4 cocktails til nytår

pinkmoet4

Om lidt er det tid til at skyde 2014 ind og I kan tro, at jeg glæder mig. Både til en festlig nytårsaften, men også til 2014, som jeg kan mærke bliver et alletiders år. Hvis I skal holde nytår hjemme eller hvis I skal stå for drinks til den fest I skal til, så kommer her 4 bud på lækre cocktails. ‘Cherry and rose cooler’ er min personlige favorit og kan man ikke skaffe rosensodavand, kan man blande et par teskefulde rosenvand (kan købes i mange grønthandlere) i lidt Ginger Ale eller endnu bedre Schweppes Russchian.

cherry4_zps1f71502c

Cherry and rose cooler, opskrift her.

bloodorange1_zps0d0064b3

Blood orange gin sparkler, opskrift her.

lakri-licious

Lakri-licious, opskrift her.

pinkmoet2_zps796ab843

Pink champagne cocktail, opskrift her.

ENGLISH RECAP: Four cocktails for New Years Eve.

(Visited 2.659 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer