Blå tirsdag

cardigan Second Female// nederdel Club Monaco// taske Savannah Wild// tee Samsøe Samsøe// støvler Vanessa Bruno

Tone i tone bliver jeg aldrig træt af og det er den nemmeste måde at have en farve på, uden at skulle tænke sig for meget om. Jeg havde dog ikke en blå taske, men modeafdelingen på mit arbejde kom mig til undsætning og lånte mig ovenviste blå skønhed til billederne.

Endnu engang tak for alle jeres dejlige, dejlige kommentarer og støtte. I behandler mig som  en ven og det gør mig meget rørt og taknemmelig.

Men det gør mig også lidt trist over ikke at have tiden og overskuddet til at gøre det samme og svare på alle de søde kommentarer og mails lige nu. Både dem der relaterer sig til søndagens indlæg og alle de andre (som jeg i øvrigt skatter meget højt, det hele skal bestemt ikke handle om sygdom og tristesse). Men det skal nok komme og til de mange af jer, der gerne vil høre mere om mit tandreguleringseventyr, så lover jeg, at der kommer et indlæg om det ganske snart.

ENGLISH RECAP: Blue on blue yesterday.

(Visited 649 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Hej smukke Emily, dine billeder er altid så fine! Hvordan redigerer du dine billeder? Lægger du et bestemt filter over?

 2. Kære Emily. Jeg har lige læst tilbage om din mors sygdom, og det gør mig meget ondt at høre, men jeg er sikker på, at det hele kommer til at ordne sig, og hun kommer til at klare sig fint igennem. Jeg vil bare gerne sige, at du og dit positive livssyn er en stor inspiration for mig – dine små ting, der giver glæde, dit valg om at fokusere på de lyse ting i livet og vælge at være glad, og samtidig kunne lukke os læsere ind, der hvor livet også gør ondt og rumme det triste og svære og ubærlige også. Jeg sender masser af lyse tanker til dig og din familie, og jeg er glad for at høre, at glæden og det svære får lov at være side om side – at du også giver plads til det, der er godt.

  Knus Trine

 3. Hej Emily.
  Tak for en dejlig blog! Ved ikke om det er mig der ikke har tjekket ordentlig efter, men er der fundet vindere for Rudolph Care serien? :)
  Hilsen Cecilie

 4. Hvor er det en fin cardigan! Fås den nogle steder online? Og hvor er det rigtigt det med venskab. Det føles også sådan er på den anden side. Men det er jo også sådan med venskab, at man er der for hinanden når det er svært, uden at der er en forventning om at man gengælder nu og her :)

  1. Den er i butik nu, tror den kommer på deres webshop en af dagene her snart :)
   Hvor er du sød Laura! Klem

 5. Åh, smukkeste Emily!
  Du rocker virkelig det look. Det er en smule indianer-ish. I like that ;-)

  Kram,
  Nadja
  cinnamonplease.blogspot.com

 6. Du ser som altid skøn ud:-) Vil du ikke laveen guide til hvordan du laver den frisure du har på billederne her?