Søndagsstilen

jakke Ganni// sweatshirt Inwear// jeans Rag & Bone// halskæde Bjørg// solbriller Ray Ban// cardigan Tricotage// taske Balenciaga// støvler Esprit

Selvom jeg ubetinget er mere begejstret for +25 grader (er slet og ret verdens største frossenpind), så er der unægteligt noget hyggeligt over masser af lag. Hvilket egentlig nok også er mere interessant påklædningsmæssigt. Det andet er bare så usandsynligt nemt og bekvemt. Men selvom foråret virkelig banker på og giver mig sommerfugle i maven, så synes jeg stadig her er væmmeligt køligt og således pakkede jeg mig ind i yndlingsjeans’ne og masser af lag i søndags på vej på fotokursus med Nikon i Timm Vladimirs køkken. Sådan et hyggeligt arrangement og en dejlig måde at runde en travl uge af på.

Denne uge bliver lidt mindre hektisk (forhåbentlig) og jeg ser frem til Anne og Majas bogrelease i eftermiddag (inklusiv kage og chokolade!), masser af lange ture med Penny i den spirende forårsfinhed, at komme up to date i Girls, få læst Emma færdig og se rare mennesker.

ENGLISH RECAP: From the Thai sun to the Danish ice winter (ok, it’s really more spring like, but I tend to freeze at anything below 20 degrees celsius) one has to put on as many layers as possible. And ones favorite ripped jeans and aviators of course.

(Visited 506 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

30 Kommentarer

 1. Det der er helt bestemt også sådan lag-på-lag skal dyrkes. Jeg er knap så god til det. Don’t know why, for så svært burde det trods alt ikke være? Måske gælder det om at ramme de rigtige strukturer og nuancer, og der er den der strik altså virkelig et godt bud!

 2. Så fedt med lidt lag på lag, og så i en så stilet version (-;
  Måske du har tiltænkt et indlæg til dit nye flotte hår – men hvis ikke(!) så tænkte jeg på hvor og hvordan du har fået det farvet. Står nemlig selv gerne og vil være lyshåret (-: fortsat god dag!

 3. Sikke fin den jakke er. Jeg er selv meget tæt på at hapse den i grå, men kunne du ikke være sød at fortælle, hvordan den er i størrelsen?
  Der står på Gannis side, at den er til den store side, så jeg står og vakler mellem en small, som jeg normalt bruger, og en x-small.

 4. Jeg er også meget interesseret i hvordan størrelsen er på din jakke og om den er oversized. Er meget i tvivl om hvilken størrelse jeg skal vælge.

 5. Uhh, de så fine jeans’ne- du inspirerer igen igen ;-)) udfra din tidligere beskrivelse må de du til “havfrue” figur ;)- er ved at klikke dem hjem- fåes jo ikke i Jylland :). Må jeg spørge hvilken størrelse du har- er de alm. i størrelsen?

 6. Hejsa.

  Vil høre hvilket mærke dine Ray Ban solbriller er og om du kan fortælle ca. prisen og hvor du har købt dem?

  1. Det er Ray Ban Aviators. De er mange, mange år gamle (omkring 10 vil jeg tro), så kan ikke huske pris, men tror jeg købte dem i Synoptik. Men modellen findes stadig og kan købes mange steder :)