Den rareste pakke

For nogle uger siden da jeg var syg, fik jeg – meget belejligt og kærkomment – den dejligste velværepakke fra Moshi Moshi Mind. Der bare var så meget ‘mig’, meget fint og betænksomt.

Med undtagelse af sjippetovet blev alle tingene straks taget i brug og gjorde influenzaen langt mere udholdelig. Teen og kropsolien er noget af det lækreste og det bløde hjemmesæt (det er kun sweatshirten, der er på billedet fordi jeg BOR i bukserne) er noget af det dejligste, jeg har ejet. Næsten lige så godt som Penny. Jeg anede ikke, at jeg manglede sådan et blødt hjemmesæt, før jeg fik det og nu har jeg det på hele tiden. Kommer bogstaveligt talt hjem fra arbejde om eftermiddagen blot for at flå alle smykker og alt tøj af og hoppe i min ‘dragt’ ;) Men synes den er ret pæn af sådan et joggingsæt at være, så det går nok…

Min ene roomie, der går før jeg gør om morgenen og kommer senere hjem, ser mig aldrig i andet og hvis ikke det var for bloggen og mine outfit-indlæg ville hun ikke tro på, at jeg nogensinde havde andet på ;)

Er helt vild med de her hyggelige, små ‘positive mind cards‘. Ideen er, at man blander kortene og trækker et kort for dagen, der således skal fungere som ens positive mantra den dag. Overvejer at købe nogle æsker af dem at have liggende, da jeg synes det er den perfekte gaveidé, hvis man mangler til en værtindegave eller lignende.

(Visited 630 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Ih, jeg skulle da ha tilføjet de der sweatpants på min ønskeseddel! Tror desværre alle gaver er købt, så jeg må forkæle mig selv med dem når jeg har afleveret BA – selvom det egentlig nok er under BA jeg har mest brug for dem. Og de der kort, de er godt nok det fineste! Så sød en måde lige at få en god start på dagen på :)

 2. det er også de bedste bukser ever! hver dag overvejer jeg, om jeg kan style dem, så det er okay at have dem på på job <3

 3. Jeg tror, jeg kommer til at bruge hele min løn på Moshi Moshi Mind nu. Må have de positive mantra kort! :-)

 4. Hej Emily,

  Jeg har prøvet at skrive en kommentar, men ledte efter den og kunne ikke finde den, så ved ikke om den er kommet igennem. Nu skriver jeg så igen :-)

  Jeg er rigtig interesseret i din uddannelse og dit job, kunne du lave et indlæg om det?

  Knus Asta

  1. Hej Asta,

   Hmm… det er ikke lige noget jeg planlægger at lave et indlæg om, men jeg er bachelor i litteraturvidenskab og har læst moderne kultur på min kandidat, begge dele fra Københavns Universitet.
   Jeg arbejder som PR-manager hos Noise PR i deres Lifestyle afdeling og så er bloggen også gået hen og blevet en lille job i sig selv.
   Kh.
   Emily

 5. Hej Emily :-)
  Super lækker velvære pakke <3 Hvordan er deres tøj i størrelsen?
  Rigtig glædelig jul til dig og dine kære.
  Kh Liselotte

  1. Jeg synes det er meget ‘true to size’ :) Altså har begge dele i en S og det er det jeg normalt bruger :)

 6. Skøn gave og god idé med dagens mantra :)
  Altså når jeg er mig selv, så udskifter jeg også de bukser der strammer om mavsen med noget der er lidt mere rart ;D

 7. Aws, det er da et par bukser, jeg må eje. Dem kan man jo endda vise sig offentligt og på hundelufteture i, uden at man ligner et skod med tømmermænd…
  Og apropos tømmermænd. Hvor var det dejligt endelig at få sagt hej til dig ved søde Sarahs gløggaften. Jeg burde bestemt være gået tidligere – det er helt sikkert joggingbuksedag i dag ;-)
  Wilma har været på nettet i mit fravær og fundet en nytårsgave til Penny, så når du får tid, må du gerne smide en mail med din adresse….

 8. Hej Emily!

  Ja, beklager jeg stalker dig for spørgsmål om din størrelse (2. gang i dag) – du må ikke tro grimme tanker om mig;-) Kan du hjælpe med at oplyse, hvilken str. dit sweat sæt er i (og er det den optimale str. for dig?)?

  Bedste hilsner!