Små ting

{Fransk manicure med lyserødt glimmer. Essies ‘not just a pretty face‘ og ‘a cut above‘}

{Pæneste støvler som jeg bor i for tiden fra Sam Edelman}

{At lege med rigtigt meget glimmer}

{Lækker lørdagsmiddag på Retour Steak, gode bøffer, fritter, profiteroles, drinks og sovs (både bernaise og chokolade-) i kander}

{Yndlingstrøjen for tiden er fra Gustav}

{Bedste ‘toast’ og juice fra Wulf & Konstali. Indtaget på mit favoritsted}

Bloggens server driller for tiden, det beklager jeg. Den virker dog igen nu og jeg krydser fingre for, at det fortsætter sådan. Første omgang ‘små ting’ her i det nye år, der allerede har været fuldt af glimmer og godt selskab, så jeg kunne ikke være gladere. Specielt hyggelig var lørdag, der både rummede rumsteren i køkkenet, et lille glitter-DIY-projekt (resultatet kommer snarest), gåtur og frokost med Anne og Penny og til sidst en spontan middagsaftale der resulterede i bøffer og profiteroles på Retour Steak og efterfølgende drinks på Balthazar.

ENGLISH RECAP: Some of the little things that made the past week special.

(Visited 643 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

  1. De støvler er godt nok også pææææææne!
    Og så begynder jeg så småt at glæde mig til igen at kunne lægge fin neglelak, uden dårlig samvittighed overfor krabaten i maven ;)

    1. Skurkagtige krabat, der afholder sin moar fra vigtige sager som glimmernegle! :)

  2. Ej hvor er jeg spændt på det der glimmer-glitter-projekt! Det ser ud som om det kan redde enhver grå, kedelig og trist hverdag i januar!!

    1. Jeg prøver at proppe så meget ind jeg kan. Så virker de dumme ting ikke så store ;)