Hjemme igen

skjorte Part Two

Efter en hjemrejse fra Koh Lanta til København, der tog godt og vel 30 timer (bil, båd, færge, bus, indenrigsfly, taxi, fly til Danmark),er jeg hjemme på min lille (og rare!) danske pind igen. Efter den dejligste tur med det dejligste selskab. I kan tro, at jeg glæder mig til at fortælle og vise jer en masse derfra, men først er der (også) et arbejde, der skal passes. Men jeg kigger ind igen i aften (eller i morgen, hvis jeg besvimer af jetlag og træthed senere i dag).

I går eftermiddags kæmpede jeg bravt med at holde mig vågen og sejrede og kom tilmed et smut til frisøren (håber, at I kan lide blondiner ;)), så tror jeg har nogenlunde hånd i hanke med min jetlag, men man ved jo aldrig.

Kan i mellemtiden sige tusinde tak til alle de seje gæstebloggere, der har passet på bloggen, mens jeg var væk og tak til jer søde læsere, for at I tog så godt imod dem :)

(Visited 380 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

  1. Totalt overskudsagtigt at smutte til frisøren samme dag du lander ;) Du må være gjort af et helt specielt stof, for med jetlag, kan jeg simpelthen igenting. Jeg glæder mig til at se håret senere. Så det på Instagram, og det lover godt!

    1. Haha… det var nu et trick for at holde mig vågen og det virkede ;) Taaak er så glad for det!

  2. Velkommen hjem fra hvad der lyder som en sand himmelferie! Jeg glæder mig til at få glimt af solstrålerne gennem dine indlæg :)

    Og så forresten godt dit Instagram-billede. Det ‘nye’ hår klæder dig helt enormt :) Men alt klæder vel også en rose (for at citere min kære mor).

    1. Tak Mathilde, det er jeg bare rigtig glad for at høre og er så taknemmelig for at de ville :)