Into the Shades

rullekravesweater mbyM// bukser Isabel Marant pour H&M// støvler Bianco// halskæde Pandora

Det sker sjældent. Og endda så sjældent, at det blev bemærket på arbejde. Jeg var nemlig helt i sort – nå ja og gråt, same same – i sidste uge. Og det var faktisk ganske rart. Altså bare for en gangs skyld. Og Cindie grinede, da hun tog billederne ovenfor og sagde ‘du er jo mig’, for hun er om nogen af den ‘sorte skole’ og jeg står som regel i farveladet og printet kontrast til hende. Noget andet jeg godt kunne gå hen og blive lidt lun på er rullekraver. Synes de er så elegante og sexede på en meget underspillet måde. Kunne godt tænke mig at føje en råhvid til årets ønskeseddel, så I må endelig tippe, hvis I har set en pæn en.

Ps. Ønsker mig også trappen på billederne i julegave. Inklusiv sted at have den.

ENGLISH RECAP: It doesn’t occur very often but every once in a while I find myself in an all black/grey outfit.

(Visited 415 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. … “den sexede rullekrave” – vi er nogen, der måske vil mene, at du skyder lidt over målet på rullekravens vegne lige her…

   1. JEG er enig i at rullekraven kan være sexet – og vil også rigtig gerne have en i hvid!

    1. Her er jeg på team Emily. Rullekraver kan sagtens være le sexy ;) På sådan en sekretæragtig måde… tror jeg… (okay, måske det sexede røg der…)

 2. Det kan godt være, det er uvant for dig, men sådan et helt sort outfit er altså også lækkert! Rullekraver klæder virkelig, virkelig ikke mig, men jeg kan godt se, at den her kan noget underspillet lækkert…

   1. Nix, min hals forsvinder fuldstændig, og jeg bliver helt enormt firkantet at kigge på. Måske det netop skyldes store boobs ;) (jf kommentaren ovenfor)

 3. Så var det det der gjorde du så anderledes ud! Sad og kiggede på billederne og prøvede at finde ud af hvad der var ændret, men det må være det sorte tøj ;) Haha. Men synes nu også dit hår ser lidt anderledes ud…

  1. Hehe ;) Men håret er jo også næsten lige blevet farvet, så måske det også er det ;)

 4. Uh er vild med den rullekrave. Er vild med rullekraver generelt (nogle år mere end andre) og har, hvis jeg tænker efter, en del uden helt at vide, hvor de er kommet fra.
  Men hov den kommer jo i 3 forskellige farver. Så bliver det svært. Hvid og sort er en lige så stor klassiker i mit skab som grå og sort. Fin er den i hvert fald.

 5. selvom det er et sjælet syn klæder det sorte look dig nu ganske godt, men sad lidt og kiggede på billederne inden jeg læste teksten og tænkte “der er noget totalt nyt ved det her, men ved ikke lige hvad”
  tror det er fordi jeg altid er så vild med dine farver :)

 6. Du ser dejlig ud, også når du smiler ‘med tænderne’ – håber du er kommet frem til en beslutning omkring dem, som føles godt i din mave :)

  1. Har ikke besluttet noget endnu, men har bestilt tid til en konsultation hos en tandlæge og så tager jeg den derfra. De skal ikke rettes for alt i verden, men hvis det ikke er alt for besværligt eller kostbart, så få de en tur ;)

 7. Iiiiih, hvor er det nogle fine billeder, Emily. Og du er også fin i sort/grå kombien.
  Er helt og aldeles enig med dig ifh. rullekraver – er selv KÆMPE fan, og jeg er også på jagt efter en råhvid én af slagsen – gerne så lang, at den kan bruges som kjole/eller med en lille nederdel under.