Små ting

{Valentines i pigekollektivet var slet ikke tosset}

Jeg kom til at love jer ‘Små ting’ i dag i et anfald af mandagstidsoptimisme. Men jeg holder, hvad jeg lover (omend det ikke heeelt er eftermiddag længere), så hermed lidt af de hverdagsherligheder, der har fået mig til at smile den sidste uges tid. Mandagen blev i øvrigt rigtig fin, akkurat som jeg besluttede mig for i morges. Og jeg nåede både til bøjletandlægen inden arbejde (og har nu bøjle på, mere om det snarest), så på arbejde på Noise, ud at løbe 10 km i det fine vejr med Pletten og derefter hjem at spise et par usandsynligt sære madder (makrel i tomat med koriander, majs og creme fraiche) på virkeligt godt rugbrød (tak Mutti!). Nå ja, og en fastelavnsbolle. Det er om at nå det, mens de er i sæson ;)

Ps. Jeg har ikke glemt Rudolph Care konkurrencen og lover at offentliggøre vinderne senest torsdag i denne uge. Indtil da kan I stadig nå at deltage her.

ENGLISH RECAP: Some of the little things that made the past week brighter and better. Reuniting with my pooch after my vacation in Thailand, pretty Valentines flowers, a great night out , the cutest love story and a new spring coat among other things.

{Thailand var sejt, men jeg savnede hende her}

{Vildt gode drinks og lækker mad hos Italian by Lantz i lørdags}

{Læste denne her i Thailand og den var sød, barsk og fuld af små finurligheder, der fik mig til at klukle}

{Forårsfrakken er i hus. Så mangler vi bare forår}

{Ok, der er lidt forår her}

{Og forårsrengøring af ansigtet med denne her, som jeg har gevaldigt optur over}

{Og lige en til gang Penny. Manner hvor jeg holder af den pletnæse}

(Visited 444 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

  1. Hvor har du fået fat i bogen henne? Vil så gerne læse den, men har ikke kunne opstøve den nogle steder? :)

    1. Det må I :) Skal blot lige have det fotograferet ;) Tror jeg er den, der savner mest. Hun er ret meget ‘hvis-du-har-en-bold-elsker-jeg-dig’-typen ;) Ej, hun har de bedste hundesittere, så alt er godt på den konto :)

  2. Årh det ser også ud som Penny har savnet dig :) :)
    Vil straks Google Eleanor & Park, savner noget godt skønlitteratur!

  3. Kunne du skrive lidt mere om Clarisonic? Er så meget i tvivl om den er pengene værd, men er fristet!

    1. Det kan du tro, har ikke haft min så længe, men er meget begejstret indtil videre. Skal nok skrive mere, når jeg har prøvet den lidt længere :)

  4. Vil meget gerne høre mere om din bøjle :) har du fået togskinner eller den der gennemsigtige en ? :)