Postkort fra Thailand I

Fotostorm fra den dejligste rejse i 100 år. Med de dejligste yndlingspiger, der efterhånden snarere er søstre end veninder. Som man kan tage på eventyr med. Og ud at drikke eksotiske drinks med. Eller bare snakke og sole sig og spise thai-pandekager med banan og Nutella med. Eller snorkle og blive reddet af i en mørk grotte, når man går i panik over imaginære hajer.

Som kender mig og driller mig og holder af mig, selv når jeg er umådeligt irriterende og snakker for meget og har for meget energi om morgenen. Og som lærer mig en masse om mig selv og om relationer. Og som jeg er meget taknemmelig, ikke bare for en fabelagtig ferie, men også for vores lille bofælleskabsprojekt det seneste år. Det har både været vanvittigt skægt, meget lærerigt og ikke mindst udviklende.

Pigekollektivet er så småt ved at komme til sin ende (det har hele tiden været planen, at det var for et år) og denne rejse blev således den bedst tænkelige afslutning på vores dejlige ‘projekt’ :)

Billederne i dette indlæg er primært fra skønne, afslappede og smukke Koh Lipe. I postkort nummer 2 kommer der masser af glimt fra Koh Lanta.

ENGLISH RECAP: Postcard from Paradise. Koh Lipe in Thailand.

tee Karen by Simonsen// shorts H&M// sandaler Tila March// solbriller Prada

sandaler Tila March

(Visited 927 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

40 Kommentarer

 1. Det ser vanvittigt rart ud! Jeg har savnet dig på bloggen, men sikke nogle fine gæster du havde :-)
  Hvad skal der mon så ske med pigekollektivets beboere nu hvor I går hver til sit?

  1. Dejligt at høre :)

   En skal tilbage til den lejlighed hun kom fra, en har købt en fin andelslejlighed og undertegnede ved det ikke helt endnu. Måske jeg bliver boende (det er min lejlighed), måske jeg finder på noget andet ;)

 2. Det er virkelig nogle skønne billeder og hvor ser det lækkert ud på Koh Lipe. Kommer du med nogle fif til hvad der var godt/skidt ved hhv. Lanta og Lipe? Jeg står og skal af sted med præcis disse 2 steder i kikkerten i slutningen af februar. Kunne være fedt med dine tanker og observationer?

  1. Tak :)

   Lipe var helt fantastisk ift. hvad jeg havde forestillet mig + gerne ville. Magisk og skønt og roligt, men alligevel med lidt sjove caféer + barer, men meget småt og stille generelt. Men det er også meget fattigt og mange ting er ret primitive, så det skal man være forberedt på. Sunrise Beach hvor vi boede er fantastisk!

   Lanta er større og mere hektisk (og de er mildest talt ikke særligt søde ved dyrene), men der er også fantastiske steder, især nede sydpå.

   Hvis jeg skal dertil en anden gang skal jeg tilbage til Lipe + et smut til Koh Ngai (der også er bittelille og meget stille). :)

   1. Rigtig fine billeder der skaber et godt indtryk :) Vi skal bo på Lipe Beach resort i 5 dage og så kunne man jo overveje en båd til Koh Ngai i 3-4 dage inden vi drager til Bangkok igen. :) Har spisestederne på Lipe god, autentisk thaimad?

 3. Hvor ser det bare helt igennem fantastisk ud – man kan ikke undgå at drømme sig hen til blåt vand og kridhvide strande med en pina colada i hånden når man ser de billeder :D

  1. Måske jeg bliver boende (det er min lejlighed), måske jeg når at finde noget andet :)

 4. Hvor ser det skønt ud! Glæder mig til at følge med i de næste postkort også, jeg skal nemlig af sted i de to første uger i marts. Jubiii :-)

 5. Hvor er det smukt beskrevet, Emily! Og så er jeg ret stor fan af det billede, hvor dine veninder sidder på gyngen med ryggen til kameraet. Generelt er jeg ret imponeret over dit øje for detaljer! Du formår virkelig at indfange en hyggelig stemning på dine billeder :)

 6. Åh hvor ser det lækkert ud. Jeg har det dog altid lidt svært med Asien generelt. Hader at se alle de herreløse hunde og katte overalt og især når man ser nogle som har problemer. Det er som om folk er ligeglade. Det gør så forfærdelig ondt i mit dyrehjerte. Men ellers rigtig lækre billeder og ser ud som om I har haft en god tur

  1. Ja, kan have det lidt på samme måde. Synes dog ikke det var så slemt her, men problemet er der bestemt :(

 7. Velkommen hjem :)
  Sikke nogle skønne billeder – jeg længes helt efter at komme ud og opleve lidt! :)

 8. Velkommen hjem, Emily, sikke nogle vidunderlige drømme-mig-lidt-væk-billeder :) Fedt at du og pigerne har haft sådan en dejlig tur – det lyder virkelig som om, I passer rigtig godt på jere venskab. Især idéen om bofællesskabet som et tidsbegrænset projekt kan jeg godt lide. Det minimerer ligesom risikoen for at blive sure på hinanden over noget dumt boligfnidder, nu hvor man er gammel nok til at have en hel masse underlige vaner :)

  Jeg har tænkt på, om du vil fortælle lidt om, hvorfor du er skiftet til Eurowoman i stedet for Bloggers Delight? Måske har du allerede skrevet om det et sted?

  Forårssolskinsfremmende midler herfra

 9. Uh hvor ser det skønt ud. Står selv og skal til Lipe om to uger, så hvis du har nogen gode fif til steder at spise, ting at se hvil jeg blive ovenud glad! Tak for en skøn blog!

  1. Vi spiste på en virkelig dejlig restaurant i gågaden, der hed Papya et eller andet et par gange, men vi var dovne det meste af tiden og spiste på stranden ved hotellet. Du kan gå øen rundt på ingen tid og der er ikke så meget at se (altså sådan seværdighedsmæssigt), men der er så smukt og dejligt :) God tur!

 10. Måske kunne du fristet til at lave en guide til hvordan du planlagde rejsen og hvorfor du valgte de 2 destinationer? :)

 11. E.l.s.k.e.r. at læse din blog – den er som et lækkert og inspirerende magasin, og min absolutte favoritblog! Du gør det så godt :-)

 12. Skønne billeder! Har du et godt tip til noget must have shopping i Thailand, hvad er godt, billigt eller spændende at købe med hjem?

  1. Tak Tine :) Næ, ikke rigtigt… købte selv en vævet strandtaske og nogle armbånd, men ellers shoppede jeg slet ikke på denne tur… ;)

 13. Åh, hvor er det nogle smukke billeder!! Jeg har aldrig været på veninderejse, ikke engang en lille en :) Det håber jeg, jeg kan komme engang for det må være skønt og noget andet end at rejse med sin kæreste – selvom det nu også er dejligt. :)