126. Jeg er 21 år, læser arkæologi og jeg synes det er megafedt at børste tænder med min lyserøde, sølvglimmer tandbørste.

 127. Jeg er 19 (½) år gammel, og har altid prøvet at stræbe efter at få flot hud, og har igennem årenes løb brugt utallige produkter. MEN har nu fundet ud af, at det der egentlig virker bedst er sund kost, masser af vand, søvn, kærlighed og masser af motion! Men når det så er sagt, så ville jeg bestemt ikke have noget imod at prøve et produkt fra Rudolph care, da jeg har kigget på de produkter i årevis (men som 19 årige uden alt for mange penge, er det ikke lige det der er blevet investeret i).

  Derudover er det der gør mig glad; glade mennesker, motion, frugt, at være sammen med mine venner, familie og kæreste og være glad og lykkelig!

  En rigtig god jul til dig :-) !

 128. Jeg er 45, jeg kan rigtig godt lide lyden af min lille datters åndedræt, og det gør mig rigtig glad at give en fremmed på gaden en kompliment. Og så er jeg helt vild med det univers, du har skabt her, Emily. Jeg kunne på alle måder hoppe lige ind i det – din æstetik, sans for farver og detaljer og høj kvalitet. Og mest af alt, at man kan mærke dit hjerte gennem skærmen, og at der er så meget tanke bag. Du er topinspirerende og min aller yndlingsblogger.

 129. Jeg hedder Hanne, er 29 år. Gift og har 2 børn på 2 og 5. Og med deres selskab er jeg lykkelig:-)
  Tænker denne serum vil glæde min vintertøre hud samt min badeværelses hylde

 130. Jeg er 16 år gammel og går på efterskole på Vesterlund.. Min hud kunne virkelig godt bruge en omgang lækker behandling, da min hud på efterskolen aldrig har været så slem som nu. Derfor ville det virkelig være fantastisk at få denne gave!!

  Jeg kan rigtig godt lide sport og sundhed ;)

 131. Jeg er 28 år, begynder på jordemoderstudiet lige om lidt, og jeg bliver glad indeni af at læse en god bog og drikke the mens det river og rusker udenfor.

  Glædelig jul, Emily!

 132. Jeg er 40 år, arbejder som efterskolelærer og elsker det samt mit liv, din blog og Pepsi Max ;-)

 133. Jeg er næsten lige fyldt 26, og på trods af at jeg går på en af Danmarks vildeste, hårdeste og mest selektive uddannelser har jeg alligevel besluttet mig for at få en baby oveni det hele. Jeg tror det er første gang i mit liv jeg har været så modig, og nu er jeg glad og gravid og glæder mig til jul!

 134. Jeg er 26 år, og har lige fået foden indenfor i en lille iværksættervirksomhed der arbejder med duftmarketing hvor jeg får lov at lave alle de sjove ting jeg har drømt om da jeg tog min BA og min kandidat på CBS.
  Det gør mig glad, at jeg trods nogle ret turbulente hændelser tidligere på året, har været stærk (overraskende stærk synes jeg selv) og har rejst mig igen. Og får den der dejlige boblende lykkefølelse i maven af og til – så ved man at man er på rette spor i livet, og åben for nye ting og nye mennesker. Jeg kan godt lide at opdage at jeg aldrig er alene, men at der er et helt hav af udstrakte hænder der griber mig når jeg falder. Det er faktisk ikke alene noget jeg kan lide, det er også noget jeg taknemmelig for :)

 135. Jeg er 19 år, jeg elsker mode og design, og at gå lange ture med min hund. Og så skal jeg starte på medicin i Aarhus til januar. :-)

 136. Jeg er 25 år, læser psykologi og elsker de kakao-mandler, jeg er i gang med at spise lige nu ;)

 137. Jeg er 40 år, har 3 skønne børn og arbejder som sygeplejerske. Jeg elsker rødvin og chokolade.

 138. Mit navn er Stine, jeg er 23 år og læser spansk-engelsk kommunikation i Århus.
  Jeg elsker at rejse og selvfølgelig gør det mig glad, men i hverdagen er det de små ting jeg glæder mig over – når der er minus grader og solen skinner – det er det lækreste lys, eller lugten af våd asfalt og sommerregn, bare det at jeg skal tilbringe hele julen sammen med min dejlige familie eller når min lille fætter siger han elsker mig. Alt det er bare noget der gør mig glad – man skal huske at sætte pris på de små ting :)

 139. Jeg er snart 33 år (gisp), har to små drenge som vågner kl 05:00 HVER morgen (også weekender), føler at min hud ligner en på 80. Er der håb for mig????? Måske med denne fantastiske premie;-)

 140. Jeg er 28, har droppet min uddannelse efter 3 år, har et rengøringsjob og elsker vingummibamser og marsvin! :)

 141. Jeg er 28 år, laver forretningsrejser til hverdag, og elsker de små ting i hverdagen: kaffe, at hive dynen med i sofaen en lørdag morgen, cykelture gennem dejlige København, bobler på en tirsdag, lavtstående sol en kold vinterdag, gåture om søerne, at sysle i køkkenet. Jeg kunne blive ved :-)
  Jeg har fulgt din blog gennem et par år, og elsker dit univers, og specielt dine fine, fine billeder.

 142. Jeg er 28 år og læge, men arbejder lige nu med forskning. Jeg bor midlertidligt i Kbh, og den by gør mig altså glad:)

 143. Jeg er 22 år, læser design og så er det bedste jeg ved at nusse om/i mit hjem – madlavning, bagning, hygge og indretning :-)

 144. Jeg er 24 år, læser på AAU-CPH og det gør mig glad, at jeg skal til Jylland på juleferie på fredag – og jeg kan virkelig godt lide lakridspulver på æblestykker, mm!

 145. Er 24 år, læser til pædagog, er fra i sommers blevet yogatosset. Hvis jeg vandt, skulle denne lille fine ting, ligge under træet d.24 til min kære mor, som jeg er yogatosset med, vi har fundet os en mor og datter interesse, hvilket er den hyggeligste dag på ugen og hun fortjener at blive kræset om :)

 146. Jeg er 32, er bosat i Barcelona med min mand, og elsker at rejse, opleve nye ting, både i virkeligheden og igennem en god bog :)

 147. Jeg er 22 år, læser statskundskab i København, og så elsker jeg jul – min yndlingstid på året.

 148. SKØN give-away, jeg går meget op i økologi / fairtrade, både når det kommer til hvad jeg bruger af produkter til kroppen og hvad jeg spiser

  Jeg er 42 og bor i <3 af Århus tæt på latinerkvarteret. Jeg shopper meget i økologiske butikker, men har endnu ikke prøvet Rudolph Care, så jeg håber virkelig at jeg bliver den heldige.

  Har en søn på 15 år, og er uddannet lægesekretær.

 149. Jeg er 38, enlig mor til en dreng på 5, pædagog på et bosted for voksne udviklingshæmmede. Elsker at rejse og alt med kål:))

 150. Jeg er 21år og jeg kan godt lide at cykle – det giver en frihedsfølelse. Jeg læser på VUC. Min familie og venner/veninder gør mig altid glad og de har været en stor hjælp efter jeg er kommet ud af et forhold på lige knap 4år.

  Noget om mig selv… Jeg er et lille rodehoved :-)

 151. Hej!
  Jeg hedder Sabrina, jeg er 20 år gammel, og det der gør mig allermest glad er at rejse og dagdrømme om at se hele verden.

 152. Jeg er 17 år, går på Munkensdam Gymnasium i Kolding og jeg elsker nyvakset sengetøj!

 153. Jeg er 24 år og læser Kunsthistorie på KU, hvor jeg lige nu er i gang med mit speciale. I øjeblikket elsker jeg jul og pebernødder (og næsten alt andet end specialeskrivning), men til dagligt elsker jeg bare mit liv med min kæreste og min familie, som forhåbentlig snart forøges <3

 154. Dejlig præmie altså, elsker Rudolph Care.
  Jeg er 29 år, læser medicin og har to skønne unger. Jeg elsker at grine med mine unger og spise chokolade.

 155. Hej, jeg hedder Stine, jeg er 20 år gammel og er fuldstændig vild med både at lave mad og at spise mad. Især desserter ;)

 156. Jeg er 35 år, men kan ikke helt forstå at det kan være rigtigt…!? Jeg er studerende på ITU og afleverer speciale om 2 dage. Og SÅ skal der holdes juleferie! :D
  Jeg elsker at blive inspireret, se på skønne billeder og være kreativ, men må indrømme, at det mere har været i fantasien jeg har udviklet fine ting end i virkeligheden. Men det bliver der snart lavet om på. Og så elsker jeg kager og søde sager (også at lave) :D

 157. Jeg er 24 år, jeg læser psykologi og jeg elsker alt Belgien har at byde på – chokolade, pommes frites, vafler og øl :)

 158. Jeg er 27 årig pige med hemmelig passion for hunde, pastelfarver og mode:-) Min favoritting i verden er søndag morgen, med god morgenmad i nattøj, søndagspolitiken og friskbrygget kaffe!!

 159. Jeg er 25 år og sygeplejerske. Og jeg kan godt lide min kæreste, selvom han for nyligt sagde at jeg havde rynker – søde rynker vel og mærke – men stadig rynker! ;-)

 160. Jeg er 18 år, går i 3g på Birkerød Gymnasium på den internationale linje og elsker elsker at rejse!

 161. Jeg er 32 år gammel, i morgen er jeg 33 : ) Jeg er landskabsarkitekt og det der gør mig aller mest glad er at putte mine børn på 1 og 5 efter en god dag med gode rare oplevelser sammen, og vide at snart sover de tungt og godt, og så får jeg lidt alene voksentid inden en ny dag starter med fuld knald på !

