Duften af ren bomuld

Jeg er vild med & Other Stories skønhedsafdeling. Ikke bare ser produkterne noget så pæne ud, dem jeg har prøvet, er også rigtig gode og som prikken over i’et dufter de skønt. Det er Byredo’s geniale parfumør, Ben Gorham, der står bag Other Stories duftunivers og jeg synes, det er lækkert, at man kan få lidt af hans magi til en noget mere ræsonabel pris end hvad en Byredo parfume koster (selvom lige netop sådan en er højt på min liste over næste køb og forhåbentligt alle pengene værd).

& Other Stories har for nylig lanceret en ny kropsplejeserie, Cotton Care. Det er igen Gorham, der har kreeret duften og den er noget så lækker med masser af blomster og frugt, men på en afdæmpet og ‘ren’ måde. Som ren bomuld, der har hængt til tørre ude på en sommerdag. Eller noget. Jeg er specielt begejstret for shower cream’en og body oil’en (der desværre er i en lidt upraktisk flaske), der efterlader mig ren, bød og svagt velduftende.

Se mere her

ENGLISH RECAP: I’m a big fan of & Other Stories beauty range. Not only are the products really pretty, the ones I’ve tried are working AND the scent is amazing. It’s Byredo’s Ben Gorham who’s behind the olfactory universe of Other Stories and he’s doing a neat job.

(Visited 750 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Eeeeej, nu ved jeg hvad jeg skal belønne mig selv med, når jeg har overstået bacheloren! Er lidt tosset med sådan ren bomuld, der har hængt til tørre udenfor. Haha. Forstår i hvert fald godt hvilken duft du prøver at beskrive :)

 2. Ej hvor lækkert, det må jeg kigge nærmere. Og så gør det jo heller ikke noget, at indpakningen også er flot at kigge på :)

 3. Jeg købte deres “plush balm” her forleden, da jeg ledte efter et lidt billigere alternativ til min normale Nuxe læbepomade (som på mystisk vis er pist forsvundet). Selvom jeg ikke er helt så glad for den som jeg er for min Nuxe, så er den stadigvæk rigtig god! Kan helt klart anbefales.
  Derudover kan jeg også anbefale Byredos parfumer – jeg købte nogle for et års tid siden og de dufter simpelthen bare SÅ skønt! Selvom de alle er lette dufte (“Blanche,” “Tulipe” og “Green”) så holder de i lang tid på huden og er meget komplekse dufte. Helt klart et af de bedste parfume køb jeg nogensinde har gjort. Til gengæld er forsendelsen i den dyre ende, så det kan betale sig at købe flere forskellige på én gang frem for at skulle bestille dem hver for sig.

  1. Tusind tak for anbefalinger og tips i forhold til Byredo! Jeg har overvejet at købe dem hos Storm, men skal lige finde ud af hvad der bedst kan betale sig :)

 4. Uhh, du lokker ;-) Lyder enormt lækkert.
  Kan se, at man kan købe hele herligheden i en gaveæske. Men jeg kan ikke finde kropsolien nogle steder på hjemmesiden…….hverken i gaveæsken eller i deres beautysortiment. Mon den ikke er tilgængelig online?

  Vh Lærke