Mellem sæsoner

frakke Ganni// tørklæde Zara// nederdel Part Two// bluse Zara// armbånd byBiehl// taske Céline// shopper By Malene Birger// pumps Isabel Marant

Jeg synes de der gråzoner mellem sæsoner kan være lidt svære påklædningsmæssigt. På den ene side har man lyst til at kaste den gamle vinterham af sig og iføre sig en ny, lys, let og forårsfin version. Og på den anden side, kan jeg godt lide at min garderobe har lidt længere levetid end (mindre end) et halvt år. Og så er det der med at hoppe på forårstoget for tidligt som regel også den hurtigste måde (for mig) at blive drønsyg i en fart. Så jeg fandt et kompromis, mellem lysten til at lufte nye køb og give vintertøjet længere levetid og hoppede i gamle kendinge (sidst set i samme kombi her), en ny forårsfrakke og gamle pumps (som bl.a. var med i Firenze her). Det føltes helt perfekt til både temperatur og ‘midt-i-mellem’-sindelag.

Tak til Cindie for troligt at agere fotograf <3

ENGLISH RECAP: In between seasons can be a styling challenge on many levels and while I long for light colors and materials I don’t want to simply reject my winter wardrobe nor catch the flu. A retake on a winter outfit favorite (last seen here)  paired with a new, white coat seemed to be the solution.

(Visited 599 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

  1. Til efteråret skal jeg helt sikkert også have en overgangsjakke mellem efterår og vinter og mellem vinter og forår. Er ved at brække mig over at have gået i min dunjakke i 4,5 måned nu – ja, jeg tæller, ha ha!

    1. Ja, er også så glad for den, men lidt bekymret over om jeg kan holde den hvid. Nej ‘desværre’ ;) Den er købt i Ganni på Gl. Kongevej, hvor jeg lægger alt for mange penge ;)

  2. Super fint outfit og ja det er så svært med den her mellem sæson. Man er træt af sin vinterfrakken som af en eller anden grunde bliver tunger og tunger at bære.
    P.s et forsinket tilykke med denne skønne pletnæse.

  3. Hvor har du købt den lille lækre Celine taske og ved du hvad modellen hedder?

    1. Den er købt hos Céline i Singapore og modellen hedder Trio. De har den også i Kassandra (og vist nok Storm) i København :)

  4. Perfect outfit! May i ask you in which size you’ve got the coat and how tall are you? :)