 162. Lækker konkurrence med sjov “opgave” :-)

  Jeg er 42 år, og bor tæt på Århus. Jeg arbejder som sekretær.

  Min familie gør mig rigtig glad. Jeg har selvfølgelig de 2 mest fantastiske børn i hele verden… ligesom alle andre forældre synes om deres børn ;-)
  Derudover bliver jeg også rigtig glad af god musik, og er vild med at gå til koncerter.
  Jeg bliver bl.a. også glad af dejlig mad, shopping og mode, venner og familie samt mit spændende arbejde.

  Rigtig god jul til dig Emily samt alle læsere :-)

 163. Jeg er 25 år, er på udveksling i Stockholm (men tager hjem til min skønne familie i Thy i morgen og jeg GLÆDER mig), og så er morgenmad mit yndlingsmåltid; kan spise morgenmad hele dagen hvis det skulle være, og favoritterne er vafler med frugt og skyr, et blødkogt æg, masser af the og måske også en skål Coco Pops ;-)

 164. Jeg er 35, går på sidste år på journalistuddannelsen og slapper utrolig godt af til amerikanske serier. Walking Dead, Vampire Diaries, Grey´s Anatomy. You name it.

 165. Jeg er 26 år, bor på Nørrebro og studerer på 6. år – uden udsigt til at være færdig foreløbig. Jeg skulle lige finde min retning … Jeg elsker naturen og søger den altid, når min sjæl er flosset. Det er den bedste medicin.

 166. Jeg er 34, bor syd for Århus med min kæreste og vores datter, og ligenu KNUSelsker jeg GOT-bøgerne og chokolade med lakrids… eller lakrids med chokolade..? Either way så hapser jeg det!

 167. Hej Emily!
  Jeg er 31 år, bor på Østerbro og arbejder som sygeplejerske på en skadestue! Det der gør mig rigtig glad er, når jeg er sammen med min niece på 2 år, hun giver mig så meget energi! Og så holder jeg rigtig meget af julen og appelsiner;-)

 168. Jeg hedder Heidi, jeg er 37 og sidder lige nu og skrive på en kedelig videnskabelig artikel…dejligt når der så lige kommer en overspringshandling som dig:-) Jeg elsker skønhed, sundhed, mode og mad og så elsker jeg at det snart er jul…overraskelsernes tid. Den største glæde er at vågne om morgenen til lyden af mine 3 børn og min mands dybe snorken…livsbekræftende og fredsfyldt før dagens trummerum…….

 169. Jeg er 37 år, arbejder inden for marketing og elsker at vinde konkurrencer :o)
  Glædelig jul.

 170. Ihh så fint :) jeg er 27, læser psykologi fordi jeg tabte mit hjerte fuldstændig til nogle udsatte grønlandske børn for 5 år siden og så kan jeg NEMT sove 12-14 timer hver nat, hvis jeg da bare får lov :)

 171. Hej Emily, hvor hygligt med en “præsentationsrunde” :) Jeg er fra København og er meget snart 32 år – og det begynder desværre at kunne ses på huden, så jeg kunne virkelig godt bruge en vidunderserum med så lækre ingredienser! Jeg drikker alt for meget kaffe, elsker at rejse, er rigtig glad for fine æsker – og bliver glad af at være sammen med min dejlige familie og mine dejlige venner – og så de der små øjeblikke i hverdagen hvor man husker rent faktisk at nyde de små øjeblikke! :) (Og så ville jeg blive RIGTIG glad hvis jeg var så heldig at vinde vidunderet her fra RC, det ville være en skøn føsdags+julegave)

 172. Jeg er 23 år, har fuldtidarbejde og studerer ved siden af – og så elsker jeg at shoppe :$

 173. Hej Emily, Jeg er 29 (meget snart 30), arbejdsløs cand.mag ( produktivitetskommisionen hader mig …. :)) og jeg er stor fan af jul!

 174. Hej Emily! Sikke en hyggeligt måde at deltage i konkurrence på. Jeg er 26 år gammel, jeg afleverede speciale i går, så nu har jeg juleferie indtil den 6. januar, hvor jeg begynder som juridisk fuldmægtig i et ministerium inde i byen. Jeg bor på Amager og kan godt lide kager – både at bage dem og at spise dem.

 175. Halløj.

  Jeg er Marie-Louise, 21 år og bosat i Ringsted.
  Til daglig er jeg social og sundhedshjælper på et plejecenter i Roskilde.
  Det er et arbejde jeg holder meget af. :) de ældre kommer med de bedste guldkorn, og fortæller historier om gamle dage.
  Ud over det, så er jeg et kage-øre, og bliver kaldt sporhunden… Haha.
  Mine yndlings småkager er Karen wolfs vaniljekranse!

 176. Jeg er 25 år, læser sociologi og folkesundhedsvidenskab på KU og så elsker jeg at gå lange ture med min border collie Meeko

 177. Jeg er 22 år, bor i Aarhus og er sygeplejestuderende. Jeg er ansat hos Sex og Samfund hvor jeg er underviser. Jeg elsker at gå i cirkus, gerne flere gange i løbet af sommeren – det er magisk nostalgi. Min yndlingsis er hvid chokolade-basilikum, som er allerbedst på Gelateria del Teatro i skønne Rom!

 178. Jeg er 26 år og knokler for tiden med mit speciale, hvilket er særligt hårdt i disse dage, da jeg elsker juletiden og al hyggen med bagning, indpakning og masser af lækkerier. Sidste år boede jeg i Hong Kong og fejrede jul der, så i år glæder jeg mig til at holde jul med hele min familie – det gør mig glad! Rigtig glædelig jul :)

 179. Jeg er 27 år, kæmper i øjeblikket med mit speciale, og det vil gøre mig rigtig glad at blive færdig. ;) Ellers er jeg vild med guldkarameller, bare tæer, blødt tøj og glimmer.

 180. Kære Emily,
  Uh, sikke en fantastisk konkurrence!
  Jeg er 26 år, specialeskrivende og svært glad for rosiner med chokoladeovertræk.

 181. Hej Emily,

  Lækker konkurrence! :)

  Lidt om mig: Jeg er 25 år, og læser jura i København, hvor jeg iøvrigt er født og opvokset. København er min by <3 :)
  Om 2 dage afleverer jeg mit afsluttende speciale, så i øjeblikket står den på aaaalt for mange Reese's peanut butter cups og jeg har derudover rippet hele min Johan Bulow lakridsjulekalender – jeg elsker nemlig chokolade (gerne med lakrids eller peanutbutter i) ;)

  Tak for en fantastisk blog!
  God jul fra Pernille

 182. Jeg er 18 år gammel, går på sidste år i gymnasiet, og så elsker jeg at vågne op ved siden af et dejligt varmt hankønsvæsen… Og så har jeg også noget med skindhandsker. Der er bare noget glamourøst ved at tage et par bløde fine skindhandsker på :) God jul, og tak for en fin blog!

 183. Hej Emilie,

  Jeg er 24 år og er i gang med at afslutte min kandidat på RUC i kommunikation og arbejdslivsstudier – ja jeg skriver faktisk speciale. Dette betyder at julen i år, faktisk igen i år, for mit vedkommende kommer til at bestå af d.24. og 25.december. æv æv,! Men noget som gør mig rigtig glad er at jeg ved, at for enden af det hårde arbejde skal jeg en tur til Afrika og besøge min helt fantastiske veninde, som jeg ikke har set i over et år. Og noget som gør mig endnu mere glad er at jeg i dag fik mit visum, så nu skal specialet bare skrives og afleveres, så jeg kan komme afsted!

  Glædelig jul fra Vesterbro.

 184. Jeg er 26 år, og jeg er lige blevet færdig på universitet – og jeg kan rigtig godt lide kage:)

 185. Jeg er 22 år, læser til civil ingeniør i bygningsdesign på DTU i Lyngby og bor i København.
  Jeg elsker bage-kage-dates med veninderne (:

 186. Jeg er 28 år, gift med min kæreste igennem 10, vi har et sæt tvillinger på 1 1/2 år, jeg er ved at skrive mit speciale i Sociologi på KU, jeg bor på smukke smukke sydfyn, elsker at læse, rejse, løbe og leve.

 187. Hej Emily :) Jeg er 21 år, læser på pædagoguddannelsen i København (pt er jeg i praktik i en børnehave) og jeg er vild med at bage :)

 188. Jeg er 27år, læser på KU. Det der gør mig rigtig lige nu glad er tanker om, at det er jul lige om lidt.. Glæder mig virkelig til at jeg skal julehygge og for første gang holde juleaften sammen med min kæreste og hans familie. Skal bare lige have overstået min sidste eksamenopgave i 2013 så er der juleferie..

 189. Jeg er 22 og studerer ernæring og sundhed. Jeg kan rigtigt godt lide mad! Og særligt økologisk mad, da det gør mig glad helt ned i maven :). Jeg har også en sød og dejlig kæreste og fantastisk familie, som gør mig rigtig glad!

