T.A.K.

joy

Har et andet indlæg jeg vil slippe løs lige om lidt, men jeg kunne ikke lade jeres respons på gårsdagens indlæg gå ubemærket hen. Jeg glæder mig til at svare på alle kommentarerne, men indtil da tusind, tusind tak fordi I er så rare og omsorgsfulde. Det hjalp rigtigt meget og sammen med et par gode telefonsamtaler, en portion french toast, en lang tur med hunden, da regnen endelig stoppede, og et kram og en tudetur, endte jeg med at gå i seng med et smil på læben. Der er stadig ikke styr på noget af det, der bekymrede mig, men det løser sig jo nok på den ene eller anden måde. I dag vil jeg være glad!

G.O.D. W.E.E.K.E.N.D. F.I.N.E.S.T.E!

(Visited 251 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Dejligt at høre!

    Jeg endte også med at gå en tur med hunden – dog ikke så lang, da han altså ikke kan lide regnvejr, men eftefuldt af en time på løbebåndet, hvor jeg slog min rekord. Jeg smilede så man kunne se mit tandkød!
    Det er så godt, når man vælger, at man ikke vil være ked,og gør noget godt for sig selv!
    Kh

  2. Kære du. Jeg nåede ikke at kommentere indlægget. Vil bare sige, at jeg synes det er så stort, at du osse deler med os, når tingene er knapt så lyserøde. Det er en god ting at vælge at være glad, men vigtigt er det osse, at tillade sig selv det modsatte i ny og næ, bare et par timer. Er glad for du igen har det bedre :)
    (hunde og mormødre er rigtignok gode til at vende bøtten med!) – knus herfra.