8 skønhedsfavoritter nu

8 af de produkter jeg er mest begejstret for netop nu. Eller nu og nu. De fleste af dem er halvvejs om ikke helt tomme, så de har været favoritter i et stykke tid. Det er altså gennemtestede godter, der får tommelfingeren opad og et stort ja tak herfra.

EOS Boost Complete Care Hand & Body Lotion – Den dufter af is og kage og jeg har lyst til at spise den. Har brugt EOS’ læbepomader i hundrede år, men har først for nyligt erfaret at de også laver andre ting. Trænger hurtigt ind, fedter ikke og er fuld af natur hvis man er til sådan noget.

Rudolph Care Acai Roll-on Deo – Efter at have læst alt for mange uhyggelige sager om den potentielle sammenhæng mellem antiperspirant og brystkræft, har jeg taget en kold tyrker fra min trofaste antiperspirant og bruger nu kun denne deo fra Rudolph Care. Bad/vand og sæbe hver dag + denne og der er ingen svedlugt at spore.

Update: I forhold til brystkræftrisiko findes der (som altid) både nogle der er for og imod. Og ligeså med argumenterne. Det her er mit valg og jeg respekterer fuldt ud, hvis man vælger anderledes selv. Uanset hvad er det her en rigtig god deo :)

Anastasia Brow Enhancing Serum (kan også købes hos Beauty Avenue) – Får mine sparsomme øjenbryn til at vokse og formere sig. Ikke så hidsig (heller ikke på indholdskontoen – heldigvis), som nogle af de andre ‘få hår i øjenomgivelser til at gro’-produkter, men heller ikke så dyr.

Dr. Hauschka Rose Nurturing Body Wash – Vasker mig ren uden at udtørre og dufter noget så dejligt af roser, hvilket må være min yndlingsduft, hvis jeg altså skal vælge. Kan også godt lide lavendel. Og figen. Og tuberose. Og…

EOS granatæble og hindbær læbepomade – Har sværget til EOS mintfarvede og -duftende læbepomade i mange år, men forandring fryder og denne er mine læbers nye bedste ven.

Essie Apricot Cuticle Oil – Denne vinter tog jeg en beslutning om at jeg ikke gad tørre og flossede neglebånd og her har denne sag virkelig været en ven. Har den stående på mit skrivebord og bruger den 1-2 gange om dagen, når jeg alligevel sidder foran computeren. Og så fylder den tilsyneladende sig selv mens jeg sover. Eller er ret drøj i brug ;)

Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe – Helena Christensen er fan og det er jeg også! Den er både en nærende ansigtolie, en smart anti-age fidus og så gør den også noget pænt ved huden lige nu og her: Efter man har kommet den på synes min hud jævnere og får mere glød. Meget drøj i brug, 1-3 dråber er rigeligt!

Chanel, Le Blush Crème de – Jeg er generelt ret varm på creme blush’es og synes det ser meget mere naturligt ud, men denne fra Chanel er den bedste jeg hidtil har prøvet. Den er det helt perfekte mix mellem creme og pudder og let at arbejde med og blende ind. Elsker den. Intet mindre! Jeg har den i farven Revélation.

ENGLISH RECAP: 8 of my current beauty favorites.

(Visited 1.387 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

29 Kommentarer

 1. Mangler du ikke beskrivelse af den 8. skønhedsfavorit?
  Havde håbet på en anbefaling af en god blush, men det ser ud til, at du har glemt den? :-)

 2. Ih, jeg elsker EOS læbepomader! Har bare svært ved at få mig selv til at betale den danske pris for dem, når jeg ved hvad de koster i USA… Haha. Og den der Essie olie må jeg vist hellere kigge nærmere på! Er specielt vild med at den fylder sig selv ;)

 3. Jeg må nare eje olien fra Beauté Pacifique, bruger i forvejen udelukkende deres produkter i ansigtet hvilket har elimineret de tørre pletter jeg ellers altid har døjet med, især om vinteren – hvis den er bare halvt så god som de produkter jeg har prøvet fra dem er den et klart must-have!! :D

 4. Jeg er også fuldstændig afhængig af min creme blush! Lidt mineralfoundation og lidt pink på æblekinderne, så er jeg good to go! Min er fra youngblood i farven Taffetta, og den kan virkelig også anbefales.

 5. Hm, måske skulle jeg give den serum en chance mere, synes alle taler så godt om den men jeg begyndte bare at slå ud med små knopper omkring munden, og det var egentlig den eneste forskel jeg kunne se.:-(

 6. Har du lyst til ud uddybe eller linke til det me deo og kræft?
  Har aldrig hørt om det før? Googlede lidt men blev ikke klogere..