 190. Hej; Elsker din blog! Jeg er 38, har to skønne frække drenge, Jeg sætter stor pris på naturen, eeelsker mode, tøj og sko :-)

 191. Jeg er 27 år gammel og arbejder med marketing i en e-handelsvirksomhed. Jeg blir rigtig glad ved tanken om juleferie om kun 2 dage :D :D :D

 192. Jeg er 21 år og læser psykologi. Jeg elsker lækker mad, træning og bøger. Og det der gør mig allermest glad er at bruge tid sammen med mine venner og familie :)

 193. Lækker konkurrence!

  Jeg er 29 år gammel og arbejder med kommunikation og markedsføring, så jeg synes det er vildt spændende at se, hvordan blog-mediet har udviklet sig til det er i dag! Jeg elsker at ligge på sofaen med min kæreste og se en god film med en masse snoller til :) Og så glæder jeg mig voldsomt meget til at møde den lille fyr jeg har i maven her til februar!

 194. Jeg er 24, kandidatstuderende i Dansk/Nordisk og er ved at have meget tunge øjenlåg af 10 dages intens opgaveskrivning. Derfor ville en god kop kaffe gøre mig rigtig glad lige nu! Jeg tror dog også, at et boost til min ansigtshud ville gøre godt efter mange dage kun at have fået læsesalsluft og lys fra en computerskærm.

 195. Jeg er 26 år, læser marketing, og elsker julen og at komme hjem til min kæreste, familie og venner og lave hyggelige ting med dem efter at have været i Milano i fire måneder.

 196. Hej jeg hedder Nanna og jeg er 28 år, har en dejlig pige på 2 år og venter en til krudtugle til april:-)
  Go jul
  Kh Nanna

 197. Jeg er 22 år, læser til sygeplejerske og kan rigtig godt lide salmiaklakrids. Og tasker. Og jul :)

 198. Er 30 (puha) år gammel, er uddannet Cand.ling.merc fra CBS men går pt. hjemme med min vidunderlige søn Konrad og det er skønt, især her i december:) Er vild med julen, måske især fordi man kan tillade sig at mæske sig i lækker, fed mad, især Ris a la mande som er min totalt favorit spise:) jo, og så har jeg en syg fetich for herreure;-)

 199. Jeg er 30 år, og det jeg allerbedst kan lige er, at der ligger en lille baby og sparker inde i min mave lige præcis nu :)

 200. Jeg er 23 år og læser engelsk på KU, og jeg er vild med kaffe, lysestager og vinterfrakker … og gin&tonics og grill-pølser og sommernætter og vinternætter.

 201. Jeg hedder Julie, er 17 år og går i 2.g på Munkensdam Gymnasium. Og jeg er helt vild med min kæreste :)

 202. Hej Emily! Jeg er 26 år gammel, medicinstuderende fra Finland. Til daglig gør mine veninder min meget glad, da de får mig at føle mig hjemme i København hvor jeg er bosat gennem 5 år (og elsker det!!!). Og i øvrigt så bliver jeg rigtig glad af en god kaffe og en ledig stund hvor jeg kan sidde og læse blogs og få inspiration til dagligdagen! :)

 203. Jeg hedder Camilla og er gymnasieelev. Jeg elsker at jule og være sammen med mine veninder!

 204. Jeg hedder Mathilde er 21 år og elsker Frankrig! Skal på udveksling til Frankrig i januar og frem til juni og kunne godt bruge sådan én med på turen ;)

 205. Jeg er 25, bor på Vesterbro i KBH, hvor jeg blogger mens hunden venter på at vi skal gå en tur (det er jo lidt sjovere). Og så er jeg virkelig glad for min mand, hund (så helt ustyrligt glad for den lille pelsklump at regn og blæst er fuldstændig ligegyldig, når bare han er med på tur), lejlighed og skønne venner.

 206. Jeg har opdaget, at jeg er kommet i slutningen af 20’erne, jeg læser kunsthsitorie, og jeg bliver glad ved tanken om et julefyldt DSB-tog på vej mod Fyn, hvor alle mennesker er rolige og på vej hjem til deres familier.

 207. Jeg er 31 og bor i Valby i min skønne lejlighed, som jeg virkelig godt kan li’ (især når det igen bliver forår, og jeg kan plante blåbærbuske i store potter på altanen). Jeg er uddannet sprogofficer, men er nu i gang med en kandidat i Medievidenskab (uddannelse er godt – to er dobbelt godt :-))
  Jeg kan utrolig godt li’ udkanten af Valbyparken, hvor man har kig til Sjællandsbroen. Her er skønt, stille og meget meget smukt på en vinterdag (og sommer for den sags skyld).
  Jeg bliver glad af mine veninders dejlige selskab samt chokoladeovertrukne chilemandler og hvidvin.

 208. Jeg er 16 år og til hverdag går jeg på Himmelev Gymnasium. Jeg har en stor passion for Frankrig (flytter der hen, når pengepungen tillader det(, elsker økologiske/naturlige produkter, elsker striber, røde negle og læber! Har en girl for afhængighed med gossip girl, franske film og lige pt er det Fifty Shades of Grey, der lægger på natbordet, og den er gooood! Ellers er jeg meget inspireret af yoga/ballet (dyrker selvsamme), franske stilikoner og skuespillerinder samt skønhed og sundhed! :)

  GLÆDELIG JUL!

 209. Jeg hedder Ditte, jeg er 32 år, københavner bosat i det mørke Jylland, gift og mor til 2 børn født med 20 måneders mellemrum og så er jeg er træt, træt, træt efter utallige søvnløse nætter, tandfrembrud, snot og omgangssyge de sidste mange måneder – det begynder desværre at kunne ses på min hud, så sådan en fin lille pakke med serum ville være en fantastisk julegave i en hverdag, hvor der ikke er hverken økonomi eller tid til den store luksus og selvforkælelse!

 210. Hej Emily. Jeg er 28 og læser retorik. Jeg kan virkelig godt lide at strikke, især når jeg ser fodbold og drikker the(ved mindre mit hold taber). Ellers er jeg helt vild med/meget fascineret, af kæmpe store drivhuse fyldt med spændende planter.

 211. Jeg er 38 år gammel, jeg er vild med regnvejr;-) Og så bliver jeg rigtig, rigtig, rigtig glad helt indeni, når min 2-årige datters leukæmibehandling tager skridt i den rigtige retning;-)

 212. Er 31 år og har under en uge til termin den 24.12, og glæder mig vildt meget til at byde vores babypige velkommen :)

 213. Jeg er 24 år og bor i Vanløse, liiiiige på grænsen til Fredriksberg. Det gør min lejlighed lidt for dyr i forhold til, hvad jeg egentlig har råd til – så det kræver mange arbejdstimer om måneden.
  Noget af det bedste jeg ved er, at krybe op i sengen med nogle gode veninder, se en feel good movie, og selvfølgelig med en stor skål slik. Det kan gøre selv den dårligste dag meget bedre :)

 214. Jeg hedder Katrine og er 25 år! Jeg er sygeplejerske og jeg elsker rent faktisk mit job.
  Jeg elsker også min kæreste, som forhåbentlig snart bliver far til mit barn.
  Jeg elsker alt hvad der har med skønhed at gøre og er lidt af en shopaholic på det område.
  Jeg elsker at læse blogs og har gjort det igennem mange år efterhånden.
  Det var lidt om mig!
  Glædelig jul til dig og dine kære ❤️️

 215. Jeg er 27 år, læser på IT Universitetet og det, der gør mig mest glad lige nu (og samtidig en anelse nervøs) er, at jeg bliver færdiguddannet i morgen! Derudover elsker jeg grafik, design, musik og god rødvin:)

 216. Jeg er 26 år, bor på Gjøl, elsker kaffe med kold mælk og vil gerne leve af at lege med bogstaver.

 217. Jeg er 32½ år, og tæller stadig i halve år, fordi jeg rigtig godt kan lide fødselsdage!

 218. Jeg er 18 år gammel, går i 3.g på gymnasiet, og hvad der gør mig rigtigt glad er jeg tanken om 2 ugers juleferie efter aflevering af SRP-opgave på fredag :-)

 219. Jeg hedder Anna, startede i sommer på kandidaten pædagogisk psykologi. Jeg er vild med fløde og smør, særligt i en god blanding med hvid pasta. Derudover er jeg vild med at klappe min kanin og opleve verden, gerne med lidt bland selv fra den lokale i hånden:)

 220. Jeg blev 23 år i dag, er socialrådgiver og arbejder med handicappede, mest senhjerneskadede. Jeg har 3 årsdag med min dejlige kæreste den 25 i denne måned :-)

 221. Jeg hedder Signe Lucie, er 22 år gammel og eeeelsker lyserød – i alle afskygninger. Som bonusinfo så hader jeg ulige numre (altså tal og ikke det der band) :-) Glæderlig jul! / S

 222. Jeg er 29, arbejder som jurist – og jeg er pjattet med, at jeg på fredag har juleferie og drager fra Kbh til Nordjylland for at tilbringe en hel fantastisk uge med min dejlige familie! :-)

 223. Jeg er netop trådt ind i ‘slut-tyverne’ med mine 28 år, og lever i øjeblikket i en kuffert mellem København og Berlin på grund af en skøn kærlighedshistorie.. der er lidt besværlig indimellem. I Berlin har jeg også fundet en anden simpel kærlighed – brezel. Mmm, salt og chewy, helt rigtig!

 224. Jeg er 34 år, og arbejder som teknisk designer i modebranchen. Ligenu gør det mig glad, at jeg om lidt kan tilbringe en lang juleferie med min familie, og at jeg i det nye år skal flytte sammen med min kæreste og hans 2 skønne unger:-)

 225. Jeg er 14 år, og går i 8. klasse. Det bedste jeg ved er de eftermiddage hvor man kan køre direkte hjem fra skole, hoppe i det hyggeligste bløde tøj, lave en kop chai-te og putte sig ned under dynen og se en masse tøse-serier.

  Fornemmer vist at jeg er en af dine yngste læsere, men henter så meget inspiration fra dig Emily. Og hvis jeg vandt denne lækre sag tror jeg at jeg ville forære den til min mor, som en julegave. :))

 226. Jeg er 22 år og læser medicin og jeg kan rigtig godt lide at gøre venner og bekendte glade på trods af den lave SU

 227. Jeg er fyrre, frisk, og flamboyant:) Jeg er udpræget dramaqueen, elsker guld og glimmer, arbejder i filmbranchen, dog uden at få løn for det. Jeg omgiver mig helst med natur og jazz. Kunne virkelig godt bruge en stram op creme, da jeg skal på date d 18 dec:) Emily du er en stjerneblogger!

 228. Jeg er 18 år, er et julebarn og fylder 19 år juleaften, er en stx’er og så kan jeg rigtig godt lide, at jeg snart er færdig med min srp!

 229. Jeg er 23, har lige afleveret min bacheloropgave på idéhistorie, er helt barnligt glad for jul og ret skuffet over Sallings juleudstilling, der er skrumpet helt uhyggeligt meget ind i år /: ..

 230. 34 år og er vild med litteratur og varme strikkjoler. Ville ønske jeg havde en pejs. og dagens præmie…

 231. Kære Emily

  Jeg er 33 år gammel, elsker jul, London og især jul i London (!), har rynker i panden, er nærig når det kommer til plejeprodukter, og er begyndt at overveje, om der mon trods alt er noget ved det der Rudolph Care, siden så mange anbefaler det…. ;)

  Rigtig glædelig jul!

 232. Jeg er 21 år (22 d. 2/1), har lige afsluttet 2. semester på pædagoguddannelsen, hvilket er en helt fantastisk uddannelse i min optik. Der er mange ting, der gør mig glad, men højest på listen er min kæreste og mine veninder – jeg vil ikke undvære dem og jeg føler, at jeg har verdens bedste veninder og kæreste! Derudover gør træning, sund mad og chokolade mig glad. Mm.
  Jeg nyder at læse din blog, du er altid så inspirerende! God jul og godt nytår!

 233. Hej Emily

  Jeg er 26 år, bor i København, men mit hjerte vil altid brænde for Vestkysten. Er nyuddannet kandidat i ernæring, skytte på højt plan og bliver glad af at tid til at lave mad, bage og kigge i (ligegyldige) blade og aviser.

  Mvh Gitte

 234. Jeg er 32 år og uddannet pædagog.
  Det der gør mig mest glad er min lille datter og gode oplevelser med familie og venner

 235. Jeg er 23 år, går på en unge-skole i Aarhus og jeg elsker når der kæles for æstestikken – hvilket gør din blog fabelagtig! :-)

 236. Mit navn er Camilla, jeg er 17 år gammel, bor i bunden af Nordjylland, og jeg elsker politik, SATC og tåge-morgener :-)
  Og så kunne jeg godt bruge lidt Rudolph Care, for jeg er sådan en ret overbekymret og for tænksom person, der hurtigt får kedelige streger i panden ;-)

 237. Jeg er 17 år og der gør mig allermest glad er at tilbring tid med min familie og venner fordi det er dem som betyder noget for mig! Mennesker generelt bringer et smil på læben af mig :-)

 238. Jeg er 26 år, er folkeskolelærer og kan godt lide at spise chokolade og at grine med mine veninder – allerhelst samtidig.

 239. Jeg er 28 år, bor i Ribe, elsker dyr (med undtagelse af edderkopper!), rejser, morgenmad og sko.

 240. Jeg er tyve år, leger i øjeblikket kontormus som kontorelev og så elsker jeg sport og bloglæsning!

 241. Jeg er 20 (21 i morgen) år gammel, læser spansk og virksomhedskommunikation og jeg elsker at rejse og opleve verden :)

 242. Jeg er 26 år, læser jura og er pt på udveksling i USA, men bor ellers i Aarhus. Jeg ELSKER simpelthen julen, den gør mig så glad :)

 243. Hej, jeg hedder Anne, er lærer og elsker at blive inspireret til nye ting og sager via blog-surfing , – selvom jeg er 52 og måske ikke helt ligger indenfor målgruppen ;-))

 244. Mit navn er Clara og jeg er 17 år gammel. Jeg går i gymnasiet og bor i Lyngby. Jeg elsker mad – både at spise og lave det og jeg elsker simpelthen din blog! Jeg har fulgt dig i to år og der går ikke en dag uden jeg tjekker din blog. Det ville være fantastisk at vinde dette produkt, men hvis jeg vinder skal det gå til min mor. Jeg har været igennem et langt sygdomsforløb, som stod på fra september 2012 til august 2013. Det medførte at jeg blev nødt til at gå ud af gymnasiet og at jeg skulle starte forfra i år. Udover min elskede kæreste, som jeg har været sammen med i næsten 2 år, var min mor min klippe. Hun har siddet ved min side igennem hele og halve nætter, støttet mig, hjulpet mig, opgivet alt for mig og ikke mindst har hun givet mig håb. Hun fortjener om nogle en ordentlig julegave og dette ville hun elske. Dette er en lille smule om mig. Jeg håber ikke denne kommentar bliver betragtet som et råb om opmærksomhed eller medlidenhed, men blot at jeg vil fortælle et lille brudstykke af mit liv, for at du kan lære mig bedre at kende :-)

 245. Jeg hedder Isabella & er 32 år ung ;-) -gift med den store kærlighed & mor til en dejlig pige… …Dem elsker jeg!
  Udover det studerer jeg psykologi, løber, går lange ture, omgiver mig med rare menneske, nyder julen & alt dertil… :-)
  God jul til alle! <3

 246. 40 år og meget glad for mad, kål har en særlig plads i mit hjerte. Bliver flad af lækker mad og dejlige sager til krop og sjæl
  Glædelig jul

 247. Jeg er 27 år, bor i København, studerer kommunikation og kan rigtig godt lide skumbananer.

 248. kære emily,
  det ser ud til at være en lækkerbisken for hud, dén serum. :-)
  jeg er 21 år gammel, studerer i aarhus og elsker min familie. derfor ville rudolph-fidusen være en dejlig ting at kunne overraske min søde mor med til jul. hun ville garanteret blive glad for den. :-)

 249. 28 år fra Århus-området, hvor jeg altid har boet (bortset fra to udlandsophold). Har en fin lang titel (cand.ling.merc. i fransk og international markedskommunikation og pr) men er som så mange nyuddannede ramt af ledighed. Kan rigtig godt lide chokolade og andre søde sager. Elsker min kæreste, min familie og min Stella. Og så bliver jeg glad af jul, julelys og julebag ;-)

 250. Hej Emily
  Jeg er 29 år, nygift og arbejder som advokat i KBH. Jeg elsker jul, og alt hvad det indebærer, herunder gaver – både dem jeg selv får, men også dem jeg giver væk. Jeg er en af dem, der af og til kommer til at røbe hvad jeg har købt/lavet, fordi jeg er så spændt på deres reaktion :) Så er det bare lidt træls, når reaktionen ikke er som man havde håbet…
  Jeg elsker også mode og boligindretning, hvilket i tidernes morgen førte mig forbi din blog, men frihed, fritid og ferie med min dejlig mand er det der gør mig aller mest lykkelig

 251. Jeg er 34 år, arbejder som klinisk diætist, kan rigtig godt lide chokolade i alle afskygninger og så gør min lille datter og min kæreste mig rigtig glad :)

  Glædelig jul til alle :)

 252. Uha… Jamen jeg hedder Line, er 29år, mor til en skøn lille frøken, skolelærer for nogle yderst fantastiske unger, har på mystisk vis formået at få meldt mig til et halvmarathon i det nye år (delvist mod min vilje) OG så elsker jeg flødeskum og farven støvblå (og frøkenen og hendes far).
  Nåh ja – og så er jeg rimelig vild for at eje sådan en lækkerheds-serum;)

 253. Jeg er 48! Hvornår er man gammel nok til at prøve en serum?
  Lige så meget som jeg elsker at være på dansegulvet hele natten, så elsker jeg mode/mad blogs, at gå tidligt i seng (som i at det sker aldrig), løbe en tur og lave lækker mad og hyggelig ting med min datter på 6år.

 254. Jeg er 22 år gammel og læser Nordisk sprog og litteratur på Århus Universitet og så elsker jeg Alphabeat :)

 255. Jeg er 37 (giiiiisp, stik mig så den serum!!!), elsker Nutella, efterår og alle dets fantastiske farver, musik for fuld skrald i ørerne, smukke sko og lækre tasker (hø hø) og det der kan gøre mig aller-allergladest i hele verden er mine frække unger på 5 og 8 – skarpt forfulgt af min skønne, nye kæreste ;-)

 256. Jeg er 30 år gammel, arbejder som produktionsplanlægger og elsker livet :-)

  Glædelig jul ;-)

 257. Sikke en indbydende måde at være med i en konkurrence på :o)
  Jeg er 30 år, og jeg elsker lugten af nye bøger, min kærestes fregnede skuldre og min hunds kronisk dårlige ånde :o)

 258. Jeg er 25 år. Er pjattet med min mand og vores to vapser. Det er dem der får mig til at smile hver dag. Også er jeg helt tosset med Marabou appelsin krokant.

