Partisanmønstret skjorte

nederdel Ganni (gammel)// skjorte Part Two// sandaler Sofie Schnoor (gamle)// taske Balenciaga// solbriller Prada

Jeg kan næsten mærke støvet og varmen bare ved at se på de her billeder. Og duftene. Sødt og krydret og lidt beskidt. Og jeg kan huske hvordan jeg måtte springe for livet for scooterne. Og hvordan vi snackede majskolber og andre lækkerier fra gadekøkkenerne på markedet. Og hvor glad og let og ubekymret jeg følte mig den aften i Saladan på Koh Lanta.

Sandalerne er alleryndlings og sønderslidte efter mange års ferier og festivaler, så I må endelig tippe mig, hvis I støder på nogen lignende.

Tak for alle jeres søde kommentarer på mandagsindlægget i går morges. Det var en fornøjelse at læse dem og gjorde mig kun i endnu bedre humør og medvirkede til at dagen virkelig blev god :)

ENLISH RECAP: Sunset in the heat and dust of Saladan at Koh Lanta, Thailand.

(Visited 507 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Jeg elsker det billede hvor det nærmest ser ud som om du springer for livet! Det lyder lidt dramatisk, det kan jeg godt høre, haha. Men det understreger bare din fortælling om Thailand med alle scooterne. Ih, hvor jeg savner Thailand og resten af Sydøstasien. Særligt gadekøkkenerne!

  2. Jeg elsker det look på dig – virkelig fint!

    Ash plejer at lave sandaler der ligner disse hver sæson – og de plejer også at være ret gode. Jeg har I hvert fald par der er har holdt virkelig virkelig længe ;)