   1. Suk ja.
    Dog bør det nævnes, at mærker som Sanex også har fulgt op på dette, og Sanex har lanceret en ny “zero%” deo uden den berygtede aluminium chorohydrate eller parfume, parabener eller alkohol. Jeg bruger den og er godt tilfreds for de 30 kr den koster :-)

    1. Men er den ikke stadig en antiperspirant? Der er sikkert mange ‘religioner’ indenfor det, men det jeg har læst var at det var antiperspiranterne (uanset hvad der så aktivt stopper sveden) som var det dumme… Men kigger da lige nærmere på den Sanex :)

     1. Sundt med skepsis, og man skal gøre helt som man selv har det bedst med. Men vil bare lige sige, at f.eks kræftens bekæmpelse siger der ikke er videnskabeligt evidens (bevis ) for , at der er en sammenhæng. Tværtimod, siger de meget direkte det er en urban legend, som har huseret på internettet i flere år (kan læses inde på deres hjemmeside, kan ikke lige finde ud af at linke på telefon). Men som sagt, man skal gøre det, der giver ro i sindet :) Og tak for en super blog forresten!

     2. Helt enig. Og det er op til den enkelte at tage stilling til. Det er bare mit valg :)

     3. Det er jeg ret sikker på det ikke er. Jeg sveder i hvert fald under armene, når jeg bruger den, men synes ikke jeg lugter (TMI måske ;-) og valgte den netop, fordi den ikke indeholder aluminium af nogen art.

 7. Jeg er også stor fan af Beauté Pacifiques serum. Den gør virkelig vidundere for min hud!
  ….og så tror jeg da lige jeg skal prøve den body wash fra Dr Hauschka. :-)

  1. Det er en flydende olie, så den kommer både på negle og neglebånd. Eller sagt på en anden måde: det er svært at undgå at den kommer på neglene også :)
   Den doserer stort set sig selv og da den er flydende er det bare et enkelt penselstrøg pr. finger :)

 8. Jeg har lige læst på Rudolph cares hjemmeside under ingredienser at der også er aluminiumi, som de mener måske kan forøge risikoen for brystkræft, i deres deo. Så den er vel ikke bedre i så mange andre???

  1. Jeg er desværre ikke kemiker (hvor sejt havde det lige været?), men har dog haft kemi på A-niveau og vil lægge ret mange af mine penge på at Potassium Aluminium sulphate 12 hydrate ikke tilnærmelsesvis er det samme som Aluminium Chlorid, der er et af de udskældte stoffer. Men vil gerne prøve at undersøge.
   Vigtigst af alt i forhold til det jeg har læst er dog at man bruger en deo og ikke en antiperspirant idet sidstnævnte helt lukker af for sveden og man derfor ikke ‘får renset ud’ under armene ;)

 9. Jeg kunne ikke lade være med a google det du skriver omkring kræft og anti- perspirant( jeg blev helt nervøs da jeg er storforbruger af anti-perspirant) og fandt det her inde på kræftens bekæmpelses hjemmeside:
  11. Deodorant kan give brystkræft
  Forkert. Det er en vandrehistorie, at brugen af deodorant øger risikoen for brystkræft.

  Det er en myte, at deodoranter eller antiperspiranter øger risikoen for brystkræft. Historien går blandt andet på, at antiperspiranter, som forhindrer, at man sveder, giver anledning til ophobning af giftstoffer, som kan give brystkræft. Aluminiums-forbindelserne, som er en af hovedbestanddelene i antiperspiranter, skulle også øge risikoen for brystkræft. Dertil kommer, at parabener, som har en østrogenlignende aktivitet, skulle udgøre en risiko for brystkræft. Der er imidlertid ingen videnskabelige undersøgelser, der viser en sammenhæng mellem brugen af deodorant og udviklingen af brystkræft. Desuden er det sådan, at armhulen ikke er det sted, hvor brystkræft udvikler sig. Brystkræft opstår i brystkirtlerne og ikke i armhulen. Grunden til, at man undersøger armhulen, er, at brystkræft kan sprede sig til lymfekirtlerne i armhulen.

  1. Godt at du googlede. Det har jeg også gjort og fundet så meget både for og imod, at det er en risiko, jeg har valgt ikke at løbe, synes det er meget nemt at udelade antiperspirant for mig, så jeg vil ikke tage chancen. Men det er ens eget valg og jeg kan også sagtens forstå det modsatte :)

 10. Hej Emily :-)

  Bruger du olien fra Beaute Pacifique under eller over ansigtscremen? Jeg har den også, men jeg er lidt forvirret over at den hedder “serum”, men beskrives som det perfekte underlag for makeup.

  1. Bruger den som regel som det eneste efter jeg har renset min hud om morgenen idet den er meget rig. Hvis min hud føles lidt stram eller tør kommer jeg også dagcreme på (men over). Går der et stykke tid inden jeg lægger makeup kan jeg godt finde på at fordele 1-2 dråber af olien på ansigtet inden :) Den er vist meget allround

 11. Hejsa Emily;)
  Sikke en dejlig side du har skabt til god inspiration på mode og skønhed!
  Jeg har dog et spm vedr en af dine yndlingsprodukter:
  EOS boost complete care hand & body lotion – jeg kan simpelthen ikke finde den nogen steder.
  Jeg bor i Viborg, Jylland og har endnu ikke kunne opstøve den i hverken forretninger eller via nethandel.
  Har du et link til et sted hvor den kan købes?
  Det samme gælder for ‘eye brow enhancer’ – hvor har du købt denne og er det muligt at købe den via nethandel, så jeg ikke skal helt til hovedstaden for at se dejlig ud?;0)
  På forhånd mange glade hilsner og TAK fra
  Mette Kruse….