  God jul Emily.

 259. Jeg er 24½ år(arghh!), læser dansk på RUC, og at dykke og flyde rundt i et dejligt varmt hav med tusinder af farvestrålende fisk og koraller gør mig ovenud lykkelig :D

 260. Jeg er 24 år gammel, læser på SDU, bor i Odense (tilflytter fra Roskilde), og jeg elsker mest at lave mad til folk, jeg godt kan lide, og når min neglelak passer lige præcis til mit outfit!

 261. Jeg er 23, og jeg elsker dyr, de giver mig meget glæde. Og så elsker jeg mad, og bland selv slik :-)

 262. Jeg er 21 år og blev student i sommers, det sidste halve år har jeg holdt fri og har nydt friheden helt vildt!

 263. Lækkert produkt at vinde;)
  Jeg hedder Ditte, er 27 år og arbejder som Radiograf ( røntgenbilleder, scanninger osv) Udover mine gode kollegaer, elsker jeg min “alenetid” som ofte består af lange gåture i det fri, eller magasinlæsning på sofaen;)
  Tak for en dejlig inspirerede blog!

 264. Jeg er 16 år gammel, går i 2.G på et gymnasium lidt udenfor København, og jeg bliver virkelig virkelig glad, når folk er flinke overfor hinanden – det kan være alt fra en venlig ekspedient, en sød ven eller en rar og hjælpsom medpassager i bussen (-:

 265. Jeg er 23 år, læser biokemi og æææææælsker lange gåturer med min allerbedste vapse-ven :)

 266. Jeg er 23 år, læser Serviceøkonom og jeg er helt vild med Island og skal holde nytår sørme samme sted. og nå ja så kommer min søde kæreste derfra. Og ham er jeg helt VILD med :)

 267. Hej! Jeg er 46 år, efter 3 rygoperationer (som ikke hjalp) blev jeg førtidspensionist i 2012, før det var jeg bogholder. Nu bruger jeg min tid sammen med min dejlige familie 4 børn, 2 hjemmeboende, min mand og vores to tossede cockerspaniels. Jeg elsker god mad, at rejse, gode tv-serier og at gå i biffen med min skønne mand.
  Glædelig jul

 268. Jeg er 20 år, studerer idræt og bliver glad, når jeg tænker på, hvor heldig jeg er.
  (Ved godt det lyder banalt, men det gør mig virkelig glad helt ned i maven!) :)

 269. Årgang 1964 :-D men føler mig som 40. Derfor er cremen mere end velkommen her, nu den er SÅ opstrammende og udglattende som du skriver :-) Jeg kan hurtigt se om den virker efter hensigten.
  Bor i Sønderborg. Arbejder som Forretningskonsulent. Elsker at male malerier og spille golf (dejlig afstressende). Jeg elsker at følge med i hvad unge mennesker går op i det og det får jeg via diverse blogge :-)

 270. Jeg er 36, mor til 2 drenge og bonusmor til 2 drenge mere, er lige blevet gift med jordens skønneste mand :)
  Arbejder som salgsassistent og bor på bornholm :)
  Og elsker kaffe :)

 271. Jeg er 26 år gammel, arbejder som journalist og så er jeg vild med København og byens hyggelige kaffebarer, festlige natteliv, smukke bygninger og dejlige mennesker.

 272. Jeg er 29 år gammel og nogle dage føler jeg mig som en på 100år, mens jeg andre gange er et lille barn! Jeg er uddannet CG-artist indenfor animation og har lige afsluttet en projektansættelse for Copenhagen Bombay, hvor jeg arbejdede på en tegnefilm baseret på en Letlandsk folke myte.
  Jeg Elsker at være kreativ og når jeg virkelig kan fordybe mig i en tegning eller et andet kreativt projekt, befinder jeg mig i en helt anden verden. Jeg bliver også sådan helt pudsigt glad hvis jeg bager, laver karameller eller andre hyggelige søde projekter…. og specielt når jeg ser andres glæde ved at få lov at spise det!

 273. Jeg er 24 år, bor i Aarhus og bliver så glad, når jeg tilbringer mine søndage med min 3-årige niece. Gerne på en legeplads med sandkasse, lækker madpakke og råhygge :-)

 274. Hej Emily! Jeg er 20 år gammel og læser jura på KU. Jeg kan rigtig godt lide mine venner og min familie, og det gør mig glad, når jeg ved, at andre er glade!

 275. Jeg er 22 år, læser (/bor) på AU, og så kan jeg virkelig godt lide kaffe og min lillesøster. allerhelst i kombination.

 276. Jeg er 15 år, og går i 8 klasse. Min elsker at skrive, og min ynglings genre er essay. Hvis jeg vandt denne konkurrence ville jeg forkæle min skønne mor ved at give hende denne serum. Jeg elsker at diskutere, men jeg hader at skændes.

 277. Jeg er 24 år gammel, jeg elsker at være udenfor i natur og frisk luft og så elsker jeg alt der har noget med peanuts at gøre :)

 278. Jeg er 21 år og lige om lidt starter jeg med at læse ernæring og sundhed, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til.
  Jeg kan godt lide at bage og alle former for hygge. Det gør mig utrolig glad at vide, at jeg har muligheden for at opnå lige det jeg drømmer om.

 279. Jeg er 32 år og født og bosiddende i Kbh sammen med min dejlige mand og søn på 2 1/2år. Har fulgt med herinde siden jeg var gravid, så ca 3 år.

  Jeg er en stor mad og vinnørd, elsker at gå ud og spise og arbejder også inde for denne branche. Der ud over elsker jeg tøj, mode, musik og ferie:)

 280. Jeg er tyve år og bosat på skønne Amager – 10 sekunder fra Amagerbro St.
  Jeg elsker mit arbejde – passer de mest fantastiske unger i en vuggestue i Indre by. Jeg bliver meget glad når jeg møder noget uventet, men fantastisk, på min vej. I går blev jeg fx betjent af en kunster jeg beundrer meget i en tøj butik – meget uventet han arbejdede derinde og fantastisk at få lov at snakke med ham.
  Og dine “små ting” indlæg gør mig også altid glad. Og hele dit opskriftindeks er så dejligt at scrolle rundt i <3

 281. Jeg er 38 år, arbejder som bioanalytiker indenfor mikrobiologi. Jeg er rigtig glad for bøger, film, chokolade og flyvemaskiner!

 282. Jeg er 31 år, og Århus gør mig helt vild glad. Jeg elsker julen og pakke alle mine gaver særligt ind

 283. Jeg er 28 år, på barsel med min lille dreng på 4,5 måneder og jeg bliver bare glad af babysmil og chokolade i rå mængder!

 284. Hej:)
  Jeg hedder Emma, er 18år, går i 3.g ( Er ved at skrive SRP, det er en dræber). Jeg elsker at lave bage og teste nye opskrifter!

 285. Hej, jeg er 35 somre, har to sunde og raske børn, og hvilken velsignelse:) og så elsker jeg lakrids is:)

 286. Jeg er 24 år, studerer på KUA, og så elsker jeg spegepølse og ost! Og helst som snack!

 287. Jeg er 33 år, arbejder i forsikringsbranchen ,min store passion er mode , elsker at følge diverse blogs og blive inspireret. og ja så elsker jeg bare alle dyr

 288. Jeg er 24 år og bor i smilets by. Jeg elsker en buket afskårne blomster, og der er altid i buket som pryder min vindueskarm. Det gør mig i godt humør ;)

 289. Jeg er 14 år, næsten 15. Det der gør mig glad er at træne, være sammen med familien, være sammen med vennerne og få gode karakter. Jeg er en elite svømmer, så jeg træner rigtig rigtig meget, hvilket også vil sige at min hud ikke er den pæneste, da jeg ikke får den plejet som andre gør :-) Utrolig fed giveaway !!

 290. Jeg er 19 år, og holder et sabbatår, hvor jeg arbejder på et plejehjem og som tjener på et spisested. Jeg kan godt lide jul og julekager!

 291. Jeg er 22 år, læser marketing og lige nu gør det mig glad at tænke på juledagene. Det gør det, da min søde kæreste lander i København kl. 13. d. 24 efter et besøg hos sin datter i Californien og SÅ kan det endelig blive jul efter to lange uger med eksaminer og alt for meget arbejde!

 292. Jeg er 32 år og arbejder som journalist. Ord og hverdagens små skævheder er jeg især vild med. Og så gør det mig rigtig, rigtig glad at kysse min kæreste og kramme vores lille datter.

 293. Jeg er 25 år. Jeg læser til dyrlæge, og jeg kan rigtig godt lide min flotte kæreste, gennem næsten 8 år. Rigtig, rigtig godt endda! :)

 294. Jeg er 22 år gammel, jeg holder mit 3. sabatår og arbejder som tjener, og jeg elsker at rejse. Især ski er min store passion, og derfor rejser jeg efter nytår 6 uger afsted på ski. :)

 295. Jeg er 29 (gisp!!) og er næsten lige blevet færdiguddannet i fransk. Det var et mærkeligt studie, men nu kan jeg noget, som ikke alle andre kan – til gengæld e der heller ingen jobs at få! ;) Jeg elsker tre ting: træning, sundhed og økologi!

 296. Jeg er 19 år, bor i Odense og det gør mig rigtig glad at jeg snart skal flytte hjemmefra i min første lejlighed! Jeg elsker juleslik og min smukke krølhårede kæreste.

