Små ting

{Nelliker er og bliver min alleryndlingsblomst, især de tofarvede}

Der er gået kuk i mine blogdage og jeg glemte helt at poste ‘Små ting’ i søndags. Men pyt skidt. Små, fine hverdagsting og -øjeblikke er nemlig lige så aktuelle på en kold torsdag, som en søndag. Så her er rarheder fra sidste uge og starten af denne. Om præcis en uge går turen til Thailand og jeg glæder mig som et meget lille, begejstret barn. Både til rejsen, men også fordi jeg har en virkelig sej overraskelse i ærmet til jer :)

ENGLISH RECAP: The little things that made the past week extra special.

{Penny og hendes kæreste Toby}

{Begynderyogabogen, som jeg glæder mig til at have med til Thailand}

{Fineste forårsbebudere, som jeg fik af søde Kia}

{Og et fint halsbånd til Penny fra hende her. Sikke vi bliver begavet af søde mennesker}

{Perfekt kartoffelpizza fra Meyers Bageri på Amagerbrogade (er afhængig af det sted) og yndlingslemonade}

(Visited 452 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. Åh suk hvor lækkert med Thailand – rigtig god ferie! :)

  Er spændt på hvad du synes om Begynder Yogabogen! Læste om forfatteren da jeg læste en artikel i Psykologi hvor hun er på en ayurveda og yoga rejse i Indien.

  Nåeh hvor ser de bare dejlige ud, det søde hunde-kærestepar :D

  Min lokale pizza pusher har også en lækker kartoffel-spinat pizza, og selvom jeg helst vil prøve noget nyt ofte, så kommer jeg altid til at bestille den ;)

 2. Lækre billeder som altid og hvor lyder det bare fantastisk med en forestående Thailandstur, godt man ikke er misundelig ;-) Jeg er også helt forelsket i nelliker og forstår slet ikke hvorfor nogle ser dem som fyldblomster (Charlotte fra SATC ved tydeligvis ikke hvad hun snakker om ;-) )

 3. Hvis jeg skal være ærlig, så har jeg slet ikke bidt mærke i hvilke dage Små Ting udkommer på, men jeg er bare rigtig glad når de dukker op på Bloglovin’, for jeg bliver altid i så godt humør! Specielt den der kartoffelpizza… og blomsterne. Jeg skal gøre det mere i blomster! Tak for påmindelsen :)

 4. Meyers laver de bedste pizzaer! Du skulle komme og besøge Meyers i Lyngby, vi har rigtig, rigtig lækker mad og vores pizza med lufttørret svinenakke, kål og æble er helt fænomenal :D

 5. Åh, nellikker! Jeg må snart købe en svimlende stor buket til mig selv – de lyser så kønt op, særligt i en eksamenstid som denne (bwah).

  Men så fine billeder og lyspunkter, og hvor er det dejligt med en forstående rejse :)

  1. Skynd dig at købe nogle er sikker på at det giver gode eksamensresultater :)

   Tak <3

  1. Ja, sådan har jeg det også og tænker at det er fint så småt at starte på sådan en ferie :)

 6. Ihh Emily – helt urelateret (selvom jeg lige vil indskyde at jeg elsker dine ‘små ting’-indlæg), så har jeg lige læst dit indlæg med kringle-opskriften :) Først og fremmest så må jeg da lige bage den til afskedshalløj med kollegerne – for jeg skal nemlig til Bruxelles i et halvt år, og jeg kunne læse i indlægget, at du også har boet der :)

  Måske du vil fortælle lidt om dine oplevelser med den by? Jeg vil helt sikkert udforske Uccle-pommesfritterne! :) Hvis du har andre ting, der kan anbefales vil jeg meget gerne høre om dem også :)

  1. Åh, det er snart 10 år siden, men måske jeg får lyst til at skrive et indlæg en dag :) Men glæd dig, det er sådan en dejlig by, savner den meget og vil gerne selv dertil igen snart :)