Feriekjolen

kjole H&M// solbriller Prada// taske Balenciaga// sandaler Sofie Schnoor (gamle)

Det er en lillebitte smule pinligt at indrømme, men jeg gik usandsynligt meget med denne kjole på ferien. Som i næsten hver aften. Bare rolig, fik den vasket. Men den er simpelthen så behagelig og var på en eller anden måde helt, helt rigtig til Thailand og så blev det altså den, der kom på igen og igen. Og igen. Synes egentlig ofte, at det ender sådan. Altså at man har en masse sager med og det så bliver det samme, der hænger på én hele turen. Eller er det bare mig, der er vanvittigt feriedoven?

Glædelig fredag og Valentinsdag, hvis I er til sådan noget :)

ENGLISH RECAP: I wore this dress almost every single night during our vacation (no need to worry, I had it washed) as it was simply so comfortable as well as fitted my preferred holiday boho-ish look perfectly.

Have a great weekend and Happy Valentines btw!

(Visited 442 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

  1. Jeg kender det alt for godt. Jeg tager en masse forskelligt med, men det ender for det meste med, det er de to/tre samme sæt, jeg skifter imellem. Desuden forstår jeg godt, at den kjole blev ved med at komme på. Den ser virkelig behagelig ud, men er samtidig rigtig fin :)

  2. Det sker også ALTID for mig. Der er bare en eller to ting der fungerer perfekt, og som man helst vil have på hele tiden. Hvis man nu bare vidste, hvad det var, der ville hitte stort, kunne man godt nok pakke let til den slags ferier! :-)

  3. Jeg har selv den smukke kjole fra H&M og gik også konstant i den, da jeg selv var sydpå for et par uger siden : )

  4. Ingen gas – var på Koh Lipe i august og havde den kjole på hver anden dag. Det er åbenbart the only way to rule✌️

  5. Sådan synes jeg ofte det er, også med det tøj man går i til hverdag, ltid nogle favoritter :)

  6. Jeg er også sådan der. Bare på hverdagsbasis. Jeg går ofte i de samme få ting i en periode, spiser de samme ting, hører den samme musik, ind til jeg når til et punkt hvor jeg får nok og noget andet tager over indtil førstnævnte får en revival.

  7. Har du tilfældigvis et link til kjolen? Synes ikke jeg kan finde den på hjemmesiden, og den er da noget så fin! :)