 297. Jeg er 27 år, arbejder med kommunikation og marketing, og elsker at læse din blog fordi den handler om alle de ting, som gør livet lidt dejligere :)

 298. Jeg er 20 år gammel, læser idræt på KU og netop idræt – at dyrke sport gør mig rigtig glad! Og så bliver jeg også altid lidt hygge-glad af at læse din blog.

 299. Jeg er 30, har læst historie og arbejder som redaktionsassistent. Jeg kan vældig godt lide England og er netop kommet hjem fra en dejlig lang weekend i York.

 300. Jeg er 33, studerer Indoeuropæisk på KUA, og det er faktisk også det, jeg virkelig elsker, sprog og sproghistorie :) Men jeg har også en stor svaghed for mode (elsker især den monochrome trend, og det passer mig godt fordi jeg også elsker sort) og beauty / make up.
  Jeg kommer oprindelig fra Østrig, har boet her i over fire år, og er lige i går blevet spurgt om jeg ikke vil giftes – ja det ville jeg da gerne :) Og fordi Jul også er min yndlingstid om året, har jeg det nu dobbelt så godt. Havde den sidtse dag med undervisning i dag, så nu skal jeg bare slappe af, hente min mor fra lufthavn på fredag, så hun kan holde jul i Danmark sammen med mig og kæresten og hans familie, og så skal jeg læse – der kommer rigtig mange eksamener i januar måned, men det kan man jo godt holde ud når det alligevel er så hyggeligt at være indenfor :)

 301. Jeg er 24 år gammel, studerer informationsvidenskab og kulturformidling i Aalborg og så elsker jeg at drikke chai latte!

 302. Jeg er 33 år, arbejder som vægmaleri-konservator og så elsker jeg min ipad og min BBC iplayer!

 303. Jeg er 20 år, går i øjeblikket på Odder højskole og er blevet helt vild med at lave keramik :)

 304. Kære Emily!
  Jeg er en 21 årig pige som hverken studerer eller har gang i andre projekter. Derimod er jeg pt indlagt på fjerde måned. Imens forsøger jeg at ‘finde mig selv’, mine værdier og ikke mindst forsøge at mærke hvad der gør mig glad. Og til min overraskelse fremkaldes glæden ofte af små og umiddelbart ubetydelige ting. Men min største glæde er dog glæden over en fantastisk familie som altid støtter og bakker mig op og hjælper mig igennem mørke tider. Kærlighed skaber glæde.

  Derudover bliver jeg glad over at jeg kan omringe mig med alverdens smukke sager (bøger, blomster, fotografier, kunst etc.) samt lækre dufte.

 305. Jeg er 26 år gammel og arbejder i en mandsdomineret verden (nærmere bestemt Corporate Finance). Jeg har en daglig affære med ekstra god kaffe og chokolade – gerne den mørke fra Amedei eller valrhona ;)

 306. Jeg er 26 år, har en Bachelor i Kunsthistorie og læser nu en kandidat i Visuel kultur, jeg elsker mad og boligindretning. Jeg blogger desuden på takeitawayblog.com

 307. Jeg er 19 år, og bor i Aalborg hvor jeg læser Informationsvidenskab og kulturformidling. Jeg elsker bøger og film – det er helt fantastisk at kunne leve sig ind i en “anden” verden. Lige nu er jeg hjemme hos mine forældre (hvilket er fantastisk, da jeg ikke har være “hjemme” siden efterårsferien!), hvor jeg læser til eksamen :)

 308. Jeg er 29, kandidatstuderende og så glædes jeg dagligt over min kæreste skat på 14 måneder.

 309. Jeg er 22 år og er halvvejs igennem min uddannelse til revisor :-) Og så eeeelsker jeg julen og alle de rare og hyggelige ting der følger med ;)

 310. Jeg er 19 år og arbejder fuldtid i en børnehave (hvor jeg selv har gået som lille) i mit sabbat år. Derudover har jeg min egen hest som jeg rider konkurrencer på, og som gør mig glad i hverdagen. Jeg kan bare virkelig godt lide mit liv :) hehe

 311. Jeg er 22 år, bor i Århus og læser finans. Jeg elsker at backpacke rundt i verden – og lave frivilligt arbejde! :)

 312. Jeg er 29 år og jeg kan rigtig godt lide chokolade og så gør det mig vildt glad at danse cubansk salsa :)

 313. Jeg fylder 24 år om 11 dage, læser cand.ling.merc. på CBS og elsker levende lys og Pepsi Max. Og nåh ja, din fine blog!

 314. Hej Emily. Jeg er 38 år, arbejder med spirituel kommunikation, er på vej ud for at lave hjemmelavet marcipan + gløgg efter dit fine indlæg om det..

 315. Jeg er 31 år, er sygeplejerske og arbejder med misbrugere, og jeg er helt vild med Summerbirds flødeboller. Også i en grad så jeg nogle gange gemmer dem for min kæreste hvis vi har nogle ;)

 316. Jeg er 24 år og lærer :-) Jeg elsker hjemmelavet julekonfekt og små frække gravhunde!

 317. Hej Emily:-)
  Allerførst jeg elsker din blog.
  Jeg hedder Mette, jeg er 37 år og jeg elsker at være tysklærer og sy:-)
  Jeg ville blive rigtig glad for at vinde denne give give away, især fordi min til i dag altid søde datter sagde, mor, jeg kommer til at tænke på, at du er grim, når jeg kigger på dig!! Puha sikke en at få, derefter sagde hun, på dit bryllupsbillede ser du meget smuk ud, måske det er fordi du var ung dengang. ( (Det er 10 år gammelt.) synes nu ikke jeg er så grim, men måske jeg har brug for noget anti-aging:-)
  Kh. Mette

 318. Min mand og min lille pige, Rosa på 2 år, gør mig varm om hjertet og lykkelig helt ind i maven. Derudover er veninder, kaffe og chokolade også skønt:)

 319. Jeg er 29 år, bor i Vestjylland og arbejder som marketingsassistent. Jeg ønsker mig brændende at blive gravid og er netop begyndt i fersilitetbehandling, da det desværre ikke kan ske naturligt. Jeg håber 2014 bliver året, hvor jeg bliver mor :)

 320. Jeg er 24 år, læser ernæring og bor på Vesterbro i København. Jeg er ex-skiguide, så noget der gør mig rigtig glad er puddersne under skiene og alpe-sol i nakken. Og så elsker jeg lange dampbade og min Grand Danois, Thor.

 321. Hej:-) jeg er 34 og mor til 2 små drenge. Når der er ro i huset om aftenen nyder jeg en kop varm chai mens jeg læser dagens blog indlæg. God jul herfra

 322. Jeg er 38 år, og det begynder at kunne ses. Jeg har også læst Moderne Kultur….og arbejder i dag som museumsinspektør. Jeg elsker/holder af/kan lide rigtig mange ting, bl.a. sukat og 1980´erne.

 323. Jeg er 26 år og kontorassistent. Jeg bliver selvfølgelig glad af lækre produkter og smukke sager, men noget der gør mig rigtig glad er positive og smilende mennesker – det gør bare noget ved én, at få et skønt smil over køledisken i netto efter en lang dag på arbejdet. Om afsenderen er ung, gammel, høj, lav, pink eller plettet er sådan set ligegyldigt!

  Og det er hermed også en lille opfordring – giv et smil til dem du møder på din vej ;-)

 324. Jeg er 26 år gammel, snart færdig som antropolog og så elsker jeg tv-serier en masse… og generelt tv!

 325. Hej Emily,
  Jeg er 31 år og både studerende og fuldtidsarbejdende. Jeg elsker denne her højtid, men er allerede træt af mørket – jeg glæder mig hver dag over alle de lyskæder, der lyser op i gaderne om aftenen. De måtte gerne blive hængende langt ind i januar.

 326. Sikke en skøn præmie og skøn ting man skal gøre for at være med. Jeg er 34 år gammel. Arbejder som administrativ leder på en højskole med de dejligste elever. Jeg elsker hvid chokolade, men allermest min elskede kæreste og vores lille nye familiemedlem Khaleesi – vores ti uger gamle schæfer hvalp.

 327. Hej Emily:) Jeg hedder Mette. Jeg er 40 år og folkeskolelærer. Jeg er vild med Alexander Wang-tasker, men har desværre kun én.

 328. Hejsa! Mit navn er Mai. Jeg er 16 år og går i øjeblikket på HHX (1 år). I min fritid er jeg selvfølgelig sammen med min venner og familie. Jeg ELSKER at træne og gøre det så ofte jeg kan. Derudover elsker jeg også at eksperimentere med makeup, putte neglelak, sætte hår osv. (skønhed) :D

 329. Jeg er 28 år og arbejder med teater. Jeg elsker sne der daler, striktrøjer og gode bøger !

 330. Hej Emily, jeg er 26, gift med en fantastisk mand, arbejder i transportbranchen og har ekstremt travlt med at få alle julegaverne frem i tide. Jeg elsker smuk natur, chokolade og mest af alt min skønne lille mops, Osvald, på 2,5 år. Jeg tror at kæledyr er universets undskyldning for enhver dårlig dag og dagen bliver altid bedre af at komme hjem til ham. :D

  Knus og tak for en fantastisk blog fra Matilde.

  1. Ps: det ser ud til at tidspunktet for kommentarerne går forkert. Min skærm siger i hvert fald at min kommentar er skrevet kl 22.00 og klokken er kun lidt over 20 :)

 331. Åhhhh… jeg kan vist lige nå det…
  Jeg er netop fyldt 30 og er uddannet biolog men har en vild passion for mode, design og indretning.
  Kh Anja

 332. Jeg er 36 år , elsker min familie meget højt og gøre ting med dem , det gør mig glad når mine børn griner med mig og jeg vinder en konkurrence :-)

 333. Jeg er 29 og arbejder i telebranchen. Det et måske lidt klicheartigt, men jeg bliver glad når jeg hygger sammen med dem jeg holder af :)

 334. JEG ER 25 ÅR & SKAL TIL FEBRUAR STARTE PÅ UDDANNELSEN TIL ØKOLOGISK LANDMAND. JEG ER VED AT DØ AF SPÆNDNING! MEN JEG ER OGSÅ KED AF DET & LIDT BANGE FOR JEG SKAL VÆK FRA ALT DET JEG ELSKER – ISÆR ER DET MÆRKELIGT AT JEG HAR VALGT AT GØRE DET HER NÅR DET BRINGER MIG VÆK FRA ALLE MINE YNDLINGSPERSONER…

 335. Jeg er 30 år .jeg elsker mit job i sundhedssektoren og julen, fordi jeg bliver.glad af at købe gaver og give dem til nogen jeg elsker.

 336. Jeg er 22 år, læser psykologi på KU, og så er jeg mægtig glad for min kæreste gennem 4, som jeg er blevet forelsket i igen (igen igen..)!

 337. Hej Emily! Jeg er 44, arbejder i medicinalindustrien i København og det er specielt min familie der gør mig glad :-)

 338. Jeg er 38 år. Mor til 2 og gift :) Jeg er totalt beautyaholic, og spiser uanede mængder af M&Ms Peanuts :D

  Kh Rikke

  1. Hov, glemte lige at skrive om hvad der gør mig glad…..Der er jo en million ting, men mine børn og min mand, er det der gør mig mest glad. OG da min søn for nylig fortalte mig, “at jeg ihvertfald ikke var lige så tyk, som en anden mor oppe i skolen” :D

 339. Jeg hedder Sandra og jeg er 27 år. Jeg elsker at jeg i 2014 skal giftes med manden i mit liv ! DET gør mig glad :-)

 340. Jeg er 32 år, arkitekt og bor i København, men er oprindeligt fra Midtjylland – og har lige taget både jagt- og riffeltegn i efteråret på mindre end en måned.

  1. – og det gør mig glad, når jeg igennem mit arbejde (som restaureringsarkitekt) ser de smukkeste bygninger og detaljer, der efter flere hundred år stadig sender beskeder til os i nutiden gennem ornamentik og godt håndværk!

 341. Hej Emily, Jeg er 27år og bor i København. Jeg læser til sygeplejerske og er færdiguddannet til sommer. Lige for tiden er jeg i praktik på Riget hvor jeg her om et par timer skal i min første nattevagt (sådan for første gang nogensinde, er lidt spændt) Er ganske misundelig på alt det pæne tøj du har på til hverdag, det tillader mit fremtidige job jo ikke rigtig. Er vild med film, kunst og kultur generelt. Savner de boganmeldelser du lavet i “gamle dag”, og er helt vild med de indlæg du lavet om jeres tur til Singapore fornyligt. De var så gode og inspirende at læse, i konstrast til det kedelige danske vintervejr. :)

 342. Jeg er 25 år gammel, studerer Cand. merc. (kom.) på CBS og så er jeg afhængig af god hvid og grøn te :D

  Glædelig Jul ❤

 343. Jeg er 38 år, og jeg kan lide at svinge med kettlebells, købe farvestrålende vinylplader, læse bøger på sofaen med dyne og god kaffe. En af de ting, der hver dag gør mig glad, er, når jeg kommer hjem fra arbejde, og min kat tager imod mig på ægte ellevild hundemanér. Det tager altid omkring 5 min, før den husker, at den er en kat og prompte begynder at ignorere mig.

  Rigtig glædelig jul.

 344. Jeg er 22 år, læser til bioanalytiker, går til teater og er lige blevet mentor for udenlandske studerende

 345. Jeg er Tine, og jeg er 31½ år og 163 cm. høj med rulleskøjter. Jeg er meget glad for kommaer, solskin og at rejse rundt og se verden. Det har jeg arvet fra min mor. Jeg er også meget glad for rødt kød, sort humor og at sove længe. Det har jeg arvet fra min far.

 346. Jeg hedder Maria, er 28 år og mor til min søde lille Ella på 1,5 år.
  Jeg har været allergisk overfor mange produkter de sidste par år, men dette mærke bliver jeg ved at vende tilbage til da det er super lækkert og perfekt til den sarte hud.
  Jeg X’er fingre for jeg vinder :)
  Rigtig glædelig jul <3

 347. Hej E.
  Jeg hedder Pernille, er 42 år (= needs the serum!), arbejder som selvstændig grafiker, bor sammen med min kæreste og vores lille datter i Søborg – jeg bliver mest af alt glad, når jeg ser dine mad-fotos med SKØNNE farver og simple virkemidler som fx. en udtryksfuld font eller en lækker, skæv foto-vinkel…

  Happy Christmas…

 348. Jeg er 32, er for tiden hjemløs – men holder til i KBH. Jeg eeelsker boybands og kager – især træstammer og cheesecake! :-)

 349. Jeg er 21, er droppet ud af uni og underviser nu i dans og teater, hvilket ikke er noget man bliver rig af. men jeg elsker det jeg laver!

 350. Jeg er 28 år og jeg er uddannet socialrådgiver. Jeg arbejder på et bosted for voksne med psykiatriske diagnoser og misbrug. Jeg skal faktisk holde jul på mit arbejde i år og selvom jeg kommer til at savne min mand og hund, så glæder jeg mig faktisk til at holde jul med alle de dejlige beboere og kollegaer. Der er mange ting det gør mig glad , men på top 3 listen må være min mand, mit hundedyr og hindbærsnitter. :-) rigtig god jul og tak for alt det lyserøde :-)

 351. Jeg er 29 år (faretruende snart 30 år), jeg er konsulent i kulturstyrelsen og der er ingen i verden der kan gøre mig så glad som min lille dreng (om end han gør mig knap så glad om natten, hvilket er derfor denne nye serum, gerne måtte udrulle sin magi hen over mit trætte ansigt). Rigtig glædelig jul

 352. Jeg er 33 år og bor i København S. Jeg elsker at bo i byen med alle cafeerne, butikkerne og masser af liv. Samtidig elsker jeg at bo lige ved siden af fælleden med grønt område, luft og ro. Jeg elsker mine stilletter lige så højt som mine sneakers. Jeg elsker at danse, lige så meget som jeg elsker at hænge ud i baren. Jeg elsker alt mad der er lavet med kærlighed, lige så vel som en god hotdog fra pølsemanden. Jeg elsker alt der er en nuance af lyserød, men jeg elsker også at mine negle er lakeret med guld. Jeg elsker at være mig… :-)

 353. Jeg er 40 år gammel (pyha…), underviser handelsskoleelever i engelsk og spansk. Min datter på 4 år er det bedste jeg har i mit liv :-) Jeg elsker at rejse og så kunne det jo være skønt at pakke sådan et lækkert skønhedsprodukt i tasken på min næste rejse.

 354. Jeg hedder Maria og er 36 år. Jeg elsker selvfølgelig allermest min dejlige familie, men så elsker, elsker, elsker jeg også at rejse :) :)

 355. Jeg er 26 år, kommer fra Århus og er færdiguddannet som lærer til sommer, og DET elsker jeg!

 356. Jeg er 27 år, netop blevet ansat som gymnasielærer i spansk og engelsk på et skønt gymnasium, og som ekstra info elsker jeg mine to små nevøer over alt i verden, og som jeg glæder mig til at forkæle med gaver og kærlighed i julen :)

 357. Jeg er 40 år… Og kan rigtig godt lige at sidde og hygge i sofaen med the, min pc på skødet og læse blogs… Det er en skøn afslutning på dagen, og jeg nyder roen når ungerne sover…

 358. Jeg er 29 år gammel. Jeg kan godt lide at bruge tid med gode venner og familie. Især i julen. En anden ting der gør mig glad er, at dyrke yoga og at spise grønt og rent. Jeg har droppet kød og mejeriprodukter i en periode, for at teste hvad det vil gøre ved kroppen. Der er kun plusser, ingen minuser ved en vegansk kost, for mig i hvertfald. Pænere hud, tykkere hår og negle, lettere i kroppen, mere energi og MEGET mere glad og positiv i sindet. Så jeg fortsætter lige med en måneds detox i Thailand hele Januar. Og så gør det jo hellere ikke noget, at en grøn kost er bedre for både dyr og miljø.

  Glædelig Jul og tak for en god og inspirerende blog :)

 359. Jeg er 31 år, arbejder som skolelærer, har spillet fodbold siden jeg var 11 år, elsker stjerner og Rudolp Cares skønne produkter ;-)

 360. Jeg er 29 år, ergoterapeut og mor til en lille dreng og elsker når der er tid til at gøre små ting i hverdagen for mig selv som fx at tage en fed neglelak på, drikke en lækker latte i sofaen, give mig tid til at nyde cykelturen gennem byen og snuse alle stimuli til mig eller bare nyde et godt stykke musik på afspilleren… Noget af det der gør mig rigtig glad og varmer er at få et godt kram(der kan mærkes) af dem jeg holder af.

 361. Jeg er 34 år og min søn på 14 måneder gør mig allermest glad og taknemmelig, og det samme gør hindbærsnitter og gulerodskage :)

 362. Jeg er 31 år. Har en samfundsfaglig kandidatgrad, en dejlig mand og to skønne, skønne drenge. Er lige nu på barsel med den yngste. Han er frygtelig lækker, men ikke meget for det der med søvn. Og det er den ældste sådan set heller ikke. Så mor er træt – frygtelig træt. Og lidt for tyk af alt den trøstespisning, når de der børn endelig sover. Men min hud er pæn – den i ansigtet i hvertfald ;) Og det er der ingen småtsovende børn, der kan tage fra mig. Huden bliver passet og plejet og det er mit lille helle i dagligdagen at forkæle sig med lækre skønhedslækkerier – ene høne i kurven. Så denne nye lille lækkerbisken må meget gerne finde vej til mig :)

 363. Jeg er 20 år, bor i Aalborg og så flytter jeg snart for mig selv, i min nye lejlighed! :-)

 364. Mit navn er Cecilie Julie, jeg er 19 år gammel. Lige nu arbejder jeg fire forskellige jobs, for at få råd til at komme ud at rejse næste år, hvilket er det som gør mig gladest :-)

 365. Hej :)
  Jeg hedder Anne, er 24, bor i Aarhus og studerer Arkitektur og Design. Og så elsker jeg at se reality programmer (guilty pleasure no. 1!)

  /Anne

 366. Jeg er 30 år og en af de der kontorkedelige “damer” ;) Jeg elsker pandekager – især hvis de bliver indtaget på silver spurs i New York :)

 367. Jeg hedder Nanna, er 25 år og elsker at lave alle typer af håndarbejde. Lige nu er jeg ved at hækle et stort tæppe. Desværre har jeg hæklet så meget, at jeg har fået en vabel på en af mine fingre. Men så må jeg bare strikke lidt ind imellem. :) det er fantastisk terapeutisk!

 368. Hej Emily! Jeg er 17 år, går i 2.g. Jeg dyrker judo på eliteplan, og elsker det! Ligesom jeg elsker, at vinde konkurrencer ;-) Rigtig god jul

 369. Jeg er 29 år, pædagog, og jeg elsker mine to dejlige piger og min mand <3

  Rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår

 370. Jeg er 23 år (snart 24!), arbejder for tiden i Folketinget, og jeg kan rigtigt godt lide lakridskonfekt! :-P

 371. Jeg hedder Stine, 27 år, bor i Hinnerup – Jeg kan lide Bülow A lakrids, tapas, god ost, rødvin, blød cashmere og Royal Copenhagen porcelæn.

  Min kæreste og familie gør mig glad :)

 372. Er 28 år, jurastuderende og lige blevet mor til en dejlig dreng. Så lige nu nyder jeg barsel og de skønne øjeblikke med min søn.

 373. her er så en der er 49!!…fylder snart rundt….elsker sko…er selvstændig…….”ofre” gerne en weekend i Paris……spiser gerne varm gedeost…elsker lakrids…. og gløgg!!

 374. Jeg er 23 år, og kan rigtig godt lide at hjælpe andre med hverdagsting, og når jeg skal gøre noget godt for mig selv er det et laaaangt varmt bad :)

 375. Jeg hedder Anne, er 25 år, og elsker kage!! Shit, hvor jeg elsker det! Desuden er jeg nyflytter til København fra Nordjylland, og jeg må sige, at jeg elsker at bo her. Byen er fantastisk. Så når jeg nyder et stykke kage i København, så er jeg i mit es ;)

 376. Jeg er, lige i dag blevet, 35. Er stadig lidt hårdt at se på print indser jeg i dette øjeblik ;-)
  Jeg er ovenud vild med tarteletter. Dem med høns i asparges, altså
  Har været det lige så længe jeg kan huske, og er mere end lykkelig for de pludselig dukker op på flere og flere menukort. Dog er min veninde stadig, i mine øjne, den der laver den bedste version.
  Hmmm man kunne måske foranlediges til at tro, jeg lige var blevet 75.

 377. Hej, jeg hedder Christina og er 42 år. Jeg er vild med Lisbeth Østergaard og lækker hudpleje. Når de to ting så bliver kombineret med kønne, smilende dig samt en masse gode råd, så kan dagen ikke få en bedre start.

 378. Jeg er 20 år gammel og nyyyder mit sabbatår. Jeg elsker glimmer, dans og hyggesokker og synes, at det burde være obligatorisk for alle at rejse mindst en gang om året :)

 379. Jeg er 28 år, lærer og har sjældent set så meget frem til juleferien, som jeg gør i år :) – og så æææælsker jeg chokolade, men er tilgengæld en af de få mennesker (i verden), der ikke er så begejstret for lakrids..

 380. Jeg er 24 år og hvad der gør mig rigtig glad er, at jeg skal til hjem og fejre jul hos min familie i DK. Jeg er nemlig ved at afslutte et semester i USA og jeg savner sådan dansk jul.

 381. Jeg har en skøn mor på 53 der har den smukkeste hud. Hun siger det er cremen fra netto og et åbent vindue om natten der er årsagen til den fine hud. Jeg tror dog, at hun inderst inde ville blive glad for at vinde en luksus serum for vel har hun nævnt at hun måske skulle til at bruge rynkekrem. Hun forkæler aldrig sig selv med andet end en god bog, kaffe og choko, så hun ville aldrig købe noget der lignede den gave du sætter på højkant. Det ville derfor være så skønt at kunne forære hende den. hun er trods alt det bedste jeg ved. :)

 382. Åh, nej..hàber jeg når det. Har haft indbrud, så kunne ikke komme på nettet för nu. Jeg er 38, lærer, elsker mine börn og nu også alle de ting, tyven stak af med!! (deriblandt Rudolph care produkter. Han/hun ved, hvad der er godt..:-)

 383. Jeg er 20 år og studerer Ernæring og Sundhed på Metropol! Jeg kan godt lide at hygge mig med venner og familie – bare have det sjovt! :-)

 384. Jeg er 19 år gammel og jeg elsker mine veninder da de altid er der for mig og er piger jeg kan grine og græde med. De dejligste veninder jeg snart tilbringer tre måneder med i Asien :-)

 385. Jeg er 16 år, går i 1.g på et gymnasie i Nordsjælland og kan rigtig, rigtig godt lide både morgenmad, aftensmad og dessert. Desuden holder jeg uendelig meget af julen, det er det hyggeligste nogensinde :)

 386. Jeg er 19 år og går i 3g på gymnasiet – jeg har lige afsluttet min SRP opgave og har nu juleferie, så det gør mig rigtig glad! Derudover elsker jeg også hygge med te, film, bøger og lækker mad/søde sager :)

 387. Hej! Jeg er 21 år ..Jeg kan rigtig godt lide mine brødre på hhv. 13 og 1½ år… og øl :)

 388. Jeg er 25. Læser psykologi på 7. semester. God morgenmad, mit arbejde, min kæreste, mine dejlige veninder, chokolade, dans, smukt tøj og gode film gør mig glad!

 389. Hej :-)

  Jeg er 25 år gammel, studerer på humanistisk fakultet på første del af kandidaten. Jeg elsker kaffe og kager, bager gerne en gang om uge, elsker frihed og det ikke at have faste rammer i mit liv! Jeg elsker at ligge og dagdrømme, se på stjerner og gå en tur med min mand.
  Mig og min mand elsker at gå i biografen og spise popkorn. Min favorit mad er lasagne <3

  Hils Penny!

 390. Jeg er 21 år og læser design, jeg er besat af min lille hund og går op i hundetræning. Ville gerne vinde serummet til min kære mor som aldrig forkæler sig selv.

 391. Jeg er 37 år og underviser gymnasieelever, og det, jeg er allervildest med lige nu, er at jeg i morgen får ferie og endelig -ovenpå et par hårde arbejdsuger – får tid til at nyde min to søde unger igen.

  1. Og så er jeg også virkelig glad for at det ikke er folkeskoleelever, jeg underviser, så jeg ikke skal lære nogen om at forstå datoer og klokkeslæt og den slags… ;o)

 392. Jeg er 26 år gammel, er psykolog og eeeeelsker mad og musik. Kan på ingen måde leve uden mit kor og sjove opskrifter.

 393. Jeg er 39 år, grafiker og elsker mad. Og chokolade. Og vin. Bliver glad af en hyggelig tøse-shoppe-lørdag, hvor man slæber poser hjem og har spist en dejlig frokost med skøn veninde. En lørdag formiddag med blødkogt æg, aviser, Mads og Monopolet sammen med kæresten, som er lige så god som mig til at nyde en langsom morgenmad

 394. Jeg hedder Ida, jeg er 28 og læser på CBS. Jeg elsker pingviner! Og kager;-)

  Rigtig god jul til dig og dine!

 395. Jeg er 26 år ung, jeg kan godt lide mode, rigtig meget faktisk – og specielt sko! Så shopping, modemagasiner og blogs gør mig glad, og så er jeg vildt glad for at jeg lige har bestået min sidste eksamen med et 12 tal ;)

 396. Jeg er 17 år gammel, går i gymnasiet i Hobro og er vild med kransekage!
  – så mærkeligt at den faktisk passer på mig altså :-)

 397. Jeg er 26 år, og bliver glad hver dag når jeg vågner op til mændene i mit liv (min kæreste og vores søn på 9 mdr)… :D